Jump to content

DJD

Recommended Posts

Πρέπει να πέσω για ύπνο από τις 9, να ξυπνήσω 3 να είμαι αεροδρόμιο 4 να φύγω στις 6.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Από το Tapatalk;

κάρτα δεν βλέπω, αλλά έχει μια επιλογή unapprove, η οποία δεν ξέρω τι κάνει. Θες να το δοκιμάσω σε δικό σου ποστ; :p

ΥΓ. Επίσης, έχει ban. thread ban μάλλον. Αλλά you get the point

Από το Tapatalk;

Φήμες λένε ότι ο ''βεβαίως-βεβαίως'' μπορεί ακόμα και μέσα από ράκαλ Ε.Σ. να ρίξει κάρτα...

λαιβ φρομ φιλοξένια μαδαφακα

[ATTACH]50782[/ATTACH]

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

τέτοιο καιρό πέρυσι δούλευα εκεί

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]

η αδερφή σου είναι ξανθιά; :p

Έπρεπε να είχα πάρει laptop πολύ καιρό πριν, στη βεράντα είναι άλλο πράμα. :crazy_pilot:

Απο το άβαταρ τι καταλαβαίνεις; Και οι δύο ξανθιές είμαστε :p

Μελαχρινή δεν ήσουν; :)

Btw από τη Σκύλα στη Χάρυβδη. Μέρα ζέστη, βράδυ κουνούπια (ή και ζέστη μαζή!)

:hehe: Πλακίζω. Μελαχρινή είμαι ναι και Btw δεν έχω αδερφή εκτός αν το γυρίσει ο αδερφός μου και γίνει απο τις άλλες :p (απαπαπαππαπαπααπαππαπαπααα)

FUUUUUUUUUUUU

Χαλαει το αιρ κοντισιον χτες στο γραφειο και πριν λιγο πηρα χαμπαρι οτι χανει φρεον του αμαξιου!

Και ολα αυτα τις 2 μερες του μινι-καυσωνα!

FUUUUUUUUUUUU

Ο αδερφός μου σήμερα, πήγε να πάρει ένα ανεμιστηράκι για το κουτί του γιατί το παλιό κάηκε και όταν γύρισε δεν δούλευε ούτε το άλλο που είχε μέσα στο κουτί:crazy_pilot:

Είχα κάνει αίτηση για μετάβαση από forthnet σε hol. Μου έστειλε η hol μήνυμα να συνδέσω το router της hol για να κάνουν δοκιμές. Τους γράφω, και περιμένω πρώτα να κοπεί η σύνδεση της forthnet για να το συνδέσω. Με παίρνουν σήμερα από τη hol και με ενημερώνουν ότι η μετάβαση έχει γίνει και ζητούν επιβεβαίωση ότι όλα λειτουργούν κανονικά.

-Μα έχω ακόμα το router της forhnet

-Δεν υπάρχει πρόβλημα απλά αν θέλετε βάλτε της hol για καλύτερη υποστήριξη.

:o

καμία ενέργεια εκ μέρους μου;

ούτε user name ούτε password?

ΕΛΑ ΜΩΡΗ HOL!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.