Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

εγώ λέω η κοπελια από απέναντι να του κάνει ελικοπτεράκι με "στραπον", εκεί να δεις ξενέρα XD

(ok το σκότωσα... πάω να φάω το ban μου για το adblock XD)

Αχαχαχαχαχαχα να σου πω τοτε αν θα ξαναβγαλει την τσουτσου ο χυτρας στο μπαλκονι:hehe:

καλα τετοιο σαμποταζ? :p το οποιο επικροτειται μαλιστα, θα συνεχισω αλλου την βολτα μ λοιπον..:crazy_pilot:

Ειδε κανεις τον μαγο Σανκαρα στο Ελλαδα εχεις ταλεντο; εκανε μια @@ρια που εφυγε μεσα απο μια σκαλα και τον περασαν τελικο. Αν ειναι αυτος μαγος-ιλουζιονιστ εγω ειμαι θεος!!!

Καλά ...

άμα μαζευτούν οι άκυροι και αρχίσουν αυτοί να σού κάνουν ελικοπτεράκια με τις τσ@υτσ@ύνες τους

μην σε δω να γκρινιάζεις... εκέι να δεις πόσο θα ξενερώσεις :hehe::hehe:

to impress a chick do the helicopter ntik 3-Way (The Golden Rule) (feat. Justin Timberlake & Lady Gaga) - YouTube

πρέπει το thelab να σέβεται τον ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ψηφοφόρο του πασοκ. Που είναι όμως η ΧΑ, το ΞΥΡΙΖΑ και οι ΑΕ; :hmm: αυτοί έχουν μεγαλύτερα ποσοστά.
μάγκες, με αυτά τα προεκλογικά μπάνερς, έως τις 17 του μηνός το thelab τρώει adblock :/

Παιδες ΔΕΝ εχουμε βάλει εμεις πολιτικά banners, για όνομα δηλαδη, το google ads τα βγάζει. Δώστε μου τα λινκ να τα κοψω.

Παιδες ΔΕΝ εχουμε βάλει εμεις πολιτικά banners, για όνομα δηλαδη, το google ads τα βγάζει. Δώστε μου τα λινκ να τα κοψω.

Ορίστε

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3eAJcQ0FvCo&list=PL174CECB4D768759D&index=3&feature=plpp_video&gclid=CIHBsOjNxbACFYwQfAodbGMDVw]Προστασία Καταθέσεων - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.