Jump to content

DJD

Recommended Posts

πότε έστειλα τον αριθμό μου στo nitro radio ?

τέλος πάντων

ευχηθήται μου καλή τύχη αν κερδίσω θα οργανώσω συμπόσιο με άφθονο miam miam !

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Οχι bannerακι πασοκ ρε παιδια... :suicide2:
Πρέπει να είναι από ad generator.

χτες στο σπίτι και τώρα το βλέπω και εδώ στο μαγαζί,δε λένε να τα παρατήσουν :hehe:

Νομίζω ότι μπορούν να αποτρέψουν την εμφάνιση της συγκεκριμένης διαφήμισης οι admin αλλά εδώ μπορεί να τιθεί θέμα περί ελευθερίας απόψεων ; p

FU Μιλαμε το πισι τελικα βγαζει μπολικη ζεστη.καμμινι το δωματιο σε σχεση με τα αλλα

FU Μιλαμε το πισι τελικα βγαζει μπολικη ζεστη.καμμινι το δωματιο σε σχεση με τα αλλα

Εγώ παλιά έκλεινα το q6600 και έβαζα το λαπιτόπι.

Τώρα που έχει πάρει το λαπτοπ η sister έχω φτιάξει κατεβαστήρι με dualcore atom.

Αργό, αλλά πιο πολά watt καίει η οθόνη σχεδόν από το πισί.

q6600 πλέον μόνο το βράδυ μετά τις 11 που δροσίζει.

οχαοχοα i7 920 στα 3,4 και 5870 :p και είμαι καλά ακόμα, άσχετα αν μου πετάξεις μία στο δωμάτιο θα γίνει χαμός

Τα πασοκo-ads γίνονται όλο και πιο αισχρά.

Το κόστος του marketing παραμένει σταθερότατο...

πότε έστειλα τον αριθμό μου στo nitro radio ?

τέλος πάντων

ευχηθήται μου καλή τύχη αν κερδίσω θα οργανώσω συμπόσιο με άφθονο miam miam !

ποτέ! Και εμένα μου ήρθε SMS, αλλά δεν έστειλα να μπω στην κληρωση με 1 ευρώ ανά SMS...

Αλλά το intersting είναι ότι μου είχε ξαναέρθει μήνυμα, από τον ίδιο αριθμό, για κλήρωση 50Κ euro, από την Forthnet και καλά.

ποτέ! Και εμένα μου ήρθε SMS, αλλά δεν έστειλα να μπω στην κληρωση με 1 ευρώ ανά SMS...

Αλλά το intersting είναι ότι μου είχε ξαναέρθει μήνυμα, από τον ίδιο αριθμό, για κλήρωση 50Κ euro, από την Forthnet και καλά.

εγώ έστειλα δύο sms ένα και καλά και μετά επειδή στέλνανε όλη την ώρα ξανά έστειλα και τέλος απλά έχασα 3ευρο

Τα πασοκo-ads γίνονται όλο και πιο αισχρά.

Το κόστος του marketing παραμένει σταθερότατο...

πρέπει το thelab να σέβεται τον ένα και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ψηφοφόρο του πασοκ. Που είναι όμως η ΧΑ, το ΞΥΡΙΖΑ και οι ΑΕ; :hmm: αυτοί έχουν μεγαλύτερα ποσοστά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.