Jump to content




DJD

Recommended Posts

νορμαλ σου πήρε και λιγότερα

Μα δεν είναι εκεί το θέμα λέμε!

Δεν έδωσε σε κάποιον πριν από εμένα την απόδειξη, την κράτησε, και την έδωσε σε εμένα.. 5 ευρώ βρώμικα ήταν αυτά

Αν αυτό το κάνει συστηματικά, τότε φοροδιαφευγει πάρα πολύ..

Link to comment
Share on other sites

Αφού το θέμα είναι στην φοροδιαφυγή και αφού σε καίει τόσο πολύ (ορθά) και αφού έχεις και το νούμερό του κατήγγειλε τον. Αν δεν θέλεις να τον καταγγείλεις τι το ζαλίζεις και για ποιο λόγο κράτησες το νούμερό του;

Μου θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή που αφού αναστενάζουν με ένα θέμα....

".....και πάμε σε ένα άλλο θέμα για να αλλάξουμε και κλίμα....."

Link to comment
Share on other sites

To ταξί δεν φοροδιαφεύγει με τις αποδείξεις. Δεν είναι υποχρεωμένος να κόβει. Μετράνε τις χρεώσεις του ταξίμετρου. Η απόδειξη είναι για εμένα αν θέλω να την περάσω στα έξοδα, ή για να τη δώσω στην εταιρία μου να μου πληρώσει την κούρσα.

Η σημαντική φοροδιαφυγή των ταξί είναι οι διπλές/τριπλές κούρσες, που δε φαίνονται πουθενά.

Link to comment
Share on other sites

τι να κλασει αυτος.

Εδω καθε δευτερη μερα ξεκιναει με ηλιο-ζεστη(οκ ..νορμαλ πραματα) και μεσα σε 10-20 λεπτα καποιος εκει πανω αδειαζει απο και μια θαλασσα πανω στα κεφαλια μας.

Αν και τωρα εριξε λιγο..εκτος αν εχει και 2ο ημιχρονο αργοτερα.

Link to comment
Share on other sites

Βρέχει, μπούρου μποούρου στην Κουμουνδούρου.

Έχει ήλιο, >> >> >> >>

Δε γίνεται, ή θα σκάσουμε από τη ζέστη ή δε θα βγούμε έξω/θα κρυώνουμε.

Αποφασίστε!!! Εμένα και τα δύο το ίδιο μου κάνουν. :dirol::hehe:

Link to comment
Share on other sites

Mπαινω στο fb σημερα και βλεπω 2 ποστ. Το πρωτο απο γνωστο συμφοιτητη μου και το δευτερο απο φιλο ενος γνωστου μου αστυνομικου που φοραει ενα γυλεκο σαν καμικαζι και το παιζει ιστορια. Και λεω.... ΠΟΥ ΠΑΜΕ!!!!

Συμφοιτητης

ΑΙΣΧΟΣ! Απειλή όπλου σε μένα για 30" για ένα κορνάρισμα στην Βάρης-Κορωπίου!!! Μπράβο Ελλάδα.. διαβάστε το συμβάν..

Σήμερα στην Βάρης-Κορωπίου στις 6.30-7.00 κάποιος ασυνείδητος οδηγός μου έκανε πολύ άσχημη σφίνα από τα δεξιά και ενώ εγώ ήμουν πλήρως φορτωμένος στο αμάξι μαζί με άλλα δύο άτομα στην αριστερή λωρίδα , αναγκάστηκα να τον κορνάρω κάπως παρατεταμένα, διότι θα έπεφτα πάνω του. Στην συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου, χρώματος ασημί και μάλλον Opel Astra έκανε δεξιά και με συνεχή κοφτά κορναρίσματα προκαλώντας με να τον πλησιάσω - δεν έδωσα σημασία. Μας βρήκε το φανάρι και εκείνος κάθισε στην λωρίδα για τα αμάξια που θα έστριβαν αριστερά και ζήταγε επίμονα με κορναρίσματα στους μπροστινούς του να συμπιέσουν τον χώρο ανάμεσα στα αμάξια για να έλθει πιο κοντά μου (βρισκόταν πιο πίσω). Μου είπε χαρακτηριστικά "Έλα να σου ρίξω μία με το πιστόλι ρε ******" και εγώ δεν έδωσα σημασία με κλειστά τα τζάμια για να δω τί θα κάνει. Προχωράω κανονικά με προσπερνάει από τα δεξιά ενώ υπήρχε αρκετή κίνηση και βάζει 30-40 μέτρα μακριά τα αλάρμ σταματάει στην δεξιά λουρίδα και καθώς πλησιάζω μου κάνει νόημα αν τολμώ να τον περάσω από τα αριστερά έχοντας παρατεταμένο μικρό πιστόλι(!) pocket size(!) προς το μέρος μου για περίπου μισό λεπτό. Έβαλα και εγώ τα αλάρμ σε απόσταση 1-2 αυτοκινήτων και κοκάλωσα για μισό λεπτό. Τα αμάξια που είχα πίσω μου έδειξαν κατανόηση - δεν με άφησε να περάσω και αναγκάστηκα να στρίψω εκτάκτως δεξιά για να αποφύγω αυτό το κάθαρμα, που όσο προχωρούσα προχωρούσε με τα αλάρμ αναμένα και το πιστόλη στην ίδια θέση. Ο κόσμος δεν αντέδρασε καθόλου αρνητικά στο γεγονός ότι έκοψα την κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα και εκείνος στην δεξιά και πιστέυω κάποιοι είδαν το όπλο που είχε στο τζάμι, καθώς πέρναγαν διαγώνια ανάμεσά μας. Δυστυχώς έπαθα μεγάλο σοκ και δεν μπόρεσα να δω παρά μέρος του αριθμού του. Απειλήθηκε η ζωή μου για ένα δικαιολογημένο κορνάρισμα! Αυτή είναι μία από τις εκφάνσεις της κοινωνικής κρίσης που οι πολιτικοί εθελοτυφλούν για την ύπαρξή της. Ένοιωσα ξένος, προδωμένος και κυρίως απροστάτευτος στην ίδια μου την χώρα. Πού είναι η ασφάλεια του κράτους?? Προσωπική μου συμβουλή, μετά από το σοκ αυτής της πολύ άσχημης εμπειρίας, που με έκανε να μείνω σπίτι την υπόλοιπη μέρα, είναι να προσέχετε τρομερά γιατί στους δρόμους κυκλοφορούν ελεύθεροι εγκληματίες και δολοφόνοι και δεν αξίζει να προσπαθεί τελικά κάποιος να συναιτήσει τους άλλους για το κοινό όφελος και να θέσει τελικά σε κίνδυνο την προσωπική του ακεραιότητα.

Το όπλο ήταν μαύρο με κάνη που δεν προεξύχε και έμοιαζε με κάτι τέτοιο - ήταν ιδιαίτερα αληθοφανές - όχι παιχνίδι....

http://i54.tinypic.com/29mnm1f.jpg

Υ.Γ το πρωί της ίδια μέρας για ένα αμάξι που έκοψε από κόκκινο τέσσερις λωρίδες της Βουλιαγμένης και επειδή πάλι κόρναρα διότι πάλι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στιγμή - γύρισε και μου έκανε κωλοδάκτυλο. Αυτοί είναι οι Ελληνάρες!

post-7649-1416076283,0468_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.