Jump to content

DJD

Recommended Posts

[MENTION=4655]racer[/MENTION]

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]

έχω ένα Programmer που συνδέεται στη παράλληλη και έκανα Backup τα saves μου (φτού φτού, 300+ ώρες παιχνιδιού δεν χαθήκανε), από εκείνες τις κασέτες.

Γενικά είναι κάψιμο, θα ήθελα ένα retro gaming meeting να κανονίζαμε κάποια στιγμή.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Πολύ εργαλείο το TweetDeck για τον Chrome. Με έχει βολέψει και είναι πιο βολικό απ' το να το τρέχω στα windows. :worship:

[MENTION=4655]racer[/MENTION]

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]

έχω ένα Programmer που συνδέεται στη παράλληλη και έκανα Backup τα saves μου (φτού φτού, 300+ ώρες παιχνιδιού δεν χαθήκανε), από εκείνες τις κασέτες.

Γενικά είναι κάψιμο, θα ήθελα ένα retro gaming meeting να κανονίζαμε κάποια στιγμή.

Ποσα αξεσουαρ εχεις εσυ για τα ποκεμονς λολ.

Παντως για να σκοτώσεις ωρα είναι σουπερ...:dirol:

@SirDiman περιττό να σου πω ότι έχω γκάτζετ το οποίο όταν παίζεις τη κρίσταλ, έχει και το τηλέφωνο της χρυσής αυγής στο κινητό (in game) για να καθαρίζεις τους μετανάστες από το Johto και να μη πάνε στο Kanto. :p

Bonus pack και ένα typhlosion με τατουάζ μέανδρου. :hehe:

What the heck πρωινιάτικα! :drool:

5ec95dd3.jpg

Ποιά αρχαία; ύλη; το παιδί πάει 2α γυμνασίου.

How could i know?

What the heck πρωινιάτικα! :drool:

5ec95dd3.jpg

Ποιά αρχαία; ύλη; το παιδί πάει 2α γυμνασίου.

How could i know?

2α Γυμνασίου; Ελληνικά σε ποια τάξη μαθαίνουνε;

Πήγα πριν λίγο να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ της Πειραιώς και μου έβγαλε τις εξής επιλογές:

40, 70, 100, 200€, 50.000, 100.000 δρχ, άλλο ποσό :-O

ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ!!!

:rofl:

Θέλω να βρέξει!!!

οχι σημερα... εκτος του οτι εχω ταξιδι θελω και να βγω το απογευμα... σε 5 μηνες σε βολευει?

οχι σημερα... εκτος του οτι εχω ταξιδι θελω και να βγω το απογευμα... σε 5 μηνες σε βολευει?

Οι πειρατές δεν φοβούνται από τέτοια, ντροπή σου!

Τι Ελλάδα τι Κύπρος. Συζητάνε για τις Κυπριακές αερογραμμές στο ΡΙΚ. Κλασικά η διοίκηση θα σώσει την εταιρία με περικοπές προσωπικού και μισθών. Πρωτότυπη λύση. Αλλά πλάκα είχε ο συνδικαλιστής των (αν κατάλαβα καλά) πιλότων.

Τον ρωτάνε (κλασικά) για τον μισθό του.

Αφού είπε δύο φορές ότι δεν το ξέχασε και θα τους πει για τον μισθό του δίνει τις εξής απαντήσεις.

1η απάντηση.

Όσα έπαιρνα το 1990 ως νέος πιλότος. :crazy_pilot:

Δηλαδή;

2η απάντηση

2800 Κυπριακές λίρες :...:

και σωστά πετάγεται ο παρουσιαστής και λέει

"Ε τώρα τι μας τα λέτε σε λίρες για να φαίνονται λιγότερα;" :sarcastic:

Τελικά ακούστηκε ότι σε ευρώ είναι 4-5-6 χιλιάρικα ψιλό διαφωνούσαν μάλλον με την ισοτιμία ευρώ λίρας. Υποθέτω είχε πολλές :hehe:

Γελοίοι συνδικαληστές παντού. :suicide:

Οι πειρατές δεν φοβούνται από τέτοια, ντροπή σου!

να μην χαλασει το αμαξι κοιταω :p θα το παω καμπριο αφου εχει ωραια μερα

Θέλω να βρέξει!!!

Κατα βάθος δεν θέλεις, νομίζεις οτι θέλεις!

Θέλω να πάω για ποδήλατο, άμα τον γκαντεμιάσεις τον καιρό θα έρθω να σε βρώ :big_boss:

Κατα βάθος δεν θέλεις, νομίζεις οτι θέλεις!

Θέλω να πάω για ποδήλατο, άμα τον γκαντεμιάσεις τον καιρό θα έρθω να σε βρώ :big_boss:

Γι' αυτό θέλω να βρέξει...θέλω να πάω για ποδήλατο.:D

Την Κυριακή πρωί που πήγα μοσχομύριζε το σύμπαν από τη βραδινή βροχή του Σαββάτου...τζάμι ήταν.

Την Κυριακή πρωί που πήγα μοσχομύριζε το σύμπαν από τη βραδινή βροχή του Σαββάτου...τζάμι ήταν.

Αυτό που μετά από βροχή βρωμάει ο τόπος κοντά σε συγκεκριμένα φυτά - θάμνους εύχομαι να μη ζήσετε ποτέ.

Ξεχνάω κάθε φορά και περνάω απ' το ίδιο μέρος το πρωί, πω ρε μπόχα...

Εάν βρέξει πριν τις 6 δεν έχω πρόβλημα καλύτερα γιατί όντως μετράει η ποδηλασία μετά από βροχή αλλα όχι να κλειστώ μέσα λόγω καιρού.. αμαρτία είναι. (που πας για biking?)

Αυτό που μετά από βροχή βρωμάει ο τόπος κοντά σε συγκεκριμένα φυτά - θάμνους εύχομαι να μη ζήσετε ποτέ.

Ξεχνάω κάθε φορά και περνάω απ' το ίδιο μέρος το πρωί, πω ρε μπόχα...

Για εσένα βρωμάει, αλλά κάποιοι το έχουν κάνει κολόνια... Θυμάμαι που ο πατέρας μου έκανε σχεδόν εμ... με τη μυρωδιά και είχε πάρει την κολόνια η διευθύντριά του... Ερχόταν σπίτι σχεδόν άρρωστος κάθε μέρα...

ακουω μεσα απο εναν σκληρο δισκο (που κανει την δουλεια ενος ηχειου) το Mario Theme παιζοντας το στο matlab

ειμαι καλα γιατρε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.