Jump to content

DJD

Recommended Posts

Με τέτοια ανταπόκριση από τη ΔΟ (και τα likes και τις απαντήσεις) οσμίζομαι τρολλάρισμα. :hehe:

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Θα σας στειλω αλλα θα πω και 2 χιντς.

το site θυμιζει καλοφτιαγμενο geocities και εχει περισσοτερα ορθογραφικα απο πωλητη αγροτικων προιοντων σε παραγκα στην παλια εθνικη στην πελοποννησο.

Ξαναδιαβαζω τα μαιλ που ειχε στειλει ο επιχειρηματιας, κΑι στο πρωτο ειχε βαλει και " αριθμο πρωτοκολλου" πανω πανω για να το παρουμε πιο σοβαρα ...

Στο τέλος της σημερινής Συντέλειας.

"Κάπου εδώ τελειώσαμε εμείς για σήμερα. Αν τώρα εσείς δεν τελειώσατε είστε τυχεροί, ακολουθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη."

:hehe:

19€ παίρνω τα τακάκια για το Nissan (τα μπροστινά). :hehe:
40ρικο νομίζω εγώ άντε μαξ 50 τα μπροστινά honda

και ενδεικτικα μπρος πίσω για την μοτο μου 18 δολαρς

Motorsport, Motorcycle & Car Equipment, Accessories, Tuning & Clothing | Sparco, Alpinestars, Arai, Recaro, OMP - Demon Tweeks

Φθηνά, ποιοτικά, αγωνιστικά, μεγάλη ποικιλία.

Ορισμένες φορές βαράει στα μεταφορικά, αλλά αν τους στείλεις email και τους ζητήσεις φθηνότερα, στα στέλνει με ταχυδρομείο, αντί για courier. Συστημένα φυσικά.

Πήρα δύο ζευγάρια μπροστινά Brembo μεταλλικά για το CBR και πήγαν 90€ με τα μεταφορικά. Εδώ έβρισκα τόσο τα Ferodo και τα EBC.

τι βλάκες γείτονες έχω; Σάββατο πρωί -από τις 8.30- εργασίες (ή αλλαγή σε κάγκελα ή τοποθέτηση σιδεριών σε παράθυρα). Βγάλε μια ανακοίνωση ρε φίλε, μια-δυο μέρες πριν, στον πίνακα στην είσοδο, και προειδοποίησε. Κάποιοι περιμένουν την Παρασκευή για να ξενυχτήσουν, και το Σάββατο για να ξυπνήσουν στις 12.

Καλημέρα στους ξενύχτιδες, κουράγιο σ' αυτούς που δουλεύουν!:)

Βλέπω έξω τον καταγάλανο ουρανό και σκέφτομαι...θα ήθελα να ήμουν πχ. στο Ναύπλιο τώρα και να έπινα ουζάκι...

Καλημέρα στους ξενύχτιδες, κουράγιο σ' αυτούς που δουλεύουν!:)

Βλέπω έξω τον καταγάλανο ουρανό και σκέφτομαι...θα ήθελα να είχα λεφτά και να ήμουν πχ. στο Ναύπλιο τώρα και να έπινα ουζάκι...

fixed

Κάποιοι περιμένουν την Παρασκευή για να ξενυχτήσουν, και το Σάββατο για να ξυπνήσουν στις 12.

Αν είχε βγάλει ανακοίνωση δεν θα ξενυχτούσες; :upside:

Δεν ήξερα ότι στο θέατρο για να φαίνεται η μάπα σου με τους προβολείς, πρέπει να έχεις 2 στρώσεις make up, μολύβι στα μάτια και μάσκατα στα βλέφαρα.

Ultra transvestite mode for art's sake

Θα είχε αποτρέψει τις εργασίες.:p

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] λεφτά για τέτοια έχουμε.

μπορεί να ξενυχτούσα, αλλά δε θα έπεφτα στις 6.20 για ύπνο. Αλλά το πιο πιθανό είναι να το πήγαινα για σήμερα το βράδυ.

τι βλάκες γείτονες έχω; Σάββατο πρωί -από τις 8.30- εργασίες (ή αλλαγή σε κάγκελα ή τοποθέτηση σιδεριών σε παράθυρα). Βγάλε μια ανακοίνωση ρε φίλε, μια-δυο μέρες πριν, στον πίνακα στην είσοδο, και προειδοποίησε. Κάποιοι περιμένουν την Παρασκευή για να ξενυχτήσουν, και το Σάββατο για να ξυπνήσουν στις 12.

Τα ίδια παθαίνω εδώ και μία εβδομάδα. Θέλουν να βγάλουν όλα τα πλακάκια του σπιτιού. Και πες ok. Τι κάνουν τόσες μέρες; Ένα ένα τα βγάζουν;

Ουτε σε τροπικο νησι να ημουν... τι ειναι αυτο το πραγμα με τον καιρο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.