Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Get a room you two..

Variations-Bedroom-Love.jpg

Χμμμ, λάθος, get this room..

modification_room_lg.jpg

Pr0per

Λυσσάξατε!!! Ζηλεύετε που η Αγάπη μου κάνει ζουζουνιές, ε?:p

Καλημέρα παρεμπιπτόντως!:)

Καλημέρα στις 2 δε παίζει:p

Όντως, αλλά είναι κάτι hardcore party animals (πχ. [MENTION=14956]uNick[/MENTION]) που όλο το βράδυ κολυμπάνε στις τεκίλες, και ξυπνάνε τώρα.....ε να μην καλημερίσουμε αυτά τα παιδιά?:p

αστα να πανε... τωρα τελευταια εχω χαλασει... κοιμαμε στις 12 και ξυπναω στις 7 χωρις ξυπνητηρι, δεν εχω ιδεα γιατι.. και να θελω να κοιμηθω παραπανω δεν μπορω

Εγω 2 μπουτακια κοτοπουλο, μια φτερουγα, ενα ποτηρι κολα λαιτ και τωρα υπνο!! Α! Κ σημερα ετρεξα 3.5χιλιομετρα... ειπα να δοκιμασω το sportstracker και να ξεκινησω λιγη αεροβια... τελικα τα γκαντζετακια μπορουν να σε κανουν να γυμναστεις κιολας.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Μόλις πήρα 500 ευρώ αύξηση...

Το χρόνο ε :hehe:

Δεν πειράζει, κάτι είναι. Συγχαρητήρια!

πρεπει πρωτα να ποσταρω καπου για να κανω θρεντ?

Καλωσήρθες στο Thelab, αλλά όχι ερωτήσεις στο ΠΟΘ, σου απάντησα με PM.

1. Το να πάρεις τη φωτογραφική, χωρίς κάρτα μνήμης είναι ηλίθιο. Ακόμη και γεμάτη να είναι η κάρτα μνήμης, πιο χρήσιμη σου είναι από την καθόλου κάρτα μνήμης. Εν τάξει Διονύση;

2. Σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Δ Εθνική κατηγορία, ανάμεσα σε Πεύκη και Πέραμα, έπεσε ξύλο ανάμεσα σε Παναθηναϊκούς κι Ολυμπιακούς :toomuchne Η αστυνομία, κλασσικά, ενήργησε με αντανακλαστικά ραν-ταν-πλαν.

3. Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα από την ώρα που πήγα εκεί, γιατί θα το έφερα βαρέως αν έχανα καμιά φωτογραφία επειδή ξέχασα να πάρω κάρτα μνήμης :TD:

4. Ευτυχώς που δεν είχα χρόνο να έρθω στην ώρα του αγώνα. sorry [MENTION=4805]paparoach[/MENTION]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.