Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Τί κωμωδία έχει ο "Α"!

επαναληψη απο πιο νωρις.. να σου πω το τελος? :p

Αράπικο...

Πάρε πάσα!

Δεν παίρνω την πάσα που θες γιατί αύριο θέλω να βάλω video στο ΠΟΘ, και θέλω να το παίξω σήμερα καλό παιδί.:p

Όμως: Υψηλά κέρδη από το ελληνικό αράπικο φιστίκι | ενθετα , επαγγελματικες ευκαιριες , θεματα | ethnos.gr

Σεισμός πριν από 10 λεπτά και σόφια, βουλγαρία. Δυνατός αρκετά, ειδικά για τα εδώ δεδομένα. Εν τω μεταξύ με είχε πάρει ο ύπνος εν μέσω μιας ταινίας τρόμου, και ξύπνησα από το σεισμό. Λε Χεσμεντάν Ντε Λα Μαγκέν...

NdM8T.png

To επίκεντρο ήταν στη Σόφια. 5.6 ρίχτερ... κούνησε όλη την κεντρική και ανατολική Μακεδονία... είχε και καλή διάρκεια..δεν θέλω να φανταστώ τι έχει γίνει στη Σόφια...

edit: τους έχει τρελάνει εκεί πάνω. Μετασεισμοί συνέχεια... από 2.9 εως 4.6 ρίχτερ.

μάλλον περίμεναν ότι θα άνοιγε ο pokemon online server που ετοίμασα (μόλις τώρα) και ξεκίνησαν μερικοί την προπόνηση στο χωράφι με ground type pokemon και μπόλικο earthquake / fissure.

Από αύριο blizzard, outrage, thunder, solarbeam. Η καταστροφή πλησιάζει :hehe:

άσχετο, είδα στον ύπνο μου ότι περπάταγα στη περιοχή μου κοντά, και στη πλατεία υπήρχαν πυραμίδες με CRT τηλεοράσεις, αρκετές έδειχναν το σήμα της ΥΕΝΕΔ, αυτό τι να σημαίνει άραγε; :sarcastic:

Καλημέρα.

πάλι, ο tupac είναι αντιγραφή των gorillaz και τις hatsune miku άμα το πάμε έτσι, που ήταν και πιο καλοστημένα live

edit, και τώρα μην πεις πως ο tupac είναι πιο κορυφαίος από του gorillaz... γιατί είναι σαν να συγκρίνεις το μήλο με το αχλάδι. και άμα βάλουμε και προσωπικό γούστο, η rap δεν είναι καν μουσική

Αν αρχίσουμε αυτή τη συζήτηση δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Και για εμένα η κλασσική μουσική απλά δεν είναι μουσική.

[MENTION=4643]o polonos[/MENTION]

Να κεράσω τσιγαράκι και καφέ;

τον καταλαβαμε καλα στο κιλκις. ειδικα στο 4 οροφο. ετριζε το παρκε κατω. και κουνηθηκε και το κρεβατι. :patsak:

Καλημέρα Lab!:) (έντεχνα)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=W82RyGDT6ww]Έφη Σαρρή Θα κλειστώ σε μοναστήρι - YouTube[/ame]

Καλημέρα TheLab :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zVsBeoVKq3U]Coldplay - Full Concert (Radio 2 In Concert, 2011) [HQ Audio] - YouTube[/ame]

Και για εμένα η κλασσική μουσική απλά δεν είναι μουσική.

Πολύ σωστά. Η κλασσική μουσική είναι Η Μουσική. Μετά ήρθαν οι αντιγραφές και οι παραλλαγές.

Σκάσανε σήμερα από το Δήμο Αθηναίων στη γειτονιά και ανοίγουν αβέρτα τρύπες με δράπανο στα σπίτια. Ούτε εξήγηση ούτε τίποτα.

Μόνο στην Ελλάδα λέμε.:wassat:

Να κεράσω τσιγαράκι και καφέ;

tumblr_m2p4cvxp1J1qhg1mxo2_400.jpg0

Στο μεταξυ χωρις το τσιγαρο δεν περναει η ωρα.

Στη δουλεια στο σπιτι ρε παει αργα πολυ αργα :o

Σκάσανε σήμερα από το Δήμο Αθηναίων στη γειτονιά και ανοίγουν αβέρτα τρύπες με δράπανο στα σπίτια. Ούτε εξήγηση ούτε τίποτα.

Σε μερικές μέρες θα αρχίσουν να περνάνε τα συρματοπλέγματα... περιφράζουν το γκέτο...

Στο μεταξυ χωρις το τσιγαρο δεν περναει η ωρα.

Είδες; Τώρα μπορείς να την απολαύσεις :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.