Jump to content

DJD

Recommended Posts

χαχαχαχααχ το περιμενα το so hardcore... 2 φορες εχω παει στο club xD δεν ειναι του γουστου μου :p και μην με πιστευετε... αλλα ειμαι πολυ hardcore :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
αλλα ειμαι πολυ hardcore :p

Ποοοοοποοοοοοοοο αγορι μουυυυυυυυυυ για την δηλωση αυτη δεν εχει βγει ακομα meme.:upside:

Τοσο μπροστα δλδ!:p

Παρκαρισμένη κάτω από το σπίτι ήταν.

Γυναίκα είμαι αλλά σε μερικές δεν πρέπει να δίνουν τιμόνι στα χέρια τους. 2 μέτρα είχε ο κ@λος του αυτοκινήτου της απο την μηχανή και παρόλα αυτά τα κατάφερε :rant::rant::rant:

Κατι ξερω και δεν τα βαζω ποτε καθετα αναμεσα σε αυτοκινητα...

αργα η γρηγορα θα γινει.

ελπιζω να την εβγαλες καθαρη τουλαχιστον

Κατι ξερω και δεν τα βαζω ποτε καθετα αναμεσα σε αυτοκινητα...

αργα η γρηγορα θα γινει.

ελπιζω να την εβγαλες καθαρη τουλαχιστον

Μικροζημιά φαίνεται. Αλλά έλεος όμως!

Φαντάσου να την είχαν στριμώξει την τύπισσα. Είχε άπλετο χώρο να φύγει, αλλά με κυνηγάει η λαμαρινοζημιά τελευταία:getlost:

2 μέτρα είχε ο κ@λος του αυτοκινήτου της απο την μηχανή και παρόλα αυτά τα κατάφερε :rant::rant::rant:

Γυναικες..... τι περιμενεις;;:whistling:whistling

Ελπιζω να μην κοστισει πολυ!!

Γυναικες..... τι περιμενεις;;:whistling:whistling

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο...

Ελπιζω να μην κοστισει πολυ!!

Το θέμα δεν είναι το κόστος το οποίο θα πληρώσει η κυρία, αλλά ότι κάποιες μέρες no vespa no party:fist:

άτσα και μηχανόβια! πιο έχεις?

ένα τρακαρισμένο μαύρο με 2 ρόδες :p

Κούκλα! Έλα ρε συ...μικρή είναι η ζημιά! Γούρι-γούρι!:)

To ξέρω ότι είναι μικρή αλλά πρέπει να την πάω για φτιάξιμο. Βέβαια αν θέλω να μη μείνω χωρίς την vespa, παίζει και να την μοντάρω μόνη μου :p

παίζει και να την μοντάρω μόνη μου :p

:p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wkVtCxkPDmo&feature=related]Vespa 600 - YouTube[/ame]

το πρώτο μηχανάκι που καβάλησα ever (1990), καθώς είχαμε μια 50άρα.

Η πρώτη προσπάθεια κατέληξε στη γράνα.:hehe:

Η πρώτη προσπάθεια κατέληξε στη γράνα.:hehe:

Βύρων Πολύδωρας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.