Jump to content

DJD

Recommended Posts

Μια χαρά είσαι.. μικρός όμως..

Και εγώ στο λύκειο έπινα ελάχιστα... Για δοκίμασε όμως να πας στο μάθημα, στο πανεπιστήμιο, 9 το πρωι για δίωρο βαρετότατο μάθημα, μετά από 5 ώρες ύπνο Παρασκευή πρωί, τον τρίτο μήνα σπουδών και τα ξαναλέμε.

ΕΔΙΤ:

Και να μην κοιμηθείς στο μάθημα, και να βγάλεις εργασία 11-1, και να μπεις σε άλλο μάθημα 1-3 και σε άλλο 5-7.

easy!! :p δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο ενεργεια εχω μεσα μου...

ειχαμε βγει σε club γυρισαμε στις 6 και πηγα κατευθειαν σε μαθημα που ειχα στις 8 και τελειωνα στις 5 το απογευμα.

δεν ειναι οτι απλα δεν πινω καφε... δεν μπορω να τον πιω.. δεν μου αρεσει καθολου :p

easy!! :p δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο ενεργεια εχω μεσα μου...

ειχαμε βγει σε club γυρισαμε στις 6 και πηγα κατευθειαν σε μαθημα που ειχα στις 8 και τελειωνα στις 5 το απογευμα.

δεν ειναι οτι απλα δεν πινω καφε... δεν μπορω να τον πιω.. δεν μου αρεσει καθολου :p

K77VV.jpg

edit

Damn you [MENTION=10521]jesus[/MENTION] :hehe:

Ξέρεις και από vespa ? :-O

Ελπίζω να μην χτύπησες και να μην έπαθες χοντρή ζημιά

Παρκαρισμένη κάτω από το σπίτι ήταν.

Γυναίκα είμαι αλλά σε μερικές δεν πρέπει να δίνουν τιμόνι στα χέρια τους. 2 μέτρα είχε ο κ@λος του αυτοκινήτου της απο την μηχανή και παρόλα αυτά τα κατάφερε :rant::rant::rant:

Παρκαρισμένη κάτω από το σπίτι ήταν.

Γυναίκα είμαι αλλά σε μερικές δεν πρέπει να δίνουν τιμόνι στα χέρια τους. 2 μέτρα είχε ο κ@λος του αυτοκινήτου της απο την μηχανή και παρόλα αυτά τα κατάφερε :rant::rant::rant:

Κατι ξερω και δεν τα βαζω ποτε καθετα αναμεσα σε αυτοκινητα...

αργα η γρηγορα θα γινει.

ελπιζω να την εβγαλες καθαρη τουλαχιστον

Κατι ξερω και δεν τα βαζω ποτε καθετα αναμεσα σε αυτοκινητα...

αργα η γρηγορα θα γινει.

ελπιζω να την εβγαλες καθαρη τουλαχιστον

Μικροζημιά φαίνεται. Αλλά έλεος όμως!

Φαντάσου να την είχαν στριμώξει την τύπισσα. Είχε άπλετο χώρο να φύγει, αλλά με κυνηγάει η λαμαρινοζημιά τελευταία:getlost:

2 μέτρα είχε ο κ@λος του αυτοκινήτου της απο την μηχανή και παρόλα αυτά τα κατάφερε :rant::rant::rant:

Γυναικες..... τι περιμενεις;;:whistling:whistling

Ελπιζω να μην κοστισει πολυ!!

Γυναικες..... τι περιμενεις;;:whistling:whistling

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο...

Ελπιζω να μην κοστισει πολυ!!

Το θέμα δεν είναι το κόστος το οποίο θα πληρώσει η κυρία, αλλά ότι κάποιες μέρες no vespa no party:fist:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.