Jump to content

DJD

Recommended Posts

Διαολε ξεχασα να πληρωσω την ΔΕΗ. Πρεπει να παω απ'αυτους ή και το προποτζιδικο αρκει?

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
[Λάμψη mode]

Μα τι λες? Ότι όντως δεν πήγαν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους για να παίξουν diablo 3??

[/Λάμψη mode]

[Λάμψη mode]

Ναι Hero, όντως κάποιοι εργαζόμενοι από την Giant, δεν πήγαν χθες το πρωί στις δουλειές τους. Δεν πήγαν στις δουλειές τους το πρωί για να κάτσουν σπίτι τους και να παίξουν το νέο πολυαναμενόμενο παιχνίδι για υπολογιστή που βγήκε χθες από την Blizzard με το όνομα Diablo 3.

[/Λάμψη mode]

Διαολε, εδω η Giant κινδυνευει και εσεις ποσταρετε σαν να μην τρεχει τιποτα?

Εννοεί το σκύλο που μοιάζει με λιοντάρι.

Εννοεί ότι δεν αφήνεις ένα τσόου τσόου αδέσποτο.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδα ένα χάσκι αδέσποτο. Ηλίθιος κόσμος ρε γμτ :(

Τί όνειρο...

είδα ότι με πάντρεψαν με κάποια που μάλιστα δεν μου άρεσε!

NO! :agree:

Ολες οι αλλες ρατσες αξιζουν να ειναι αδεσποτες? :p

Τα περισσοτερα αδεσποτα εχουν γεννηθει εξω γι αυτο ειναι κ μπασταρδεμενα. Τσοου τσοου αδεσποτο πρωτη φορα ακουω.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Τα περισσοτερα αδεσποτα εχουν γεννηθει εξω γι αυτο ειναι κ μπασταρδεμενα. Τσοου τσοου αδεσποτο πρωτη φορα ακουω.

Τα παίρνουν και μετά ή τα βαριούνται, ή κοστίζουν, ή τους δημιουργούν προβλήματα και τα πετάνε στο δρόμο προκειμένου να παραδεχθούν στον κύκλο τους ότι έκαναν λάθος. Η δικαιολογία είναι "το έχασα", "μου το έκλεψαν", ή καμιά φορά "το χάρισα σε ένα γνωστό, δεν τον ξέρεις" κλπ

Κάποιες άλλες φορές, την κοπανάνε μόνα τους όταν δεν είναι ευτυχισμένα.

[MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Το σχολιο μου πηγαινε στον jpavly, επειδη εδωσε εμφαση στο Τσοου Τσοου και στο Χασκι και την ηλιθιοτητα του κοσμου που τα παραταει. Ναι ειναι πιο hardcore να αποκτησεις τετοιες ρατσες, αλλα και τον τελευταιο κοπροαιμο να αφηνανε στο δρομο, το ιδιο θα (επρεπε να μας) με ενοχλουσε.

For teh history, εχω δει μολοσσο αδεσποτο. Να βλεπεις ενα αλογο με κυνοδοντες να σε πλησιαζει στις 8 το πρωι καθως πηγαινεις στο σχολειο, δεν ειναι και οτι καλυτερο :hehe:

Ολες οι αλλες ρατσες αξιζουν να ειναι αδεσποτες? :p

Αδερφέ, σαν να μιλάω με γκρινιάρα σύζυγο το πας, άλλα λέω, άλλα ακούς :hehe:

Τί όνειρο...

είδα ότι με πάντρεψαν με κάποιον που μάλιστα δεν μου άρεσε!

NO! :agree:

FIXED.

Τα παίρνουν και μετά ή τα βαριούνται, ή κοστίζουν, ή τους δημιουργούν προβλήματα και τα πετάνε στο δρόμο προκειμένου να παραδεχθούν στον κύκλο τους ότι έκαναν λάθος. Η δικαιολογία είναι "το έχασα", "μου το έκλεψαν", ή καμιά φορά "το χάρισα σε ένα γνωστό, δεν τον ξέρεις" κλπ

Κάποιες άλλες φορές, την κοπανάνε μόνα τους όταν δεν είναι ευτυχισμένα.

Εννοειται αυτο, αλλα ρατσες αδεσποτα δυσκολα βλεπεις, γι αυτο μου εκανε εντυπωση το τσοου τσοου...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Σαν καλός Lab-ίτης να κάνω και 'γω πέρασμα από το ΠΟΘ σήμερα...καλησπέρα σας!:) (σκέτο:p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.