Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
20 μερες πινακιδες? ουτε μεθυσμενος να ησουν.

χα χα καλό! χαριστικά τις πήρα στις 20 επειδή ήταν περίοδος εορτών.

30 ημέρες έγραφε επάνω η κλήση..

Επιστροφή απο dentist. Με πέθανε ο φούστηςςςςςςςςς :crazy:

Έμεινες με ανοικτό το στόμα εεε; :p

Πω πω καθε φορα που βγαζει κατι η Blizzard νιωθω σαν να μιλατε για γυναικειες τσαντες και κραγιον.

Συνολικα playtime ειναι τα παρακατω απο τοτε που ειχα υπολογιστη μεχρι σημερα.

Diablo 2 :0

Warcraft 2 : κανα 3ωρο (+1-2 ωρες σε υπολογιστη φιλου πριν παρω δικο μου)

Warcraft 3 : κανα 6ωρο

WOW : 0 (το ειχα παρει δωρο με την DSL μου και ποτε δεν το ανοιξα. 1 μηνα ηταν πανω στο γραφειο μου)

Starcraft : κανα 5ωρο

Σε τρώω!

Diablo 2 :0

Warcraft 2 : 0

Warcraft 3 : 0

WOW : 0

Starcraft : 0

Sorry guys αλλά WTF IS THAT ?

Μπροστά μου δεν είστε τίποτα :p

C&C: 0

Civilization: 0

Diablo: 0

Diablo 2: 0

Diablo 3: 0

LimeAge: 0

Starcraft I: 0

Starcraft II: 0

SWTOR: 0

WoW: 0

LOL: LOL

:D

Επιστροφή απο dentist. Με πέθανε ο φούστηςςςςςςςςς :crazy:

Γιατί? δεν σου έκανε ένεση?

Εγώ πήγα Κυριακή και ακόμα ψιλοπονάει το στόμα απ' τις ενέσεις...

αυριο θα ερθει το μωρο μου!!!!!! ενα θα σας πω.. 3 γραμματα, 3 αριθμοι, 1 σημα σαν το σημα της ειρηνης χωρις μια γραμμουλα :p

αυριο θα ερθει το μωρο μου!!!!!! ενα θα σας πω.. 3 γραμματα, 3 αριθμοι, 1 σημα σαν το σημα της ειρηνης χωρις μια γραμμουλα :p

άντε να παίρνω και εγώ σειρά σιγά σιγά :p

Ναι.. 16ΚΣ με 14 ημέρες ακόμα άδεια :p

Καθαρίστε θάλασσες κι' ακτές.. Η 316 ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! :D

Δε ξέρω πια είναι η 16ΚΣ.. εγώ έκανα αεροπορία ..:innocent:

Είναι ο κολλητός μου κ ένας πολύ καλός φίλος 316.. ο ένας ..λελέ γτ ήταν 8μηνος..

ο άλλος σε 14 μέρες κ αυτός... με άδεια τώρα

Καλοί πολίτες και καλό καλοκαίρι!

Γιατί? δεν σου έκανε ένεση?

Εγώ πήγα Κυριακή και ακόμα ψιλοπονάει το στόμα απ' τις ενέσεις...

Δεν θέλω ενεση όταν πάω στον οδοντίατρο. Δεν την μπορώ να τρίζει και να μπαίνει στο ούλο :whip:

Βάρεσε ένδειξη μηχανής στο όχημα (VW golf 1.4FSI 6ετίας). Αισθητήρας οξειδίων του αζώτου (NOx). Νταξ, πόσο να πάει ένας αισθητήρας...

500-600€...ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ...5 κατοστάρικα για μία π@π@ριά που διαβάζει τα καυσαέρια...

Γερμανοί: Δε φταίμε εμείς, έχει πολύ θειάφι η βενζίνη σας (ένας από τους λόγους που χαλάει). Εγώ ρε τσάτσε της Μέρκελ φταίω, ή εσύ που υποτίθεται είσαι οργανωμένος και κοτσάρεις στο ανταλλακτικό των 20-30€ τον εγκέφαλο των 450€ και όταν χαλάει το ένα πρέπει να αλλάξεις όλο το σύστημα...

/end of rant. Πάω να με βγάλει η σκύλα μου βόλτα να ηρεμήσω...

Βάρεσε ένδειξη μηχανής στο όχημα (VW golf 1.4FSI 6ετίας). Αισθητήρας οξειδίων του αζώτου (NOx). Νταξ, πόσο να πάει ένας αισθητήρας...

500-600€...ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ...5 κατοστάρικα για μία π@π@ριά που διαβάζει τα καυσαέρια...

Γερμανοί: Δε φταίμε εμείς, έχει πολύ θειάφι η βενζίνη σας (ένας από τους λόγους που χαλάει). Εγώ ρε τσάτσε της Μέρκελ φταίω, ή εσύ που υποτίθεται είσαι οργανωμένος και κοτσάρεις στο ανταλλακτικό των 20-30€ τον εγκέφαλο των 450€ και όταν χαλάει το ένα πρέπει να αλλάξεις όλο το σύστημα...

/end of rant. Πάω να με βγάλει η σκύλα μου βόλτα να ηρεμήσω...

αν και πρέπει να πάει το car thread...

δεν είναι μόνο αισθητήρας ...

είναι ο αισθητήρας μαζί με το εγκεφαλάκι του (δεν πάνε ξεχωριστά) (damn δεν διάβασα καλά το post)

το κορυφαίο ήταν ότι μετά από λίγο καιρό ο αισθητήρας αυτός αντικαταστάθηκε με ένα απλό λ της bosch(λογικά με άλλο κωδικό κινητήρα)

και αυτό έγινε γιατί δεν έφταιγε τόσο το θειάφι αλλά γιατί απλά "σκάγανε" τα εγκεφαλάκια αυτά

ps.βέβαια από το να μετρά ο αισθητήρας αζώτου αν γέμισε ο καταλύτης για τα nox και να κάνει καθαρισμό του(κάτι παρόμοιο με τα dpf στα diesel) βάλανε τον Ο2 που έκανε ακριβώς το αντίθετο(αν "έβλεπε" πολύ λίγο οξυγόνο μετά τον καταλύτη καταλάβαινε ότι "μπουκώνει" και άρχιζε καθαρισμό)

anyway καλό κουράγιο με την αποπληρωμή του(δες και για μεταχειρισμένο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.