Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

μπορώ να γράφω και πάλι εδω! :flex:

και δεν το είχα πάρει χαμπάρι!:boxed:

έχει κανεις πονοκέφαλο ? εγω ναι! και όσοι μίλησα επίσης! μήπως να πάρουμε το θέμα των αεροψακασμάτων λιγο πιο σοβαρά ?

μπορώ να γράφω και πάλι εδω! :flex:

και δεν το είχα πάρει χαμπάρι!:boxed:

έχει κανεις πονοκέφαλο ? εγω ναι! και όσοι μίλησα επίσης! μήπως να πάρουμε το θέμα των αεροψακασμάτων λιγο πιο σοβαρά ?

Για κάθε δράση μιας δύναμης, υπάρχει μια ίση και αντίθετη δύναμη αντίδρασης. Να προσέχεις από δω και πέρα.

Να προσέχεις από δω και πέρα.

περιμενα να δω, «Kommt Zeit, Kommt Rat, Kommt Attentat!» :p

επειδή δεν ξέρω που να το βάλω το αφήνω εδώ ...

φαντασία ελεύθερο χρόνο και μεράκι !!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6x1GkgbVP1I&feature=player_embedded]Berkeley Ridiculously Automated Dorm (BRAD) - YouTube[/ame]

Τί μυρωδιά καμμένου πλαστικού ήταν αυτή στα Κάτω Πετράλωνα/Χαμοστέρνας πριν καμιά ώρα; Έγινε κάτι; [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION];

Τί μυρωδιά καμμένου πλαστικού ήταν αυτή στα Κάτω Πετράλωνα/Χαμοστέρνας πριν καμιά ώρα; Έγινε κάτι; @LevelOne;

party με λάτεξ:banging:

Καλημέρα Lab!:)

Σήμερα 12 Μαίου είναι η παγκόσμια ημέρα Αδελφών Νοσοκόμων...ου οουυυυ!:p

Ο πατέρας κάθε φορά που με έβλεπε με γένια μιας βδομάδας έλεγε "Πήγαινε να ξυριστείς να είσαι σαν τον άνθρωπο!".

Μετά από κάτι χρόνια άφησε ο ίδιος (λευκό πια) μούσι και δε λέει τίποτα :haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.