Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

TO thread δεν θα ειναι ποτε πια το ιδιο

btw ηρθε h maximus V και o Samsung μου.Aν αποφασισω ποτε και τι GPU θα παρω ισως να το τελειωσω μεσα στο 2012

η καρτα γραφικων μου τα κακαρωσρε και πρεπει να τη στειλω πισω στο πωλητη του ebay ή στην xfx ...:(:( γαμωτ δεν εχω πισι ουτε λεφτα για καινουριο :bye:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jxS8EUxmlx8]Best of eXtreme Sport - YouTube[/ame]

Εδώ καλά είναι; Να το αφήσω;

Δεν είναι ότι σηκώθηκα 5:45 γιατί ξημέρωσε από τις 5:30.

Είναι ότι έχει μέρα 15 ώρες τη μέρα και το βράδυ η θερμοκρασία ήταν 3 μαμημένοι βαθμοί.

Ποιος ηλίθιος σκέφτηκε να κατοικήσει την Αγγλία......

Είναι ότι έχει μέρα 15 ώρες τη μέρα και το βράδυ η θερμοκρασία ήταν 3 μαμημένοι βαθμοί.

lvl Εngland's :hehe:

Έλα που παραπονιέσαι, εμείς έχουμε -2. Κι εγώ στις 6 ξύπνησα λόγω ήλιου, αν είχε λίγο ζέστη δε θα με χάλαγε το 15 ώρες τη μέρα φως.. Την επόμενη βδομάδα θα έχουμε heatwave ρε.. 18 βαθμούς :fun:

Ποιος ηλιθιος ξηλωσε τα πατζουρια ειναι η ερωτηση.

Εγω παντως τις κουβερτες τις εβαζα στα παραθυρο και μετα σκοταδι...

Έλα που παραπονιέσαι, εμείς έχουμε -2. Κι εγώ στις 6 ξύπνησα λόγω ήλιου, αν είχε λίγο ζέστη δε θα με χάλαγε το 15 ώρες τη μέρα φως.. Την επόμενη βδομάδα θα έχουμε heatwave ρε.. 18 βαθμούς :fun:

Άντε ρε γκρινιάρηδες που σας χαλάει το κρύο. Είναι και το κρασί παλιό και το χαβιάρι μαύρο;

Άντε ρε γκρινιάρηδες που σας χαλάει το κρύο. Είναι και το κρασί παλιό και το χαβιάρι μαύρο;
Και του ρευματισμούς που τους βάζεις ; :nono:

:baby: :baby: :baby: :baby:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.