Jump to content

DJD

Recommended Posts

Έψαχνα κάποια βιβλία γερμανικών, να ρίξω μια επανάληψη, και μέσα σε κάτι ντουλάπια έπεσα απάνω σ' αυτό:

int-KARATHEODWRH.jpg

Μεγάλο βιβλίο! Το όνομα με παραξένεψε, γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν μια βιογραφία. Όσο ξεφύλλιζα έπεσα και σε εικόνες, σε μία εκ των οποίων υπήρχε αυτόγραφο του Einstein προς τον Κωνσταντίνο.

Ορίστε τί μαθαίνει κανείς!! Πρόκειται για μεγάλο Έλληνα μαθηματικό, που απορρώ γιατί δεν τον ανέφερε ποτέ κανείς, τουλάχιστον σ' εμένα.

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή - Βικιπαίδεια

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Hydra you just blow my head ...

εδώ υπάρχει ολόκληρος πόλεμος μεταξύ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΑINSTEIN

όπου λένε οι μισοί ο καραθεοδωρή έκανε όλη την δουλεία και ο ainstein την παρουσίασε

ή ότι συνεργάστηκε ο ainstein με τον καραθεοδώρη σε επίλυση εξισώσεων ...

μπλα μπλα μπλα

Μιας και χρησιμοποιώ την Samsung D550 ως PC monitor δεν είχα ασχοληθεί με την ταξινόμηση των καναλιών.

HELL PURE HELL

Πρόκειται για μεγάλο Έλληνα μαθηματικό, που απορρώ γιατί δεν τον ανέφερε ποτέ κανείς, τουλάχιστον σ' εμένα.

λολ

excusez moi?

Είναι σαν να μπήκες και να έγραψες "Μόλις ανακάλυψα μια ταινία με όνομα Star Wars"

Είναι σαν να μπήκες και να έγραψες "Μόλις ανακάλυψα μια ταινία με όνομα Star Wars"

Οκ, ας είχα και καλύτερους μαθηματικούς στα σχολεία... :hm:

προετοιμασία για diablo 3

πολύ gaming για να αντέξω τις υπερωρίες ...

κατεβασμένο τηλέφωνο το οποίο χτυπάει με 5 διαφορετικά songs 3 για κοπέλες ένα για τους κολητούς (όπου και το σηκώνω μιας και με παίρνουν μία φορά το μήνα)επίσης η μία θα φάει Χ σήμερα μάλλον και ένα για όλα τα υπόλοιπα + έχει πήξει με μηνύματα :dirol:

:baby:

Έψαχνα κάποια βιβλία γερμανικών, να ρίξω μια επανάληψη, και μέσα σε κάτι ντουλάπια έπεσα απάνω σ' αυτό:

int-KARATHEODWRH.jpg

Μεγάλο βιβλίο! Το όνομα με παραξένεψε, γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν μια βιογραφία. Όσο ξεφύλλιζα έπεσα και σε εικόνες, σε μία εκ των οποίων υπήρχε αυτόγραφο του Einstein προς τον Κωνσταντίνο.

Ορίστε τί μαθαίνει κανείς!! Πρόκειται για μεγάλο Έλληνα μαθηματικό, που απορρώ γιατί δεν τον ανέφερε ποτέ κανείς, τουλάχιστον σ' εμένα.

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή - Βικιπαίδεια

Slowpoke.gif

Παραλίγο να με κλέψουν, ούτε ένα δρόμο μακριά από το σπίτι μου. :getlost:

Παραλίγο να με κλέψουν, ούτε ένα δρόμο μακριά από το σπίτι μου. :getlost:

κοίτα να πουμε γυρίσαμε να πουμε πίσω σε εποχές όπως τότες που έκλεψε ο παππούς μου την γιαγιά μου και την παντρεύτηκε στο ξωκλήσι , καλά τα λέει ο γέροντας που μιλάει με γρίφους και δεν καταλαβαίνω τίποτις:yu:

στην πολυκατοικία μας, ανοίξαν όλες τις αποθήκες. Δυστυχώς λείπω, και δεν ξέρω αν μας κλέψαν κάτι, αν και δεν είχαμε κάτι αξίας. Πρώτα μας πήραν το αμάξι (για την ακρίβεια έχουν πάρει 3 αμάξια σε διάστημα 6 μηνών, από ακριβώς μπροστά από την πολυκατοικία), τώρα τις αποθήκες... Μια οι κλέφτες, μετά η κυβέρνηση, μετά ξανά οι κλέφτες, μας έχουν απαυτώσει τα τελευταία 2 χρόνια.

αν αυριο στις εκλογές παω στο τέλος πριν κλείσουν οι κάλπες να ψηφίσω και μου έρθει εμετός επειδή θα είμαι άρρωστος και την ώρα που ρίχνω το φάκελο στην κάλπη ξεράσω τα κέρατα μου μέσα και γενικά στο τραπέζι τους με όλα τα χαρτιά κλπ διώκομαι?

επειδή ήπια ληγμενο γάλα και νιώθω μια ανακατοσούραματσατσαχουχου εχω αρχίσει να φοβάμαι οτι κάτι θα γίνει και θα με συλληψουνε :bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

αν αυριο στις εκλογές παω στο τέλος πριν κλείσουν οι κάλπες να ψηφίσω και μου έρθει εμετός επειδή θα είμαι άρρωστος και την ώρα που ρίχνω το φάκελο στην κάλπη ξεράσω τα κέρατα μου μέσα και γενικά στο τραπέζι τους με όλα τα χαρτιά κλπ διώκομαι?

επειδή ήπια ληγμενο γάλα και νιώθω μια ανακατοσούραματσατσαχουχου εχω αρχίσει να φοβάμαι οτι κάτι θα γίνει και θα με συλληψουνε :bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

και γεννήσουνε μη σου πω :hehe:

Σκόνταψα και από όλα τα μέρη που μπορούσα να πέσω έπεσα πάνω στα καινούργια superlux ακουστικά μου που φυσικά στράβωσαν πολύ.Μα πόσο γκαντέμης.πόσο??

Σκόνταψα και από όλα τα μέρη που μπορούσα να πέσω έπεσα πάνω στα καινούργια superlux ακουστικά μου που φυσικά στράβωσαν πολύ.Μα πόσο γκαντέμης.πόσο??

over 9000+

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.