Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

γυρνάς σε εγγύηση καμένο Enermax Pro82+ II 525W για σου δώσουν ένα turbo-x 550.

γιατί ρε παιδιά γιατί;;;;

ποιος δέχθηκε κάτι τέτοιο? κάποιος που δεν το έψαξε καθόλου?

110euro βρήκα το 1ο και 45 το δεύτερο. Οι αλλαγές πρέπει να γίνονται αν οχι με το ίδιο (Σε περίπτωση που εξαντληθεί και δεν κυκλοφορεί κλπ) με κάποιο όμοιας αξίας). Το οτι ειναι ίδια w σχεδόν δεν μου λέει κάτι.

Γιατί λατρεύουν αρνητικές αξιολογήσεις στο σκρούτζη και καταγγελίες στην ΓΓΚ. Την βρίσκουν πως αλλιώς να το πούμε.

και όπως λέει και ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] άνοιξε θέμα. Εδώ δεν είναι για να λες ότι θέλεις και να ρωτάς ότι θέλεις.

Ωπ.. κάτσε...

και όπως λέει και ο [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] άνοιξε θέμα. Εδώ δεν είναι για να λες ότι θέλεις και να ρωτάς ότι θέλεις.

Ωπ.. κάτσε...

Μάλλον καθιστός είναι

με τις υγείες μου. τεσπα απλή αναφορά έκανα και τίποτε άλλο.

δεν τρέχει κάστανο και εδώ που τα λέμε αφού υπάρχει θέμα ολόκληρο.... τα θελα.

έχω τόσο καιρό να βάλω drivers GPU που έχω ξεχάσει το πρόγραμμα που σκουπίζει μετά την απεγκατάσταση και καθαρίζει το σύστημα και μετά κάνουμε restart και βάζουμε τους φρέσκους ...

για βοηθήστε

εδιτ

το βρήκα

driver swipper

Ελπίζουμε να σας δούμε το πρωί :)

σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες,ο [MENTION=23]DJD[/MENTION] έφαγε τα λεφτά για το upgrade του server σε carbon τιμόνι......:p

σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες,ο [MENTION=23]DJD[/MENTION] έφαγε τα λεφτά για το upgrade του server σε carbon τιμόνι......:p

...ακούστηκε και πως τα λεφτά φαγώθηκαν σε αγορά κρεπιέρας τιτανίου professional....:p

υπολογιστή

ΠΑΡΤΑ! που λεει και ενας φιλος :p

ssd θα εχει να πηγενει σφαιρα? :smoke:

Πας για νάνι από τώρα;

είμαι πτώμα....θα δω λίγο ταινία και όσο αντέξω

:lock:

σιγά βρε κλειδαρού αμέσως!!!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.