Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Εντυπωσιακό Project, πολύ καλή δουλειά, αλλά αν πας να τις δεις από κοντά, είναι απογοήτευση :(

Μέσα στη βρώμα, τίγκα στους απατεώνες (εμάς μας κλέψανε), φυσικά η αστυνομία είναι με το μέρος τους και γενικά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει αν πας χωρίς γκρουπ. Μία μέρα να κάνεις τη γύρα και μετά πας Αλεξάνδρεια ή Κοιλάδα των Βασιλέων.

Εντυπωσιακό Project, πολύ καλή δουλειά, αλλά αν πας να τις δεις από κοντά, είναι απογοήτευση :(

Μέσα στη βρώμα, τίγκα στους απατεώνες (εμάς μας κλέψανε), φυσικά η αστυνομία είναι με το μέρος τους και γενικά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει αν πας χωρίς γκρουπ. Μία μέρα να κάνεις τη γύρα και μετά πας Αλεξάνδρεια ή Κοιλάδα των Βασιλέων.

5ος που λέει ότι ήταν χάλια γενικά η Αίγυπτος.

Και να φανταστείς την είχα πρώτον προορισμό!

Μόνο και μόνο η πολιτική αστάθεια (ο στρατός είναι στην εξουσία; ) που επικρατεί στην Αίγυπτο, είναι λόγος αποφυγής.

Μόνο και μόνο η πολιτική αστάθεια (ο στρατός είναι στην εξουσία; ) που επικρατεί στην Αίγυπτο, είναι λόγος αποφυγής.

Τώρα. Εγώ πήγα καλοκαίρι 2009. Ήταν μια χαρά.

5ος που λέει ότι ήταν χάλια γενικά η Αίγυπτος.

Και να φανταστείς την είχα πρώτον προορισμό!

Δεν είναι χάλια. Πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις. Εμείς πήγαμε 7 μέρες Sharm El Seikh, που ήταν παράδεισος και 6 μέρες Κάιρο, που ήταν κόλαση. Αν το ήξερα θα πήγαινα 13 μέρες Sharm El Seikh και θα ερχόμουν με πρωινή πτήση στο Κάιρο, θα έβλεπα πυραμίδες και μουσείο και θα έφευγα με τη βραδυνή. Στο μουσείο να καταλάβεις, αστυνομικός μας ζήτησε μπαχτσίσι για να μας αφήσει να πάμε σε ένα διάδρομο που... επιτρεπόταν...!! Απλά επειδή δεν ήταν κανείς, εμείς δεν ξέραμε αν επιτρέπεται και ρωτήσαμε... Αφού αρνηθήκαμε να πληρώσουμε, μετά από λίγο μπήκε ολόκληρο γκρουπ μέσα και χωθήκαμε κι εμείς...

Είμαι θείος επίσημα πλέον! 4.060 κιλά γομάρι. Worth to be my nephew!!!

Εμένα ο ανιψιός θυμάμαι γεννήθηκε μόλις 1.900!

Πως πέρασαν τα χρόνια...τώρα κοντεύει 13, του δίνω χαρτζιλίκι, και σε λίγο βλέπω να με φτάνει στο ύψος.:)

Είμαι θείος επίσημα πλέον! 4.060 κιλά γομάρι. Worth to be my nephew!!!

Να σας ζησει man.Γερος δυνατος!!!!!

Εμενα ο δικος μου 3μηνων+ πλεον εχει αρχισει να σκαει τα πρωτα χαμογελα οταν του κανω μπουρδιτσες και λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ειδα στον ύπνο μου οτι είχε έρθει ενας Άγγελος (παλιός συμμαθητής μου) με φτερά και μου λέει εισαι ο εκλεκτός θα σου πραγματοποιήσω τρεις ευχές και του λεω η πρώτη ειναι να μου δόκεις το κουτι τσι Πανδώρας.

μου το δονει το λοιπόν και του λέω, εχω το κουτί της Πανδώρας τι μου δίνεις μην το ανοίξω και γίνει της π..τ@ν@ς το κάγκελο ? και τότε μου λέει μην βλαστιμάς τεκνον φρούτε και εμφανίστικε ο 50cent και τον άρχισε στις μπουνιές , τότε άνοιξε και μια πόρτα και βγήκε ο Φλωρινιώτης τραγουδώντας "πειράζει που ειμαι και μεγάλη φίρμα πειράζει ?" και οπως είχα μίνει κάγκελο γιατι είχε μπροστά μου τους δύο θρύλους του ποπ εντ ροκ κυκλώματος , ενα τεράστιο χέρι βγήκε απο τα σύννεφα και μας μούτζωσε .

τι ειναι αμα δεις στον ύπνο σου να σε μουτζώνει ο θεός ?

έψαξα ονειροκρίτη και δεν βρήκα πράμα , θα ρωτήσω και ενα γέροντα στην γειτονιά μου που έχει απαντήσεις για όλα και μιλάει με γρίφους :nothing:

http://www.thelab.gr/pwliseis/ati-radeon-hd-6850-3d-club-108717.html

70€? LOL!

http://www.thelab.gr/pwliseis/pistwtiko-multirama-me-ekptwsi-20eyro-108766.html

100€?

Ρε παιδιά εξηγήστε μου κάτι. Ας αφήσουμε την κάρτα. Ένα πιστωτικό δεν είναι απολύτως ισοδύναμο με λεφτά; με ποια λογική προσφέρεις 100€ για να πάρεις 160€? 60€ διαφορά? Τι δεν γνωρίζω για τα πιστωτικά και στο μυαλό μου παίζουν διάφορα προσβλητικά επίθετα για αυτή την...:wall:... προσφορά να μην την χαρακτηρίσω αλλιώς. Δεν είναι ισοδύναμο χρημάτων το πιστωτικό; Χάνεις κάτι αν αγοράσεις με πιστωτικό άλλου;

Που να ρωτήσω; καλό είναι να μην σπαμάρουμε κάθε αγγελία. και δεν είναι και θέμα το οποίο με καίει να ανοίξω thread. Αν κάποιος έχει όρεξη απαντάει. Αν όχι το post θα ξεχαστεί.

Ένα πιστωτικό δεν είναι απολύτως ισοδύναμο με λεφτά; με ποια λογική προσφέρεις 100€ για να πάρεις 160€? 60€ διαφορά? Τι δεν γνωρίζω για τα πιστωτικά και στο μυαλό μου παίζουν διάφορα προσβλητικά επίθετα για αυτή την...:wall:...

αυτό το πιστωτικό = πρέπει να αγοράσεις αντικείμενα αξίας 160απο το συγκεκριμένο μαγαζί

αγγελία starterdont want to buy stuff , just need the money!

αγγελία ενδιαφερόμενος (δίνω 100 € στο χέρι ενδιαφέρεσαι ?)

problem officer ?

jajajajaja (χαχανίζω)

στα ακαταλαβίστικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.