Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι!

:hehe:

το είχα πει σε ενα μπάτσο που με ειχε πάρει αγκαλιά οταν ήμουν μικρός και με ειχε πάει στο καρναβάλι η μάνα μου (5 χρονών θα ήμουν ?) και γέλαγε και τον κλότσησα και πάλι γέλαγε :nothing:

το είχα πει σε ενα μπάτσο που με ειχε πάρει αγκαλιά οταν ήμουν μικρός και με ειχε πάει στο καρναβάλι η μάνα μου (5 χρονών θα ήμουν ?) και γέλαγε και τον κλότσησα και πάλι γέλαγε :nothing:

Έχεις βρίσει παπά όταν είναι να μεταλάβεις;

Όχι, stay behind me... :thank_you2:

Sohardcore.jpg

μόνος σου τα λες, μόνος σου γελάς!:p

εμένα μ'άρεσε το αστείο του Αντώνη

τι ειναι αυτό ???

--πάντως

εχω ζητήσει απο μπάτσο φωτιά και είχα ενα τσιγάρο σαν μπουρί , ευτυχώς ήταν πιτσιρικάς μπάτσος και δεν με τράβαγε στο τμήμα :T:

εχω πει σε Παπά οτι νομίζω πως ειμαι δαιμονισμένος και κόντεψε να το βάλει στα πόδια:...::...:

Τον Τιμόθεο από το Θεολογικό τον ξέρεις; Του είπα ότι είμαι αιρετικός!!

Και πίστεψέ με δεν υπάρχει άλλο boss παραπάνω, μη με ζορίζεις. :p

εμένα μ'άρεσε το αστείο του Αντώνη

κι εμένα...απλά μ' αρέσει να το πειράζω αυτό το παιδί.:)

Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι!

:hehe:

Να'σαι καλα ρει.... μου εφυγε απ'τη μυτη :hehe:

Να ανησυχω για την αποτελεσματικοτητα του avast ή να νιωθω περηφανος που ειμαι γατονι και δεν ψαρωνω απο περιεργα site και ads/spywarez??? :hehe:

ps τα 2 πρεπει να ειναι απο τιποτα crackz000rz... :p

post-1498-1416076139,3002_thumb.jpg

ρε παιδιά τι σειρά ειναι το "the shield" ... πορωτική δεν λέω , αλλα μερικά επεισόδια σε κάνουν να λες "hooooooooooooooly shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!":nothing::nothing::nothing:

οτι θέλουμε λεμε ειπα οτι θέλω

problem officer? :p

κάτσε να έρθει πάλι το γατί και θα αναθεωρήσεις τι ξέρεις για τον κόσμο.

κάτσε να έρθει πάλι το γατί και θα αναθεωρήσεις τι ξέρεις για τον κόσμο.

αυτό που έχασα? δεν ξέρω , έχει να φανεί εδω και ένα μηνα :fie:

ρε παιδιά τι σειρά ειναι το "the shield" ... πορωτική δεν λέω , αλλα μερικά επεισόδια σε κάνουν να λες "hooooooooooooooly shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit!":nothing::nothing::nothing:

Τις παλιές καλές εποχές θα είχες φάει κόκκινη, και όχι από το γάτο.

Ειδα ενα γνωστο μου που ειναι οργανωμενος στη ΝΔ και πανω στην κουβεντα μου πεταξε στο τραπεζι μια καρτα υποφηψιου μιλώντας μαλιστα για νεους ανθρωπους στο κομμα.

Οχι, δε μου εκανε εντυπωση οτι με το νεοι δεν εννοουσε στην ηλικια. Μολις ειδα τη φωτο τον ρωτησα αν αυτη ειναι η Cindy McCain...

Δεξια η ελληνιδα υποφηφια και αριστερα(παροτι δεξια στις αποψεις) η Cindy Lou

post-10736-1416076140,1046_thumb.jpg

post-10736-1416076140,2294_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.