Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=4643]o polonos[/MENTION]

Σου έχω γειτόνισσα milfάκι ψιλόmeh. Είσαι λίγο μεγαλύτερος και θυμήθηκα τις περιπέτειές σου με την άλλη. Έχει και εταιρεία security να σε πάρει, αν θες δουλειά.

PLZ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ.

shocked01.jpg

Σου έχω γειτόνισσα milfάκι ψιλόmeh. Είσαι λίγο μεγαλύτερος και θυμήθηκα τις περιπέτειές σου με την άλλη. Έχει και εταιρεία security να σε πάρει, αν θες δουλειά.

shocked01.jpg

[MENTION=4643]o polonos[/MENTION] σου προτείνω να πας να δεις. Αν πάρουμε υπόψη τα γούστα του Χύτρα, το "ψιλόmeh" είναι μάλλον μια νέα Asa Akira ή Priya Rai ή Nina Mercedez

Όσους για αυτούς που πάνε με ιερόδουλες:

1ον γιατί ? τόσο πράμα @γ@μητ0 είναι εκεί εξω που παρακαλά

Ξέρω ένα τύπο που ξέρει ένα τύπο που έχει κοπέλα πανέμορφη (Μ@υν@ρα!!) Κι όμως πάει, είναι αρρώστια, όπως μου έχει πει ο γνωστός μου τύπος.

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ! ΟΛΕ!

:dance3::magic::dance3:

Εσύ πήρες αύξηση σήμερα και εγώ απόλυση...

Κρίμα ρε Πέτρο υπομονή :(

^^^Μακακισμένη λέξη η υπομονή σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο :wall:

Πέτρο καλή δύναμη και ελπίζω σύντομα να ξαναβρεις δουλειά. Πραγματικά στεναχωρήθηκα μολις το διαβασα. :(

Καλά κουράγια φίλε !

Να είστε καλά.

Απλά έπρεπε να φύγουν 3 άτομα, τα κριτίρια δεν ήταν τεχνοκρατικά (καλός στη δουλειά και τα λοιπά) αλλά πόσο συχνά ζήταγες λεφτά από μια επιχείρηση που σου χρωστάει ένα χρόνο μισθούς. Και εγώ τώρα τελευταία ζήταγα...

Eμ εκεί καταντήσαμε (και δε λέω μας κατάντησαν)

Να ζητιανεύουμε ουσιαστικά τα δεδουλευμένα μας και να είμαστε και κερ@τ@δες απο πάνω... :wall:

Εγω δεν βρίσκω δουλειά και ψάχνω εδώ και μήνες. Ακόμα και η πιο απλή περιστασιακή δουλειά (πχ φυλλάδια) ειναι full απο άτομα. Κοίτα να δεις που μικροί νομίζαμε οτι θα αποφασίσουμε τι δουλειά μας αρέσει να κάνουμε και τελικά καταλήγουμε να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ , ουτε καν αυτές που δεν φανταζόμασταν οτι θα τις κάναμε.

Σκέφτηκα να μην κόψω την αναβολή λογο σπουδών αφου τελείωσα και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να βρω έστω και περιστασιακά δουλειά, ώστε να μαζέψω χρήματα να ειμαι άνετος στην θητεία μου αλλα τελικά τα ίδια @#%@

τώρα μου μπαίνουν ιδέες και σκέφτομαι τι θα συναντήσω τελειώνοντας την θητεία.

μια χαρά :T:

Και να μου λέει ο τεχνικός διευθυντής κάτσε υπερωρίες πέρσι το καλοκαίρι και θα "ληφθούν υπόψιν προς όφελός μου" και να κάνω 150 ώρες, το 2ο high score με αποτέλεσμα να χάσω όλα τα καλοκαιρινά απογεύματα και φέτος απλά ο τεχνικός διευθυντής να λέει ότι "εγώ δεν είχα λόγο ποιοί θα φύγουν, άλλοι αποφάσισαν".

Και να μου λέει ο τεχνικός διευθυντής κάτσε υπερωρίες πέρσι το καλοκαίρι και θα "ληφθούν υπόψιν προς όφελός μου" και να κάνω 150 ώρες, το 2ο high score με αποτέλεσμα να χάσω όλα τα καλοκαιρινά απογεύματα και φέτος απλά ο τεχνικός διευθυντής να λέει ότι "εγώ δεν είχα λόγο ποιοί θα φύγουν, άλλοι αποφάσισαν".

Από ψέμματα σε τούτο το τόπο είμαστε ζάμπλουτοι

Δεν είπε ψέμματα, το ξέρω ότι έχει βγάλει την ουρά του απέξω. Αυτός χρειάζεται όλα τα άτομα που είμασταν εκεί για να βγάλει το έργο. Τα 2 άτομα άνωθεν από αυτόν όμως θέλουν περικοπές εξόδων, οπότε τους είπε κάντε ό,τι θέλετε.

Τεσπα, ας σταματήσω εδώ δεν έχει νόημα.

shocked01.jpg

count me in

hahah, sounds familiar. ειδικα το περυσινο καλοκαιρι δεν το θυμαμαι καν.

αν δεν εχεις μεγαλα παγια εξοδα τουλαχιστον θα αυξησεις τις ωρες για χομπυ.

ποιος είναι ο κλάδος σου?

Πάντως και εγώ αρχικά ήταν να απόλυτης (πέρασα έναν μηνα κόλαση) γιατί έκλεινε το τμήμα μου και τελικά πήρα προαγωγή.

πάντως από προσωπική εμπειρία ο μονος τρόπος να βρείς δουλειά (να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρείς δουλειά) είναι να το μάθουν όλοι πως ψάχνεις, μέχρι και άτομα που δεν έχεις μιλήσει ποτε μαζί τους και να πηγαίνεις σε εταιρίες είτε ψάχνουν είτε όχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.