Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Amateurs...

Nasodren... και μετά έλα να το ξανασυζητήσουμε...

(Εκτός αν είσαι αλλεργικός στο κυκλάμινο).

Αφήστε τα φάρμακα και τις αηδίες... Βράζετε νερό, ρίχνετε μέσα μερικά φύλλα από ευκάλυπτο, κάνετε βαθιές εισπνοές και ανοίγει αμέσως όλο το σύστημα.

RONAL vs Serbo nasal spray.

Μακράν καλύτερο το RONAL στην αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων.:T:

Αύριο θα κάνω και συγκριτικό RONAL vs NeoPriphen.

Ναι το ronal είναι μακραν μπροστα. Αλλά Πέτρο ευχή και κατάρα μην βάζεις. Έπαθα φαρμακευτική ρινιτιδα και παλεύω να ξαφερω την μύτη μου στα καλά της. Είμαι και με φουλ αλλεργία ,μπουκομα βήχας κτλ παει σύννεφο.

απορώ και ενίσταμαι , εγώ σαν απλός πολίτης μπορώ να δηλώσω κάπου για υποψήφιος να βγω πρωθυπουργός? δεν έχω τελειώσει ανωτέρα πρωθυπουργών σχολή , παρόλα αυτά ειμαι έξυπνος σαν χελώνα και γρήγορος σαν προβατίνα στις αποφάσεις μου, άρα χρίζομαι κατάλληλος δια του αξιώματος , γιατί να μην μπορώ τι λες ? :nothing::nothing:

προλαβαίνω φέτοσ η του χρόνου παλι?:nothing:

εχω ενα όραμα σαν εφιάλτης ένα πράμα

Αφήστε τα φάρμακα και τις αηδίες... Βράζετε νερό, ρίχνετε μέσα μερικά φύλλα από ευκάλυπτο, κάνετε βαθιές εισπνοές και ανοίγει αμέσως όλο το σύστημα.

What NASODREN contains

- The active substance is: Lyophilized powder from the juice and natural aqueous extract from fresh

tubers of Cyclamen europaeum L., 50 mg.

Each dose of nasal spray releases 0.13 ml (2-3 drops) of solution. This quantity corresponds to 1.3 mg

powder. The finished solution produces 38 doses to be applied for a maximum of 16 days.

-There are no ingredients, preservatives or chlorides.

A solvent (5 ml of purified water) is provided for reconstitution of the lyophilized powder.

What NASODREN contains

- The active substance is: Lyophilized powder from the juice and natural aqueous extract from fresh

tubers of Cyclamen europaeum L., 50 mg.

Each dose of nasal spray releases 0.13 ml (2-3 drops) of solution. This quantity corresponds to 1.3 mg

powder. The finished solution produces 38 doses to be applied for a maximum of 16 days.

-There are no ingredients, preservatives or chlorides.

A solvent (5 ml of purified water) is provided for reconstitution of the lyophilized powder.

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, αφού υποτίθεται ότι είναι φυσικό προϊόν, γιατί να μη χρησιμοποιήσεις το δικό σου...;

Δίνουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο στις φαρμακοβιομηχανίες, για πράγματα που τους δηλητηριάζουν...

Ναι το ronal είναι μακραν μπροστα. Αλλά Πέτρο ευχή και κατάρα μην βάζεις. Έπαθα φαρμακευτική ρινιτιδα και παλεύω να ξαφερω την μύτη μου στα καλά της. Είμαι και με φουλ αλλεργία ,μπουκομα βήχας κτλ παει σύννεφο.

η αλλεργιολογος μου απαγορευει τα αποσυμφορητικα μυτης (ronal κλπ) για αυτο ακριβως το λογο.

για την αλλεργια στο φυτο παριεταρια που εχει η πλειοψηφια του κοσμου, φετος παιρνω το Nasonex και ειμαι καλα.

απο οτι ειδα ειναι αγγειοσυστολικο, οποτε δεν καταπολεμαει το αιτιο αλλα το συμπτωμα.

το otrivin σε σχεση με τα υπολοιπα που λετε ποσο καλο/κακο ειναι?

otrivin ronal τα ιδια σκατ@. Μακρυά. Αν υπάρχει πρόβλημα ΩΡΛ & αλλεργιολόγο. Δεν θα είναι εύκολη η λύση ίσως, αλλά θα είσαι στο σωστό δρόμο.

Από τις οδηγίες του Otrivin

Όπως και τα άλλα τοπικά αγγειοσυοταλτικά το OTRIVIN® δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συνεχώς για περισσότερο από 1 εβδομάδα. Αν τα συμπτώματα επιμένουν, πρέπει να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

κανα μηνα ειχα κλησει με otrivin περσυ και φετος 2-3 βδομαδες...

Μετα δεν ένοιωθα μυρωδια, τωρα μου φενεται εχει επανελθει

εγω το πρωτο που κανω ειναι να διαβασω τις οδηγιες χρησης.

ο φαρμακοποιος ειναι ενας εμπορας φαρμακων απλα.

ο φαρμακοποιος ειναι ενας εμπορας φαρμακων απλα.

έτσι τον έχουν καταντήσει θες να πεις. οι φαρμακοποιοί έχουν τις γνώσεις της ιατρικής που σχετίζονται με τα φαρμακευτικά σκευάσματα. πάντα να ρωτάτε τον φαρμακοποιό για φάρμακα. για μη-φάρμακα μπορείτε και να μην ρωτάτε

μπορείτε να ρίξτε μια ματιά στο θέμα που άνοιξα και δεν ξέρω τι να κανω με το pc που έχω? αμα δεν ξέρετε και εσείς τι να κάνω, τουλάχιστον θα είμαστε περισσότεροι :T:

απάντησα, όσο για το σχόλιο περί avatar, προς το παρόν δεν ήρθε χούντα οπότε βάζεις ότι σου αρέσει, αλλά μη δείξεις παρακάτω :o

Είδα εφιάλτη πως πήγα και ψήφισα. Αλλά τι ψήφισα... ΠΑΣΟΚ!!!!!!!

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

Είδα εφιάλτη πως πήγα και ψήφισα. Αλλά τι ψήφισα... ΠΑΣΟΚ!!!!!!!

ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

3 μετανοιες και 7 κομποσχοινια μαζι με 3 μερες νηστειας. Ο διαβολος εχει πεσει πολυ υπουλα πανω σου.

Εγώ το πρώτο που κάνω είναι να διαβάζω τις παρενέργειες. Το δεύτερο συνήθως, να το πετάω στα σκουπίδια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.