Jump to content

DJD

Recommended Posts

Είμαι ο μονος που νομιζει πως αν τα ποστ του είχαν ψευδωνυμο :τσακωνας,

θα ειχαν καμια 10αρια λάιξ;

Αλλα γενικα nicoc βαλε ένα πλαφον στα 2-3 τρολ-ποστ την ημερα ωστε να μην

κουραζομαστε αλλα και να περιμενουμε και της αλλης μερας

Εντάξει το έπιασα το μήνυμα.:)

Αν όμως ανοίξεις κανένα θέμα και χρειαστείς πραγματικά βοήθεια σε κάτι, μην εκπλαγείς αν σου απαντήσουν

όλοι όπως το άνωθεν post, ok?

δεν ανοίγω θέματα στο Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab):nothing::nothing::nothing:

Είμαι ο μονος που νομιζει πως αν τα ποστ του είχαν ψευδωνυμο :τσακωνας,

θα ειχαν καμια 10αρια λάιξ;

Αλλα γενικα nicoc βαλε ένα πλαφον στα 2-3 τρολ-ποστ την ημερα ωστε να μην

κουραζομαστε αλλα και να περιμενουμε και της αλλης μερας

θα δοκιμάσω βαλεριάνα να ηρεμώ

peace to the people!:fun::fun::fun:

σε αυτό που λες οτι κάνω τρολ-ποστ την ημέρα κάνεις λάθος πάντως στο λεω και το υπογράφω με σταυρό γιατι τις υπογραφές δεν τσι πετυχαίνω

Έγινε επεξεργασία από nicoc89
δεν ειμαι τορολ!

Kαλημέρα παίδες.Πάω να δώσω σήματα για δίπλωμα αυτοκινήτου(διαβασμένος) και όπως κάθομαι με άλλα 3 άτομα (μια γκόμενα στους 4) ξεκινάω στον υπολογιστή.Ο εξεταστής κοίταγε να δει αν κοιτάμε και πήγαινε και τα πάταγε αυτός στην γκόμενα.Τον βλέπω τη πρώτη φορά και λέω η ιδέα μου είναι,έλα που πήγαινε συνέχεια και γύρισα εκείνη την στιγμή και τον κοίταγα στα μάτια όπως πήγαινε.Με κοιτάει κάνει και καλά πως πήγε να δει κάτι και μετά ξαναπάει και το πατάει.Τελειώνουμε.Το περνάω κομπλέ εγώ,το παιδί δίπλα μου κόβεται με 2 λάθη και η άλλη το περνάει και αυτή με 0 λάθη.ΕΕεεε..εκεί πραγματικά γύρισε το μάτι μου ανάποδα.Το τι κοσμητικά επίθετα άκουσε ο κωλόγερος και η γκόμενα πραγματικά ούτε εγώ δεν θυμάμαι.Μπορώ να τον καταγγείλω χωρίς αποδείξεις?Επίσης είναι ο ίδιος εξεταστής στην πορεία?(αν είναι δεν θα το περάσω ΠΟΤΕ)

Τα 'πα και ησύχασα

Kαλημέρα παίδες.Πάω να δώσω σήματα για δίπλωμα αυτοκινήτου(διαβασμένος) και όπως κάθομαι με άλλα 3 άτομα (μια γκόμενα στους 4) ξεκινάω στον υπολογιστή.Ο εξεταστής κοίταγε να δει αν κοιτάμε και πήγαινε και τα πάταγε αυτός στην γκόμενα.Τον βλέπω τη πρώτη φορά και λέω η ιδέα μου είναι,έλα που πήγαινε συνέχεια και γύρισα εκείνη την στιγμή και τον κοίταγα στα μάτια όπως πήγαινε.Με κοιτάει κάνει και καλά πως πήγε να δει κάτι και μετά ξαναπάει και το πατάει.Τελειώνουμε.Το περνάω κομπλέ εγώ,το παιδί δίπλα μου κόβεται με 2 λάθη και η άλλη το περνάει και αυτή με 0 λάθη.ΕΕεεε..εκεί πραγματικά γύρισε το μάτι μου ανάποδα.Το τι κοσμητικά επίθετα άκουσε ο κωλόγερος και η γκόμενα πραγματικά ούτε εγώ δεν θυμάμαι.Μπορώ να τον καταγγείλω χωρίς αποδείξεις?Επίσης είναι ο ίδιος εξεταστής στην πορεία?(αν είναι δεν θα το περάσω ΠΟΤΕ)

Τα 'πα και ησύχασα

Θα σου έλεγα βάλε Μ***** αλλά δε γίνεται εύκολα.

Φίλε μου, αυτοι είμαστε αυτά μας αξίζουν σαν κοινωνία...

δεν έβγαζες το κινητό να τον βγάλεις βίντεο τον παλιο******ρά??????

ούτε καν.

......ντροπή και απόλυτη θλίψη για μένα που έπαιζα το ρόλο του μ@λ@κ@. too much to handle.

Απάντα μου κι εδώ αν θέλεις, δεν έχει σημασία το θέμα. Αλλά μη μου το παίζεις αβοήθητο σπουργιτάκι.

Ο άνθρωπος έχει κάνει πόση δουλειά αφιλοκερδώς για τα παιδιά και ζήτησε μία βοήθεια. Εσύ, επέλεξες να τον φέρεις σε δύσκολη θέση και να τον προσβάλλεις και μάλιστα δημόσια.

Αν επίσης θεωρείς ότι όσο ήσουν στην ομάδα και προσέφερες κάτι ότι έπαιζες κάποιο ρόλο, λυπάμαι.

Τα 'πα και ησύχασα

Όπως θα λεγε και ο nicoc89, το θετικό του karma θα αυξήθηκε δραματικά.

Εκλογές 2012-ΘΑΛΕΙΑ ΧΟΥΝΤΑ

Μας δουλεύουν έτσι;

:p

Ο πατέρας μου ήταν στρατηγός, από τους πλέον παρασημοφορημένους αξιωματικούς με πολεμικά μετάλλια και από τον πόλεμο της Κορέας

:dance3::wall::hang3:

ποιος σκτμλκας είχε την φαεινή ιδέα να δημοσιοποίηση τις κοπέλες που βρέθηκαν θετικές στον HIV ;

δλδ δεν τους φτάνει το πρόβλημά τους,πρέπει να τις ξεφτιλίσουμε κι από πάνω;

για να δείξουμε ότι παράγουμε έργο 4 μέρες πριν τις εκλογές ;

ρε φουστη μου άμα είχα ένα κουμπί εδώ τώρα τύπου: "άμεση εξόντωση όλων των πολίτικων" θα το πατούσα χωρίς δισταγμό.....

και για ποια προστασία του πληθυσμού μιλάμε;όταν ο άλλος πάει με μια γυναίκα

που έχει πάει με 15 πριν από αυτόν,ποιος του φταίει;

ποιος σκτμλκας είχε την φαεινή ιδέα να δημοσιοποίηση τις κοπέλες που βρέθηκαν θετικές στον HIV ;

δλδ δεν τους φτάνει το πρόβλημά τους,πρέπει να τις ξεφτιλίσουμε κι από πάνω;

για να δείξουμε ότι παράγουμε έργο 4 μέρες πριν τις εκλογές ;

ρε φουστη μου άμα είχα ένα κουμπί εδώ τώρα τύπου: "άμεση εξόντωση όλων των πολίτικων" θα το πατούσα χωρίς δισταγμό.....

και για ποια προστασία του πληθυσμού μιλάμε;όταν ο άλλος πάει με μια γυναίκα

που έχει πάει με 15 πριν από αυτόν,ποιος του φταίει;

σκεψου καποιο ατομο το οποιο πηγε με τις εν λογω κυριες να μην ξερει οτι εχει τον ιο και να τον μεταφερει καπου αλλου... δεν παιζεις με αυτα τα πραγματα, κατα την γνωμη μου καλα καναν, πανω απο 700 ατομα ειχαν βρεθει με μια απο τις κοπελες και ηταν πιθανο να εχουν και τον ιο...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.