Jump to content

DJD

Recommended Posts

[MENTION=694]darkCount[/MENTION] αυτο με δυο Gulftown επάνω θα είναι ηδονή. 12 cores/24 threads ftw.

Απλα μια παρατήρηση: Αν σκοπεύεις να βάλεις και στο CPU1 εξι dimmaκια, φροντισε τα chipsets να αερίζονται παραπάνω απο αρκετά. :D

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
E5645 6 cores 12 threads 24GB RAM done.

OC 3800mhz turbo mode ....Tera ftw :hehe:

Μπαινεις στο φορουμ και αντι να πεταξεις 2-3 screens απο τα threads cores μνημη κτλπ σε ενα θρεντε

idle και σε τερα και σε απολα,

λες 2-3 νουμερακια και αφηνεις την φαντασια να τα φτιάν μόνη της...:baby:

Τί μου ήρθε στο facebook όσο ήμουν on στο chat. :nothing:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΤΕ 10Ε ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ?ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Από "φίλη" στο facebook. Δεν κάνουμε ούτε απλή παρέα, όμως την έχω δυο χρόνια περίπου και fake δεν είναι.

στειλε απάντηση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ και εγω ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΘΕΛΩ ΜΙΑ π...π@ , ΜΠΟΡΕΙΣ?ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ απο γκόμενα ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ σαν τα τραγιά στις μέρες τους

---

μετά δεν παίζει να ξαναζητήσει τίποτα.

--

εντωμεταξύπολυ lmao κατάσταση , άκου να ζητάει μια 10eurη κάρτα απο κάποιον που δεν ειναι καν real life friend :shout::shout::shout:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ και εγω ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΘΕΛΩ ΜΙΑ π...π@ , ΜΠΟΡΕΙΣ?ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ απο γκόμενα ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ σαν τα τραγιά στις μέρες τους

FGSolong.gif

Μπαινεις στο φορουμ και αντι να πεταξεις 2-3 screens απο τα threads cores μνημη κτλπ σε ενα θρεντε

idle και σε τερα και σε απολα,

λες 2-3 νουμερακια και αφηνεις την φαντασια να τα φτιάν μόνη της...:baby:

Έλα μάστορα εδώ είσαι...από desktop και task manager.

post-694-1416076127,6702_thumb.jpg

παραλίγο να κόλλαγα εδώ τηλέφωνο κοπέλας, και θα έλεγα πάλι πλάκα μου κάνουν :p να ναι καλά οι νουμπάδες οι φίλοι μου που δεν ενημερώνουν

RONAL vs Serbo nasal spray.

Μακράν καλύτερο το RONAL στην αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων.:T:

Αύριο θα κάνω και συγκριτικό RONAL vs NeoPriphen.

Τί μου ήρθε στο facebook όσο ήμουν on στο chat. :nothing:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΤΕ 10Ε ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ?ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Πολύ πολύ πολύ παλιό spam... Σαν τις τηλεφωνικές φάρσες ένα πράμα, που σε έπαιρναν οι γκόμενες τηλέφωνο και σου έδιναν ραντεβού... Όλες θεές φυσικά...

Μαζεύουν λεφτά. Το στέλνουν σε 1000 άτομα. Ο ένας στους δέκα να το κάνει, ειδικά με το σκεπτικό ότι μπορεί και να π@ξει, επειδή το παίζει καλός, κάνε τις πράξεις...

RONAL vs Serbo nasal spray.

Μακράν καλύτερο το RONAL στην αποσυμφόρηση των ρινικών κοιλοτήτων.:T:

Αύριο θα κάνω και συγκριτικό RONAL vs NeoPriphen.

Amateurs...

Nasodren... και μετά έλα να το ξανασυζητήσουμε...

(Εκτός αν είσαι αλλεργικός στο κυκλάμινο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.