Jump to content

DJD

Recommended Posts

Meanwhile @ Teirip...Πεντε ατομα στο αμφιθεατρο, καμια δεκαρια συνολικα στη σχολη...Το μονο που μενει ειναι να μη φανει ο καθηγητης...

Sent from my GT-B5512 using Tapatalk 2 Beta-5

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Άμα είναι να πάρω κανένα βυτιοφόρο αμόλυβδη να το αδειάσω στη δεξαμενή του πετρελαίου που είναι άδεια ούτως ή άλλως να έχω να κινούμαι βρε αδερφέ!

Στους 3 μήνες άμα κάτσει η βενζίνη, χαλάει ..δεν είανι σαν το πετρέλαιο .. οπότε...το νου σου !

Meanwhile @ Teirip...Πεντε ατομα στο αμφιθεατρο, καμια δεκαρια συνολικα στη σχολη...Το μονο που μενει ειναι να μη φανει ο καθηγητης...

Sent from my GT-B5512 using Tapatalk 2 Beta-5

Σου έχω χειρότερο από πριν 2-3 χρόνια..

Σηκώθηκα ΠΟΛΥ δύσκολα να πάω σε μάθημα που δεν γούσταρα καθόλου στις 9:00 το πρωι, 5-6 άτομα στο αμφιθέατρο.. Μπαίνει μέσα ένας τύπος από το κυλικείο και γράφει ότι δεν θα γίνει μάθημα γιατί ο καθηγητής είναι άρρωστος...

Νευρα τσαντίλα κτλ.. (Βέβαια, ούτε mail απο το καθηγητή ούτε τίποτα, σε τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών...)

Πέθανα σε κάποια γωνία με έναν κουβά καφέ γιατί δεν θα άντεχα να γύρναγα σπίτι και ξανά μετά πάνω...

Και στις 13:00, στην ουρά της λέσχης για φαγητό, τσουπ! Να και ο καθηγητής, υγιέστατος να περιμένει να φάει...

:wall::wall::wall::wall::fist::fist::fist::fist: !@#$%^&*

Φταις τωρα εσυ να πας εκει που περιμενει και να του σκασεις μπουκετιδι στα μουτρα?

Και δεν πήγες να του ζητήσεις το λόγο;

Προφανώς ήθελε να περάσει κάποια στιγμή το μάθημα. Δυστυχώς, στα πανεπιστήμιά μας ο καθένας κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό.

Θέλω να απαντήσω στο θέμα-ερώτηση "Γιατί πιστεύετε στο Θεό."

Κάποιος admin να προσθέσει το ακόλουθο μιας και το θέμα κλειδώθηκε: "Γιατί έτσι γουστάρω."

Πανω που πηγαν να αναψουν τα αιματα μεταξυ admin το κλειδωσατε μωρεεεεεε?:p

Ελα και πηρα τα ποπ-κορν στο χερι με την μια:fun:

Πανω που πηγαν να αναψουν τα αιματα μεταξυ admin το κλειδωσατε μωρεεεεεε?:p

Ελα και πηρα τα ποπ-κορν στο χερι με την μια:fun:

Michael Jackson.. is that you? :p

Προφανώς ήθελε να περάσει κάποια στιγμή το μάθημα. Δυστυχώς, στα πανεπιστήμιά μας ο καθένας κάνει ό,τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό.

Εκβιασμός δηλαδή;

7:30 ξυπνητήρι, 7:29 έγινα outbid και έκλεισε το auction...

FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU

Τα προσέχουμε αυτά τα πράγματα. Ξυπνητήρι 7 και 20 και μέχρι να τελειώσει, το παρακολουθείς.

Δεν έχεις ακούσει ποτέ για bid-snipers?

Τα προσέχουμε αυτά τα πράγματα. Ξυπνητήρι 7 και 20 και μέχρι να τελειώσει, το παρακολουθείς.
Δεν έχεις ακούσει ποτέ για bid-snipers?

Μου πέρασε το bid κατά πολύ, δεν θα το χτύπαγα παραπάνω. Απλά περίμενα να ξυπνήσω και να πω μεγειά μου :p

E, τότε, τι είχες, τι έχασες... Το χειρότερο είναι να χτυπάς κάτι, να το κερδίζεις και μετά να σου λέει ο πωλητής ότι "δε στέλνει Ελλάδα το συγκεκριμένο, για λόγους ασφαλείας" !!

n00b...:p

και ΠΑΝΤΑ 20sec πριν την ληξη ανεβαζεις το bid σου λιγακι. Ετσι οταν ο αλλος παει last minute να σε πεταξει εξω, να φαει πορτα.

ΥΓ: Εβγαλα χτες SB X-Fi Εxtreme Music με το panel στα 45 USD :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.