Jump to content

DJD

Recommended Posts

Άμα είναι να πάρω κανένα βυτιοφόρο αμόλυβδη να το αδειάσω στη δεξαμενή του πετρελαίου που είναι άδεια ούτως ή άλλως να έχω να κινούμαι βρε αδερφέ!

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
έχει αρχίσει από τότε που πήγε 1.50.....άντε να πάει στα 2ευρώ να πηγαίνουμε πιο άνετα με τα bikes :D

Κάνεις πλάκα και πιάνω το μήκος κύματος σου, κάποιος άλλος όμως θα μπορούσε να παρεξηγησεί. Για πολύ κόσμο η βενζίνη είναι το οξυγόνο του.

Πως διάολο το πετυχαίνουμε αυτό; Θέλω κι εγώ. Τον χτύπησαν στο κεφάλι και... έγινε μαθηματική διάνοια - NEWS247

ΥΓ Ας είναι και παροδικό το φαινόμενο, για 1 χρόνο :p

Λοιπόν διαβάζοντάς το λέω: Ρε μπας???

Το ψάχνω και όντως ισχύει, δείτε άλλες πηγές:

The Fractal Maker | Neurobonkers.com

http://fineartamerica.com/profiles/jason-padgett.html?tab=press

Έχω μείνει άναυδος...

Κάνεις πλάκα και πιάνω το μήκος κύματος σου, κάποιος άλλος όμως θα μπορούσε να παρεξηγησεί. Για πολύ κόσμο η βενζίνη είναι το οξυγόνο του.

προφανώς και κάνω πλάκα. αλίμονο αν είχα την αυταπάτη οτι επειδή έβαλα στη ζωή μου το ποδήλατο θα πρέπει να υποφέρει η τσέπη του κοσμάκη από την άνοδο της τιμής στη βενζίνη. :)

απλά όπως και με άλλα πράγματα λόγω κρισης που εκτιμούμε από την αρχή, και η μετακίνηση με οικολογικό μέσο είναι κάτι πολύ σημαντικό.

όπως και να χει όμως το θέμα δεν είναι να πάει η βενζίνη στα 5ευρώ για να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση, αλλά να βρούμε λύσεις σαν κοινωνία να πάμε μπροστά λόγω παιδείας και τρόπου σκέψης.

Τι είναι το msn?

Ρε άνθρωπε των σπηλαίων πήγαινε να τρίψεις με καμιά λίμα κανένα αλουμίνιο και άσε μας εμάς τους προχωρημένους :p

για όλα εσείς φταίτε......που δε κοιμόμαστε καλά τα βράδια και που τρέχουμε από τη μιά άκρη της Αθήνας στην άλλη....και ποιο το ευχαριστώ? :hehe:

για όλα εσείς φταίτε......που δε κοιμόμαστε καλά τα βράδια και που τρέχουμε από τη μιά άκρη της Αθήνας στην άλλη....και ποιο το ευχαριστώ? :hehe:

Ενα θα σου πω

Ο..α :p

Άντε ρε ξυπνάτε πήγε 8!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pJ0r5nkn3UI]Show me Love (Musicvideo HD 720p!!!) - Steve Angello & Laidback Luke Ft Robin S (Ministry Of Sound) - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.