Jump to content

DJD

Recommended Posts

Άμα είναι να πάρω κανένα βυτιοφόρο αμόλυβδη να το αδειάσω στη δεξαμενή του πετρελαίου που είναι άδεια ούτως ή άλλως να έχω να κινούμαι βρε αδερφέ!

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
  greekfragma έγραψε:
έχει αρχίσει από τότε που πήγε 1.50.....άντε να πάει στα 2ευρώ να πηγαίνουμε πιο άνετα με τα bikes :D

Κάνεις πλάκα και πιάνω το μήκος κύματος σου, κάποιος άλλος όμως θα μπορούσε να παρεξηγησεί. Για πολύ κόσμο η βενζίνη είναι το οξυγόνο του.

deninho έγραψε:
Πως διάολο το πετυχαίνουμε αυτό; Θέλω κι εγώ. Τον χτύπησαν στο κεφάλι και... έγινε μαθηματική διάνοια - NEWS247

ΥΓ Ας είναι και παροδικό το φαινόμενο, για 1 χρόνο :p

Λοιπόν διαβάζοντάς το λέω: Ρε μπας???

Το ψάχνω και όντως ισχύει, δείτε άλλες πηγές:

The Fractal Maker | Neurobonkers.com

http://fineartamerica.com/profiles/jason-padgett.html?tab=press

Έχω μείνει άναυδος...

bezdim έγραψε:
Κάνεις πλάκα και πιάνω το μήκος κύματος σου, κάποιος άλλος όμως θα μπορούσε να παρεξηγησεί. Για πολύ κόσμο η βενζίνη είναι το οξυγόνο του.

προφανώς και κάνω πλάκα. αλίμονο αν είχα την αυταπάτη οτι επειδή έβαλα στη ζωή μου το ποδήλατο θα πρέπει να υποφέρει η τσέπη του κοσμάκη από την άνοδο της τιμής στη βενζίνη. :)

απλά όπως και με άλλα πράγματα λόγω κρισης που εκτιμούμε από την αρχή, και η μετακίνηση με οικολογικό μέσο είναι κάτι πολύ σημαντικό.

όπως και να χει όμως το θέμα δεν είναι να πάει η βενζίνη στα 5ευρώ για να αποκτήσουμε οικολογική συνείδηση, αλλά να βρούμε λύσεις σαν κοινωνία να πάμε μπροστά λόγω παιδείας και τρόπου σκέψης.

Lakisss έγραψε:
Τι είναι το msn?

Ρε άνθρωπε των σπηλαίων πήγαινε να τρίψεις με καμιά λίμα κανένα αλουμίνιο και άσε μας εμάς τους προχωρημένους :p

για όλα εσείς φταίτε......που δε κοιμόμαστε καλά τα βράδια και που τρέχουμε από τη μιά άκρη της Αθήνας στην άλλη....και ποιο το ευχαριστώ? :hehe:

greekfragma έγραψε:
για όλα εσείς φταίτε......που δε κοιμόμαστε καλά τα βράδια και που τρέχουμε από τη μιά άκρη της Αθήνας στην άλλη....και ποιο το ευχαριστώ? :hehe:

Ενα θα σου πω

Ο..α :p

Άντε ρε ξυπνάτε πήγε 8!

Reveal hidden contents

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=pJ0r5nkn3UI]Show me Love (Musicvideo HD 720p!!!) - Steve Angello & Laidback Luke Ft Robin S (Ministry Of Sound) - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.