Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
σουκου ήθελε ο καιρος για να μας χαλασει την θαλασσα! ολη τη βδομαδα καλα ήταν...

ά και για ενημέρωση:

http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/pou-kanoume-rma-tis-mitrikes-msi-stin-96944.html#post1063246688

Πήγα να σου γράψω "Ποιος αγοράζει MSI"? αλλά βλέπω ότι το βρήκες το πινακάκι :p

Είχα δώσει σε έναν φίλο μου μια MSI της οποίας το rev ΔΙΟΡΘΩΝΕ το πρόβλημα του αρχικού rev που έσκαγε με 125W AMD cpu και ας έγραφε ότι τους υποστηρίζει. Προσωπικά την είχα δοκιμάσει λίγες ώρες με έναν 9750 (κανονικά την δούλευα με έναν Χ2) και του είχα τονίζει ότι προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι και ας είναι νεώτερο rev και ας γράφει 125W support. Μερικές βδομάδες αργότερα με τον 9750 απέθανε η μητρική.

Κρίμα για την MSI. Κάποτε ήταν εμπιστοσύνης, τώρα...

Πως διάολο το πετυχαίνουμε αυτό; Θέλω κι εγώ. Τον χτύπησαν στο κεφάλι και... έγινε μαθηματική διάνοια - NEWS247

ΥΓ Ας είναι και παροδικό το φαινόμενο, για 1 χρόνο :p

Μήπως γίνεται να βγάλω μαλλιά αντί να γίνω διάνοια?

@uNick Ποιόν αγώνα πήγες να δεις;

Ερώτηση προς όλους: τόσα λεφτά για burgers και δε χορταίνουν, τί τα παίρνετε;

Χθες πήρα μια σκεπαστή 7.50 ευρώ και η μισή έμεινε για σήμερα, μιλάμε για διάμετρο πίτσας. :p

Iron Mike ZAMPIDIS!!!! :D VIP παρακαλω :D με εδειξε μεχρι τωρα η Τν καμια 10αρια φορες :p ειμαι πισω απο τον κοκκινο στυλο :p

Νομίζω θα τη βγάλω πέρα την κρίση. :p

5.90 το άτομο για 7 μπουκάλια κρασί και 5 ποικιλίες. 6-7 ποτηράκια ο καθένας και τόσο φαϊ, καλά είναι. :p

Πάμε για έναν βαρύ ύπνο τώρα.

Νομίζω θα τη βγάλω πέρα την κρίση. :p

5.90 το άτομο

Όταν φτάσει το 5.90 να γίνει το μεροκάματο σου, θα σου πω εγω...:p

όλοι μας. πάμε για βρώμικο :hehe:

Έφαγα ένα σκασμό παγωτό πριν λίγο....πες το νωρίτερα!

edit: ας θυμηθούμε κάτι νυχτερινό, παλιό και ποιοτικό.:p

[ame]

[/ame]

τσακισα και εγω ενα βρωμικο χθες γιατι ειχα ψοφησει στη πεινα απο το μεσημερι!αλλο πραμα το λουκανικο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.