Jump to content

DJD

Recommended Posts

Οχι, αλλα το ρισκαρεις να ξανα πας ? και αμα προλαβει και κλειδωσει την πορτα ?

Δεν ειναι να παιζεις με τετοια πραγματα λεμε :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=S1oYiuPRYz4]Χελι-αγοραρε(the kopanoi) - YouTube[/ame]

[ame]

[/ame]
  • Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Οχι, αλλα το ρισκαρεις να ξανα πας ? και αμα προλαβει και κλειδωσει την πορτα ?

Δεν ειναι να παιζεις με τετοια πραγματα λεμε

Δεν έχεις δει τη μητέρα της Μακρυπούλια, για αυτό το λες ;)

θωμα αμα θελεις μπακ απ πες μου!!! η κορη δικια μου!

Κοιτα, επειδη εχασα στα χαρτια με τον φραγμα θα πας μαζι του για μπακ απ η κορη δικια του ομως...

Κοιτα, επειδη εχασα στα χαρτια με τον φραγμα θα πας μαζι του για μπακ απ η κορη δικια του ομως...

δεν μπορω εγω την μανα.. δυσκολευομαι με τις νταρντανες :p

[MENTION=4643]o polonos[/MENTION]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6ZaDqYjLQKI]ΣΕΦΕΡΛΗΣ - ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙ - YouTube[/ame]

Επειδή δε βλέπω θέμα για τις Πανελλήνιες φέτος και για να μην χαλάσουμε το ποθ, όσοι εξετάζεστε φέτος και ενδιαφέρεστε, έχω ανεβάσει στο scribd όλα τα Τεστ του ΟΕΦΕ για το 2012 για όλα τα λύκεια και τις κατευθύνσεις. Just ask it με ένα pm.

Και επιτυχία!

παμε μια ομαδικη απο το πρωτο της βαρης?? :D εγω θελω και καταιφογαλακτομπουρεκο :D τα σπαει!!!

παμε μια ομαδικη απο το πρωτο της βαρης?? :D εγω θελω και καταιφογαλακτομπουρεκο :D τα σπαει!!!

Επειδή έχω ακούσει ότι είσαι ομαδικό πνεύμα θα πεταχτείς να πάρεις μερικά?:p

Ο Φράγμας πχ. που έπρεπε σαν μικρότερος να πεταχτεί μέχρι τον Τίλλα στα Φιλαδέλφεια κάνει το παγόνι....

εγω να τα παρω.. δεν ξερω τι θα προλαβει να φτασει xD αα θελω και € για την μεταφορα :p

Τι δεν θα έδινα για ένα γαλακτομπούρεκο τώρα!

Ελα μία βόλτα απο το σπίτι :p

post-20975-1416076091,9774_thumb.jpg

Ελα μία βόλτα απο το σπίτι :p

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω απ' την μέση!:p καλάαααα.....ι will φτιάξω you!

Ακόμα δεν χτύπησα κάτω από την μέση. Είναι απο Κρήτη με αιγοπρόβειο γάλα παρακαλώ και όχι σκόνες και τα διάφορα που τρώτε εδώ Αθήνα :p

Παραλαμβάνω ταπεράκια/ταψάκια κάθε βδομάδα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.