Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΘ

Δεν ήξερα που να το βάλω... :o

Δεν είναι δικό μου mod για να το βάλω στο "Δείξτε το κουτί σας" και δεν είναι κάτι τόσο εκπληκτικό ώστε να ανοίξω άλλο θέμα...

μόλις κατέστρεψα πολύμετρο f@ck yea , αφού δεν ψόφησα πάλι καλά

εδιτ

ζούμε τελικά και οι δύο απλά το καλώδιο έλιωσε ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Οι αναπωλούντες την "επανάσταση"... Τσαγάκι... Τώρα έχετε και το κατάλληλο μπισκοτάκι να το συνοδεύσετε.

189910_120261781383407_100001987561534_138892_5375193_n.jpg

:p

Πρώτο ποστ από γουίντοουζ 7! Ευχαριστώ την ασούς για το σάπιο σαπόρτ που δίνει σε μητρικές των 175ε 3ετίας! Στη δεύτερη θέση η μπέλκιν και η γιου ες ρομπότικς για το σχετικά ανύπαρκτο σαπόρτ τους. Κατα τύχη δούλεψαν οι ντράηβερς από γουίντοουζ 6, μετά από πολλές προσπάθειες.

Κεντρικός σταρ του συστήματος ο νεοαφιχθής ιντέλ τζι 1!

1μιση μήνα κοντά και ακόμα να βγάλει drivers........WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :wall:

θέλω να κάνω φορμάτ λέμε!

πω, πω....ζεις μεγάλο δράμα!:hehe: (βρήκες νέο θέμα να γκρινιάζεις τώρα που κέρδισες?:p)

απλά είμαι σίγουρος οτι άμα ρίξω σήμερα φορματ, αύριο θα βγουν οι νέοι drivers....και έχω και καιρό να πάρω image εγκατάστασης οπότε θα είναι 2πλή η μανούρα. :hehe:

Αφορμαριστος 1μιση χρόνο στο desktop ,7 μήνες στο λαπτοπ και είμαι καλά :p

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ format, αλλά αν δεν κάνουμε νέο θέμα το νοιώθω να έρχεται...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.