Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλά ήταν τα 500MB, για όσο κράτησαν.. :)

Η πλάκα είναι ότι νόμιζα πως είναι κάποιο δώρο για τη γιορτή μου ξέρω 'γω.. και σήμερα έμαθα πως έπαιξε και spot στην TV :hehe:

Sent from my Huawei Ideos X5 1.12.9(ret4rt) using Tapatalk 2

post-4655-1416076049,4774_thumb.jpg

racer έγραψε:
Καλά ήταν τα 500MB, για όσο κράτησαν.. :)

Η πλάκα είναι ότι νόμιζα πως είναι κάποιο δώρο για τη γιορτή μου ξέρω 'γω.. και σήμερα έμαθα πως έπαιξε και spot στην TV :hehe:

Sent from my Huawei Ideos X5 1.12.9(ret4rt) using Tapatalk 2

Εμενα κρατησαν μερικα λεπτα μεχρι να κατεβει το 2ο GoT.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Καλημέρα και χρόνια πολλά!:)

είμαι ο μόνος που:

α) το στομάχι μου είναι ψιλο-χάλια μετά από το διήμερο?

β) γύρισα Αθήνα και δεν έχω καθόλου όρεξη?

γ) πήγα δουλειά και νοιώθω ότι θα πέσει το ταβάνι να με πλακώσει?

με δουλεύεις; το βράδυ της ανάστασης αρρώστησα και είμαι ακόμα άρρωστος... δεν μπόρεσα να φάω τίποτα από τα καλούδια των ημερών

Καλημέρα :)

Ξέρει κανείς πόσο περίπου θα πάρει ένας κλειδαράς για να ανοίξει μια απλή κλειδαριά που χάσαμε το κλειδί;

Και ενας φιλος μου τοσο, 25 αν θυμαμαι. Ειχαμε μεινει εξω απο το σπιτι του με το κλειδι απο μεσα πανω στην κλειδαρια. Ο τυπος εκανε 20 λεπτα να ερθει και περιπου 4 δευτερολεπτα (κυριολεκτω) να ανοιξει την πορτα...

filthy_dwarf έγραψε:
20 είχα δώσει εγώ
  spresv έγραψε:
Και ενας φιλος μου τοσο, 25 αν θυμαμαι. Ειχαμε μεινει εξω απο το σπιτι του με το κλειδι απο μεσα πανω στην κλειδαρια. Ο τυπος εκανε 20 λεπτα να ερθει και περιπου 4 δευτερολεπτα (κυριολεκτω) να ανοιξει την πορτα...
  filthy_dwarf έγραψε:
κάποιες πόρτες όντως ανοίγουν εύκολα. κάποιες όμως ζορίζουν

Μιλάω για κλειδωμένη που έχουμε χάσει το κλειδί, όχι απλά κλειστή. Είναι όμως η απλή κλειδαριά, όχι κάποια ασφαλείας.

Την κλειστή την ανοίγω κι εγώ εύκολα :)

Τοτε μαλλον θα τον δυσκολεψει. Μπορει να του παρει και 15 δευτερολεπτα :p

Επέστρεψα και εγώ :nothing:

Δε μπορώ να πω ότι χαίρομαι, αλλά πέρασα υπέροχα :dance3::dance3::dance3:

Χρόνια πολλά σε όλους παίδες :T:

καλημέρα...θεσσαλονίκη πάλυ βρέχει...καλό κουράγιο όσοι άρχίσατε δουλειά (ή δεν σταματήσατε ποτέ)

Wizard! έγραψε:
Καλημέρα :)

Ξέρει κανείς πόσο περίπου θα πάρει ένας κλειδαράς για να ανοίξει μια απλή κλειδαριά που χάσαμε το κλειδί;

Aν ειναι κλειδωμενη θα παρει παραπανω φραγκα,μπορει και κανα 40αρι ,γιατι παιζει να πρεπει την ξηλωσει και να βαλει καινουργια.

karmen1983 έγραψε:
Πέθανε ο Μητροπάνος γαμώτο :(

Ένα χρόνο -απ' ότι μου θύμισε η γυναίκα μου- μετά τον Παπάζογλου, ακριβώς!

Έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, Φτωχαίνουμε!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.