Jump to content

DJD

Recommended Posts

5 euro = 1.5 Λίτρο ρακί από την Κρήτη

=> 5-6 μεθύσια χαλαρά με 1 ευρώ κάθε φορά.. Όσο για τα κλαμπάκια, ακόμα και να μπω (έχω να μπω από τα Χριστούγεννα), το πολύ να πάρω μια μπύρα..

Πρώτα θα καταστραφεί κυριολεκτικά η χώρα, με πλήρη ακυβερνησία, όλους τους πολιτικούς της κυβέρνησης εκτός Ελλάδος, με ΜΑΤ να σκοτώνουν κόσμο στον δρόμο, με την μισή Αθήνα να καίγεται κτλ κτλ (αυτό που λέμε "Χάος και Αναρχία") και ΜΕΤΑ ο Έλληνας θα σταματήσει να φοράει το πουκάμισο και το σακάκι, να πέρνει την γκόμενα με το 12ποντο και το μίνι και να κατεβαίνει στον Κεραμεικό με το αυτοκίνητο για να πιει ένα ποτό να ξεσκάσει με 6 ευρώ minimum το ποτό...

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Πολυ κριση ο ελληνας ρε παιδι μου.Κοντευει να βουλιαξει η παραλια εδω στην κορινθο.

Εχουν καβαλησει με τα αμαξια και την τελευταια σπιθαμή πεζοδρομιου

Παίζει να είσαι ο ορισμός του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ε; :p

Μία εβδομάδα στην Κεφαλονιά, μιάμιση μέρα με καλό καιρό. ffs. Μέχρι και τη λιακάδα και τη ζέστη πούλησαν οι φούστηδες...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Εδώ Χαλκιδική πάντως πρώτη φορά υπάρχει τέτοια νέκρα για μεγάλη εβδομάδα...Ας ελπίσουμε από σήμερα θα στρώσουν τα πράγματα

Παίζει να είσαι ο ορισμός του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ε; :p

Αν μιλαμε για τυπακια σαν αυτα που αναφερει ο Myralis ναι να τους "ψοφησει η κατσικα",η μαλλον ποια κατσικα ολο το κοπαδι.

Η πλακα ειναι οτι μολις διαβασα το ποστ του Myralis ανοιγω λιγο το παραθυρο του δωματιου μου και βλεπω να περνανε 2 κοπελιες με μισο μετρο τακουνι πιασμενες χερι χερι γιατι δεν μπορουσαν να περπατησουν:tomato:

Και φταιω εγω μετα.Ρε ουυυυυυυστ.

σήμερα παίζει να βρέχει το βράδυ...θεσσαλονίκη τουλάχιστον..οπότε πράξτε ανάλογα..καλημερα

...και βλεπω να περνανε 2 κοπελιες με μισο μετρο τακουνι πιασμενες χερι χερι γιατι δεν μπορουσαν να περπατησουν...

Ζωάδια...

Τι το φοράς αγάπη μου αν δε μπορείς να το υποστηρίξεις;

:p

ανοιγω λιγο το παραθυρο του δωματιου μου και βλεπω να περνανε 2 κοπελιες με μισο μετρο τακουνι πιασμενες χερι χερι γιατι δεν μπορουσαν να περπατησουν
Και ανοίγω επιτόπου το συρτάρι, παίρνω τη NIKON με τον 300άρη και αρχίζω!!

FIXED!

Η γυναίκα μου πάντως που γενικά φοράει αρκετά ψηλά και δεν έχει πρόβλημα να κάνει και απόσταση περπατώντας, αυτά που έχω στο avatar τη δυσκόλεψαν απίστευτα. Παρόλο που από το συγκεκριμένο σχεδιαστή έχει πάρει πολλά και είναι όλα εξαιρετικά και ξεκούραστα παρέχοντας παράλληλα και πολύ καλή ισορροπία, τα συγκεκριμένα δε μπορούσε να τα περπατήσει άνετα με τίποτα

Μία εβδομάδα στην Κεφαλονιά, μιάμιση μέρα με καλό καιρό. ffs. Μέχρι και τη λιακάδα και τη ζέστη πούλησαν οι φούστηδες...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Έλα ρε γκρινιάρη.....στα μέρη μας ο καλός καιρός έρχεται το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή. Ξέρω τι σου λέω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.