Jump to content




DJD

Recommended Posts

dslr ρεεεεεεεεε όσοι δεν έχετε πάρτε μία !!! και συγκρίνεται το jpg με τις απλές compact !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:fist::p:fist:

εγώ τα αποθηκεύω σε raw format για να διορθώνω ποιο εύκολα τα λάθη στην εικόνα. Jpeg έχει πολύ θόρυβο, μόνο για πρόχειρες λύσεις είναι.

Έχω μια αρχαία Pentax K100D και καλά κρατεί. (slr 6mp)

Link to comment
Share on other sites

το λέω αυτό γιατί πήρα μία compact και πήγα να συγκρίνω με την nikon μου να δω τι λέει και μόνο τα βυζιά μου δεν έχω τραβήξει ακόμα :p πρέπει να καλόμαθα με την nikon και από ότι φαίνεται όποιος χρησιμοποιήσει dslr δεν υπάρχει γυρισμός πίσω !!!

τέσπα dslr και πάλι dslr

edit

pokemon εννοείται πάντα RAW τραβάω (έχω δει κάτι φωτογράφους - συγγενείς (τι βρίσιμο τους έχω ρίξει δεν λέγεται) να τραβάνε σε jpg γιατί πολύ απλά το jpg μιας dslr είναι χ1000 καλύτερο από μια απλή για αυτό όσο άσχετος και να είναι αυτός που τραβάει κάτι θα βγει)

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
Link to comment
Share on other sites

καλησπέρες! θεσσαλονίκη έχει τέλειο καιρό ! ότι πρέπε για παραλία , σπαστό και παγκάκι αραλικι :dance3::dance3: .! Καλό ταξίδι και πάσχα σε όσους φεύγουνε σήμερα/αύριο το πρωί!

Link to comment
Share on other sites

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Επειδή έχουμε κρίση πρέπει να καθόμαστε μέσα και να αυτομαστιγωνόμαστε; Εξάλλου το να πάς βόλτα έξω, έστω και με το αμάξι δεν κοστίζει και πολλά.

Link to comment
Share on other sites

Εξάλλου το να πάς βόλτα έξω, έστω και με το αμάξι δεν κοστίζει και πολλά.

Σιγουρα οχι.

Το να πας εξω ομως και να σαβουριαζεις στην ταβερνες και να πινεις ξυδια στα κλαμπακια κοστιζει.

Link to comment
Share on other sites

5 euro = 1.5 Λίτρο ρακί από την Κρήτη

=> 5-6 μεθύσια χαλαρά με 1 ευρώ κάθε φορά.. Όσο για τα κλαμπάκια, ακόμα και να μπω (έχω να μπω από τα Χριστούγεννα), το πολύ να πάρω μια μπύρα..

Πρώτα θα καταστραφεί κυριολεκτικά η χώρα, με πλήρη ακυβερνησία, όλους τους πολιτικούς της κυβέρνησης εκτός Ελλάδος, με ΜΑΤ να σκοτώνουν κόσμο στον δρόμο, με την μισή Αθήνα να καίγεται κτλ κτλ (αυτό που λέμε "Χάος και Αναρχία") και ΜΕΤΑ ο Έλληνας θα σταματήσει να φοράει το πουκάμισο και το σακάκι, να πέρνει την γκόμενα με το 12ποντο και το μίνι και να κατεβαίνει στον Κεραμεικό με το αυτοκίνητο για να πιει ένα ποτό να ξεσκάσει με 6 ευρώ minimum το ποτό...

Link to comment
Share on other sites

Πολυ κριση ο ελληνας ρε παιδι μου.Κοντευει να βουλιαξει η παραλια εδω στην κορινθο.

Εχουν καβαλησει με τα αμαξια και την τελευταια σπιθαμή πεζοδρομιου

Παίζει να είσαι ο ορισμός του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ε; :p

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.