Jump to content

DJD

Recommended Posts

εμένα μου άρεσει αυτός που εμφανίζεται κάθε φορά που κοιτάω στον καθρέφτη..σαν τι μετράω? :dance3:

bi :p

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
ποδηλατο check

ρουχα check

ασυρματος check

παρεα check

κουραση check :wall:

Να προσέχεις!! Είναι επικίνδυνα εκεί πάνω!!

Φιλιά :man_in_love:

Αρχισανε τα τηλεφωνα απο νιγηρια, πως διερευσε αυτο το τοσο απορρητο νουμερο

δε μπορω να καταλαβω:hang3:

Καλο βραδυ & καλη Μεγαλη Εβδομαδα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SV3xIxOUFyk&feature=player_embedded]Nullarbor - YouTube[/ame]

Bezdim εχω αρχισει και σε φοβαμαι :ρ

Καλα ε εκανα ποσα χλμ και δε μπορω να παρω τα ποδια μου... Ουτε σε καρεκλα δε μπορω να κατσω -.-

Μια που έχουμε μεγάλη εβδομάδα, να ευχηθούμε Καλό Πάσχα σε όλους* όπως πρέπει, με ένα κουνελάκι...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vBdWGD8F3Oo]Happy Easter from Kate Upton - YouTube[/ame]

*δεν εξαιρώ [MENTION=9387]victor[/MENTION] και λοιπούς άθεους, γιατί δε νομίζω να τους χαλάει το παραπάνω :p

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] κουκλί το κουνελάκι, αλλά λίγο too much για μεγάλη εβδομάδα...θα μας κάψει ο θεός!

Καλά, εγώ δεν τρελάθηκα, αλλά δε βρήκα άλλο πρόχειρο... Βασικά έψαχνα την Jessica Jane Clement, αλλά που τέτοια τύχη...
(offtopic, right on the right topic :p) τον κατέβασες ?
(offtopic, right on the right topic :p) τον κατέβασες ?

Κατεβαίνει... Απλά έβαλα manager που το σπάει σε chunks και λόγω password είχε κολλήσει τη νύχτα.... Θα σου πω μόλις τελειώσει.

χαχαχαχα όχι. αλλά για κάποιο λόγο δεν μας πάνε καστελόριζο αμέσως. και τον παίζουμε στο στρατόπεδο που μας φιλοξενεί.
από τα λεγομενα σου φανταζομαι ότι υπηρετεις αεροπορεια?? Γτ ειχα φιλαρακι οπου υπηρετησε περυσι εκει και περασε ζαχαρη. Όλα τα καναλια της νοβα εμαθε..

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.