Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Καλημέρα Lab!:)

Πρωί πρωί με επισκέφτηκε ο ταχυδρόμος...παιδιά με το μαλακό να ανοίξετε την Δ.Ε.Η.!:rant:

ακόμα δεν μπορώ να μπω στο TERA τι ώρα ξεκινάει @!$%@!#$ :fist:

Ειδικά για εσένα ακύρωσαν την CBT οπότε το κλειδακι είναι άκυρο.Καλύτερη τύχη την επόμενη φορά

Τι τελειοι οι Dell Server. Καμια σχεση με την HP και σε εξωτερικο design (εστω και για σερβερ), αλλα και στις ρυθμισεις BIOS/RAID !!!

Πόσο νωρίς φεύγει το φως απ' τη ζωή μας αδερφέ μου...

Μέσα απ' τ' αλλεργικά μας βλέφαρα

αργά στα νύχια πατάει η ζωή

μπας και την πάρουμε πρέφα

μακραίνει χάνεται... κοίτα έγινε κουκίδα στρίβει γωνία... πάει...

Σκοτεινιάααα!!

...................

Πρωί πρωί με επισκέφτηκε ο ταχυδρόμος...παιδιά με το μαλακό να ανοίξετε την Δ.Ε.Η.!:rant:

409€ Eγώ με 2700 ΚWh πέριπου 800 πάνω απο τη μέση κατανάλωση μου εδώ και 4 χρόνια.......είναι και αυτές οι ΥΚΩ που ακόμη ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο ΔΕΗ<---->ΡΑΕ

-1 απο εμένα για το ΤΕΡΑ (δεν μπορώ να συνδεθώ), μόλις βγουν οι private θα παίξω ...

edit

ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

409€ Eγώ με 2700 ΚWh πέριπου 800 πάνω απο τη μέση κατανάλωση μου εδώ και 4 χρόνια.......είναι και αυτές οι ΥΚΩ που ακόμη ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο ΔΕΗ<---->ΡΑΕ

Αυτά τα βρήκανε... Διάβασα ότι περάσανε τροπολογία (νύχτα ως συνήθως) που το επαναφέρουν...

μπλαμπλαμπλα

Ρε στραβάδι... αφού σου γράφω 3pm GMT+2.

3pm GMT+2 είναι 15:00 για Γερμανία που είναι

οι servers και 16:00 για Ελλάδα.(GMT+3) :wall:

Καλημέρα btw. ^.^

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IQ6b7PgGXPo&list=PL7ED6D48EAE62F814&index=24&feature=plpp_video]Voice of Mario - YouTube[/ame]

100ε για καταναλωση ρευματος και ο λογαριασμος στο συνολο 510ε :fist::fist:

Ρε στραβάδι... αφού σου γράφω 3pm GMT+2.

3pm GMT+2 είναι 15:00 για Γερμανία που είναι

οι servers και 16:00 για Ελλάδα.(GMT+3) :wall:

Καλημέρα btw. ^.^

Voice of Mario - YouTube

με μπερδεύει το pm :p

pοlone να ναι καλά τα ξεφτέρια που μας διοικούν

Τσίμπησα Lenovo T61 για τον bro και Lenovo T400 για τη πάρτη μου... Στο T400 θα πέσουν 8GB RAM + SSD + caddy για έναν 2ο 500άρη... :dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.