Jump to content

DJD

Recommended Posts

12 εδω, 11 χθες και 11.5 προχθες.

file.php?2,file=31117,filename=u-jelly-bro.jpg

(το κακο ειναι, επειδη κοιμαμαι το απογευμα και ξυπναω χαραματα... στα μεσημεριανα μαθηματα ειμαι χωμα).

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

z3et αυτό είναι πολύ μα ΠΟΛΥ ανθυγειϊνό.

Δε θα σου πω πιάσε στρώσε το πρόγραμμα ύπνου διότι από ψυχολογικής άποψης για να "νιώσεις" πρέπει να έχεις μπουχτίσει με το αντίθετο. Έτσι τουλάχιστον δουλεύω εγώ.

nah οταν δεν υπαρχει πιεση απο σχολη/δουλειες κλπ (πχ Χριστουγεννα/Πασχα) παντα τοσες ωρες κοιμομουν. Τωρα εχω ελαχιστα μαθηματα γιατι ειναι τζιμανια στη σχολη οποτε... υπνος...

Δε μιλάω για το σύνολο των ωρών καθαυτών άλλα για τη θέση του ύπνου στο 24ωρο. Τώρα είσαι νέος και δε καταλαβαίνεις τίποτα, αλλά το τίμημα πληρώνεται αργότερα. Δε λένε τυχαία ότι το νυχτοκάμματο είναι το χειρότερο και δυσκολότερο πράγμα.

Παιρνεις την πελατισσα για να της πεις να ερθει να παρει το πισι...

Δεν το σηκωνει σου στελνει μηνυμα "ποιος εισαι?" τη παιρνεις δεν το σηκωνει παλι...

Τωρα εγω φταιω να της στειλω "Ξερω ποια εισαι και τι εκανες περσι το καλοκαιρι" ?

Ναι ειναι καλη...

:hehe:

Αλλιως σιγα μη την ξανα επαιρνα

Παιρνεις την πελατισσα για να της πεις να ερθει να παρει το πισι...

Δεν το σηκωνει σου στελνει μηνυμα "ποιος εισαι?" τη παιρνεις δεν το σηκωνει παλι...

Τωρα εγω φταιω να της στειλω "Ξερω ποια εισαι και τι εκανες περσι το καλοκαιρι" ?

Στείλε της ένα mms με φωτογραφία το (εδώ μπαίνει το avatar του [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]) σου και να δεις πως θα έρθει αμέσως

Δε μιλάω για το σύνολο των ωρών καθαυτών άλλα για τη θέση του ύπνου στο 24ωρο. Τώρα είσαι νέος και δε καταλαβαίνεις τίποτα, αλλά το τίμημα πληρώνεται αργότερα. Δε λένε τυχαία ότι το νυχτοκάμματο είναι το χειρότερο και δυσκολότερο πράγμα.
εμένα με ενδιαφέρει να ζήσω μέχρι τα 30 (9 χρόνια ακόμη δηλ), δεν θέλω παραπάνω (εκτός αν αλλάξει κάτι και πάρω παράταση).:hmm:

Οπότε καλά κάνω και κοιμάμαι και εγώ τόσο (11-12h/24), αν υπήρχε τρόπος να controlάρω το PC στον ύπνο μου θα έπεφτα σε λήθαργο.

εμένα με ενδιαφέρει να ζήσω μέχρι τα 30 (9 χρόνια ακόμη δηλ), δεν θέλω παραπάνω (εκτός αν αλλάξει κάτι και πάρω παράταση)

Οπότε καλά κάνω και κοιμάμαι και εγώ τόσο (11-12h/24), αν υπήρχε τρόπος να controlάρω το PC στον ύπνο μου θα έπεφτα σε λήθαργο.

:wassat:

Δε λένε τυχαία ότι το νυχτοκάμματο είναι το χειρότερο και δυσκολότερο πράγμα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=nU-id3jseVc]Xarry Klynn - Nyxtokamato toy tromoy - YouTube[/ame]

Σοσιαλοδημοκρατία. Περιλαμβάνει ΔΗΜ.ΑΡ. και γλύφει ΠΑ.ΣΟΚ. Καλύτερα να κόψω το π0υλί μου παρά να ψηφίσω ΠΑ.ΣΟΚ.

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.