Jump to content

DJD

Recommended Posts

Εγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο το πραγμα, αλλα αμα δεις στη σελιδα καπου το αναφέρει.

Πρεπει να ειναι πολυ κομπλεξικοί αυτοί που ειναι μέλη

δεν ειναι κομπλεξικοι αρχηγε μου.Ολες οι κοινωνικες ομαδες απαιτουν "κατι" απο οποιον θελει να ενταχθει

Σε ενα φορουμ υπολογιστων πχ απαιτειται να γνωριζεις για να γινεις αποδεκτος και να περνα η γνωμη σου (αλλιως απορριπτεσαι και χανεσαι)

Οι ωραιες μπιτσιζ ,για να δεχτουν μια νεα μπιατς,απαιτουν απο αυτην ομορφια.

Η κοινωνικη ομαδα ,σε καλλιεργει και την καλλιεργεις.Δεν θαχε νοημα ναναι ομαδα αν δεν απαιτουσε κατι απο εσενα...

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μα ποιες πάνε και βγάζουν. Η ψήφος μου πάει στην κοπέλα που κρατάει την ομπρέλα για τη φωτογράφιση.

[MENTION=14956]uNick[/MENTION] να πεις ευχαριστώ πολύ στην μαμά σου για τα κουρκουμπίνια..το τσάκισα το κουτί :p

Να ναι καλά ο άστρο που μου κράτησε ένα κουτί :D

Αθεραπευτα συγκινητικο.

Μου σπαει τα νευρα, περιμενω τοσα χρονια τωρα ποτε θα

σταματησω να μην το δω ολο γιατι στο τελος νιωθω οτι οτι ναναι

και ολο το βλεπω σα να με τραβαει.

Αθεραπευτα συγκινητικο.

Μου σπαει τα νευρα, περιμενω τοσα χρονια τωρα ποτε θα

σταματησω να μην το δω ολο γιατι στο τελος νιωθω οτι οτι ναναι

και ολο το βλεπω σα να με τραβαει.

Seven Pounds.

Ακόμα χειρότερα.

Αν δεν είσαι σούπερ-ντούπερ-στα-ζενίθ κέφια, καλύτερα να μην την δείς την ταινία.

Seven Pounds.

Ακόμα χειρότερα.

Αν δεν είσαι σούπερ-ντούπερ-στα-ζενίθ κέφια, καλύτερα να μην την δείς την ταινία.

Εχω ακουσει και γιαυτο...ισως με σωζει η ηλικια που ημουν οταν βγηκε.

Το φορεστ γκαμπ μαλλον ειναι ριζωμενο μεσα μου εδω και χρονια απο τοτε που πρωτοπληγωσε

το παιδικο συναισθηματισμο μου.

ΜΗΝΥΣΗ!

[MENTION=14956]uNick[/MENTION]

ένα κουτί? ολόκληρο? να τα, να τα....τέτοια κάνεις και μετά πλακώνεσαι στα βραστά κολοκύθια στο ποδήλατο thread.:p

[MENTION=14956]uNick[/MENTION] να πεις ευχαριστώ πολύ στην μαμά σου για τα κουρκουμπίνια..το τσάκισα το κουτί :p

ΤΙ ΚΟΥΤΙ?ΠΟΙΟΣ ΑΣΤΡΟ??????

ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΓΩ?????

ΦΕΡΑΤΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘ????????????

ΤΙ ΚΟΥΤΙ?ΠΟΙΟΣ ΑΣΤΡΟ??????

ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΕΓΩ?????

ΦΕΡΑΤΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΘ????????????

Καλά ρε, απέναντι καθόμασταν...τι γλυκά έτρωγες με την οδοντογλυφίδα? Το έχασες τελείως?:hehe:

καλημερες! φτανει με αυτον τον καιρο, καλυτερα να χιονιζε. βροχη και βροχη!

πειράζει που όποτε βλέπω τέτοιες πληροφορίες το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι επισόδεια από Star Trek (π.χ. the battle of wolf 359 κλπ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.