Jump to content

DJD

Recommended Posts

θεσσαλονίκη από πότε βρέχει? αμάν! μια φορά να κοιτάξω έξω απο τα παράθυρο και να δω ήλιο

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
τα κουρκουμπινια φτασανε στο προορισμο τους τελικα αστρο?? η καναν φτερα στον δρομο? :p

Pics or it don't exist :rolleyes:

kourkoympinia.jpg?m=1331461172

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=42QquqpDG7w&feature=player_embedded]Luckiest Cameraman In The History Of Time - YouTube[/ame]

Είχα την απορρία πάντα τί συζητάνε οι "διαλεχτοί" εκεί μέσα. (έχω κάποους γνωστούς που μνημονεύουν την ΜΕΝΣΑ - όντας μέλη αυτής)

Επιτέλους σήμερα θα μου λυθεί η απορρία:

Συνάντηση μελών - Αθήνα (11/03/2012)

Η επόμενη συνάντηση των μελών της Ελληνικής ΜΕΝΣΑ θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στις 19:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο "ATHENS GATE", Λεωφόρος Συγγρού 10, Αθήνα, 11742, στους στύλους του Ολυμπίου Διός (στάση μετρό Ακρόπολη).

Θέμα συζήτησης: "Ένα ταξίδι στον ελληνόφωνο πολιτισμό με μπόλικες... στάσεις"

Eισηγητής το μέλος μας Ανδρέας Αθανασάκης, γιατρός.

Θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση.

-Μετά τις 21:30μμ θα "χαλαρώσουμε" σε μπαράκι της περιοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! LIVE BROADCAST αναμετάδοση της ομιλίας στον σύνδεσμο:

MensaGreece on USTREAM: The official channel of the Greek MENSA - the high IQ society.

Τεστ IQ. No thanks. :shout: Δεν αφήνω την στατιστική και τον μέσο όρο της "κοινής λογικής" να με οριοθετήσει...

jelly που δεν μπορεις να μπεις?? :p οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια? :p

σε πειραζω no hard feelings

:p

Κλαίω τα βράδια, κάθε χρόνο λύνω logic puzzles και δεν λέει να ανέβει πάνω από 0.5 μονάδες το χρόνο... βιάζομαι να γίνω εκλεκτός. :p

Τεστ IQ. No thanks. :shout: Δεν αφήνω την στατιστική και τον μέσο όρο της "κοινής λογικής" να με οριοθετήσει...

BEST-EVAR.gif

Είχα την απορρία πάντα τί συζητάνε οι "διαλεχτοί" εκεί μέσα. (έχω κάποους γνωστούς που μνημονεύουν την ΜΕΝΣΑ - όντας μέλη αυτής)

Επιτέλους σήμερα θα μου λυθεί η απορρία:

Συνάντηση μελών - Αθήνα (11/03/2012)

Η επόμενη συνάντηση των μελών της Ελληνικής ΜΕΝΣΑ θα γίνει την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στις 19:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο "ATHENS GATE", Λεωφόρος Συγγρού 10, Αθήνα, 11742, στους στύλους του Ολυμπίου Διός (στάση μετρό Ακρόπολη).

Eισηγητής το μέλος μας Ανδρέας Αθανασάκης, γιατρός.

Θα ακολουθήσει διαλογική συζήτηση.

-Μετά τις 21:30μμ θα "χαλαρώσουμε" σε μπαράκι της περιοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! LIVE BROADCAST αναμετάδοση της ομιλίας στον σύνδεσμο:

MensaGreece on USTREAM: The official channel of the Greek MENSA - the high IQ society.

ΑΦου ειναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός γιατι πρεπει να πληρώνουν τα μελη συνδρομή? :confused:

Εγω δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτο το πραγμα, αλλα αμα δεις στη σελιδα καπου το αναφέρει.

Πρεπει να ειναι πολυ κομπλεξικοί αυτοί που ειναι μέλη

εε.. οχι και κομπλεξικοι.. απλα παντου υπαρχουν και οι φανατικοι του "αθληματος"..

ΑΦου ειναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός γιατι πρεπει να πληρώνουν τα μελη συνδρομή? :confused:

μη κερδοσκοπικός οργανισμός δε σημαίνει ότι δεν έχει έξοδα, άρα και ανάγκη από έσοδα :)

Εγώ όταν ακούω για τεστ που φτιάχνουν ειδικοί ψυχολόγοι και γενικά για ψυχολόγους, με πιάνει κάτι... :p

Άκουσε 'κει, επιστήμονες...

μη κερδοσκοπικός οργανισμός δε σημαίνει ότι δεν έχει έξοδα, άρα και ανάγκη από έσοδα :)

Χαρας τα εξοδα που μπορει να εχει ενας τέτοιος οργανισμός που στην τελική δεν προσφέρει τίποτα στο κοινωνικό περίγυρο και το μόνο που κάνουν ειναι να βλέπουν ταινίες και να αμπελοφιλοσοφουν.

Ας παρακαλούσαν για δωρεές απο τα λαμπρα αυτα μελή.

"Τί μου κάνεις μάναμ" και τέτοια. :p

Χαρας τα εξοδα που μπορει να εχει ενας τέτοιος οργανισμός που στην τελική δεν προσφέρει τίποτα στο κοινωνικό περίγυρο και το μόνο που κάνουν ειναι να βλέπουν ταινίες και να αμπελοφιλοσοφουν.

ενοίκιο, ρεύμα, κοινόχρηστα, τηλέφωνο. Πάνω κάτω, αυτά τα έξοδα πάνε ~500€/μήνα στο κέντρο της Αθήνας (από όσο θυμάμαι από τα γραφεία που είχαμε στην Ομόνοια για την Penya Barcelonista d'Atenes). Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλα έξοδα μπορεί να έχει.

Από την άλλη, θα προτιμούσες να παίρνουν χορηγίες από το κράτος; Όποιος θέλει να τους πληρώνει, ας πληρώνει. Που είναι το πρόβλημα;

Από την άλλη, θα προτιμούσες να παίρνουν χορηγίες από το κράτος; Όποιος θέλει να τους πληρώνει, ας πληρώνει. Που είναι το πρόβλημα;

Κανενα, μπράβο στον ιδρυτή που βρήκε τρόπο να τσεπώνει $.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.