Jump to content

DJD

Recommended Posts

ψήνεις μια γκόμενα που γουστάρει, 1μήνα για να βγείτε ένα ρημάδι καφέ.τα κλασσικά το παίζει δύσκολη αλλά το παρατραβάει....αφού σου το χει ακυρώσει 3 φορές με δικαιολογίες του κ@λου της λες στείλε μου όταν μπορέσεις και ρίχνεις το παρασύνθημα....αντ αυτού σου πιάνει τη παρλα στο fb ανά 1-2 μέρες και σου μιλάει για άσχετα.

της ξαναλές για εκείνο το καφέ και σου λέει θα δούμε. της λες ρε μαναρα μου το ψηνουμε 1μηνα για καφέ....που να σου έκανα και πρόταση γάμου. την βγάζεις από fb friend και 2μέρες μετά σου γράφει.....

''δε μας μιλάς πια ε?''

:wall:

The zomg way.

15812910.jpg

Σήμερα ξέρετε που θα το γιορτάσουν οι γυναίκες ε;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7SAyIcf5Upo&feature=colike]Αλέξια - Τα Κορίτσια Ξενυχτάνε / Alexia Vassiliou - Ta Koritsia Ksenichtane - YouTube[/ame]

παίζει να είναι το πιο γελοίο τραγούδι της εποχής του

:hehe:

ψήνεις μια γκόμενα που γουστάρει, 1μήνα για να βγείτε ένα ρημάδι καφέ.τα κλασσικά το παίζει δύσκολη αλλά το παρατραβάει....αφού σου το χει ακυρώσει 3 φορές με δικαιολογίες του κ@λου της λες στείλε μου όταν μπορέσεις και ρίχνεις το παρασύνθημα....αντ αυτού σου πιάνει τη παρλα στο fb ανά 1-2 μέρες και σου μιλάει για άσχετα.

της ξαναλές για εκείνο το καφέ και σου λέει θα δούμε. της λες ρε μαναρα μου το ψηνουμε 1μηνα για καφέ....που να σου έκανα και πρόταση γάμου. την βγάζεις από fb friend και 2μέρες μετά σου γράφει.....

''δε μας μιλάς πια ε?''

:wall:

Datsun.jpg

Από fb φίλης

Νομιζω οτι η σημερινη ημερα θα επρεπε να αφιερωθει στ'αγορια περισσοτερο.Βλεπετε η φυση τα εχει κανονισμενα και ξερει οτι η γυναικα πεθαινει τον αντρα...του πρηζει τα...συκωτια μεχρι τη βερα,τον υποχρεωνει σε γευματα με την πεθερα,τον κανει βοδι,τον αγχωνει,τον τρεχει,του μουρμουραει,τον ψοφαει...οποτε εχοντας σαν δεδομενο οτι θα ζησουμε αν οχι πολλα χρονια σιγουρα περισσοτερο απο τους αντρες(!) χρονια πολλα αγορια μου!!!!!

Μήτσε ξέρω τi διαλέγω ;)

[MENTION=596]greekfragma[/MENTION] εισαι κοτα ετσι απλα...

Ο hellasvegabond θα ειχε παει απο το σπιτι της θα τις εριχνε τρεις καροτεσες ξυλο και θα τη κερναγε καφε απο το μηχανημα στο ΚΑΤ.

Κατι τυποι σαν και σενα χαλανε τη πιατσα και μας πιανουν των κ#λο οι κυριες :shout:

Ασχετο με σενα φυσικα απλα αυτο που παρατηρω τελευταια ειναι πως

Η καθε μια χοντρη ξεκ@λη πατσαβουρα που βγαινει με τα πατσα οξω στις φοτο στο φεισμπουκ και βγαινουν 5-10 αμ@μητοι απο κατω και της λενε τι μαναρι εισαι συ και τετοια.. Ειναι ικανη να σκεφτει πως ειναι και ντιβα... ρε οοοοουρτ λεμε :fist:

Δόξα το θεό από γλύφτες και αμάμητους ( ή και μαμημένους, δεν είναι ιδιαιτερότητα του είδους ) που ότι και να δούνε πέφτει το κλασικό "τι μαννάρη ύσε εσί!" ( δεν είναι ανορθόγραφοι, απλά τυφλώνονται από την ομορφιά της κάθε μιας στην photo και έπειτα δεν μπορούνε να γράψουνε [ δεν ξέρουνε τυφλη πληκτρ. ] ) :D

Ο hellasvegabond θα ειχε παει απο το σπιτι της θα τις εριχνε τρεις καροτεσες ξυλο και θα τη κερναγε καφε απο το μηχανημα στο ΚΑΤ.

Κατι τυποι σαν και σενα χαλανε τη πιατσα και μας πιανουν των κ#λο οι κυριες :shout:

Η καθε μια χοντρη ξεκ@λη πατσαβουρα που βγαινει με τα πατσα οξω στις φοτο στο φεισμπουκ και βγαινουν 5-10 αμ@μητοι απο κατω και της λενε τι μαναρι εισαι συ και τετοια.. Ειναι ικανη να σκεφτει πως ειναι και ντιβα... ρε οοοοουρτ λεμε :fist:

Θα έκανα like, γιατί συμφωνώ με τα λεγόμενα.. Αλλα δεν έχω facebook να βλέπω το ξεφτυλήκι... Όσα καλά χάνεις, τόσα κακά γλυτώνεις με το να μην έχεις facebook νομίζω.

θέλω ιδιαίτερα ASAP.....

To ΓΟΒ (Γα*** οτι βρίσκουμε), απο πάντα καλά κρατεί... αυτό δεν αλλάζει.

Όπως και η πάγια σταθερά πως η τρίφυλλη ντουλάπα που θυμίζει αρμένιο παλαιστή και έβγαλε έξω την 4η δίπλα απο τα αριστερά όπως κοιτάς το πρώτο στρέμμα απο τον κώλο της, θα πάρει σχόλια και επευφημίες, και "τι τάβλα είσαι εσύ", και "θα σου άλλαζα τον αδόξαστο μάνα΄μ", ΠΑΝΤΑ θα είναι πιο εύκολο να διαιωνίσει το είδος απο έναν άντρα αντίστοιχου βεληνεκούς που θα έχει παντρευτεί την χείρα με τα 5 ορφανά.

Απο κει και πέρα, μην ακούω το ρητό πως "αν δεν μπαζώσεις πως θα χτίσεις" γιατί απο κάτι τέτοια έχουν τουπέ τα ζώα αυτά!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.