Jump to content

DJD

Recommended Posts

Κιομως αποτι ακουστηκε-μαθευτηκε ειναι...εκ των εσω η δουλεια. Αν με πιανεις...

οποτε γιαυτο μαλλον δε παρατηρησα κατι περιεργο...

Κι εσύ μέσα στο κόλπο ήσουν δηλαδή :D

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Εδώ είμαι κι εγω :D

Σκέφτομαι τι καφρίλες έχω να κάνω το βράδυ έξω :p

Eat something beside toast , soups and cereal?

θερμοκρασια σημερα...(οχι δεν ειναι η φαινομενικη)

OutsideTempHistory.gif

Αντε...καλη ανοιξη ...και καλο καλοκαιρι...(ας περασουμε κανα μηνα ταχυτερα)

Ο Παρνασσος ειχε 14 βαθμους σημερα. Μεχρι με κοντομανικο εκαναν καποιοι !

Φυσικα δεν ελειψαν κατι τυπαδες που εκαναν ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ στις ξαπλωστρες !!!

Eat something beside toast , soups and cereal?

Haha, αυτά είναι πολύ assembly ( low-level ) για μένα :D

Δεν κανονίζεις να βρεθείς κάποια στιγμή πριν φύγω για τα έξω να βγούμε για ένα καφεδοποτάκι ? Είσαι χαλαρά top στην λίστα ατόμων που θα ήθελα να τα πούμε από κοντά κάποια στιγμή πριν φύγω μια και καλή :)

/feels like Charlie Sheen ( #difference = not drunk )/

Κοιταχτε, ακουστε μαλλον ηχο. Βαλτε και τον δεικτη εντασης των ηχειων διπλα να βλεπετε τις εναλλαγες. Ποσο ερασιτεχνικα μπορει να χει γινει;

Ολόκληρο το video με τους διεθνείς που μαθαίνουν σε γυναίκα ...μπαλίτσα! - Παράξενα - SPORT 24

Κοιταχτε, ακουστε μαλλον ηχο. Βαλτε και τον δεικτη εντασης των ηχειων διπλα να βλεπετε τις εναλλαγες. Ποσο ερασιτεχνικα μπορει να χει γινει;

Ολόκληρο το video με τους διεθνείς που μαθαίνουν σε γυναίκα ...μπαλίτσα! - Παράξενα - SPORT 24

Βοήθα Παναΐαμ...

και καλά κατά την εγγραφή να έχεις θέματα... αλλά και στο mastering ? ή λέξη normalization doesn't ring a bell ?

ROFLMAO.

θα μπορούσε να βγάζαμε ένα παρόμοιο βίντεο με την karmen και μερικούς labίτες να τη ρωτάγαμε Hardwareικά και να απάνταγε όπως έπρεπε (εκεί να δεις κάτι comments εκτός-lab να μένουν οι άλλοι κάπως έτσι :jump:)

Αν συμφωνω καμια φορα με αυτα που λες με πιανει ενα αγχος και τριπλοτσεκαρω

τα λεγομενα σου μη κρυβεις πουθενα παγιδες αλλα νταξει εξυπνο το τελευταιο που πες.

Instant karma... κάνεις δύο καλά πράγματα χτές το βράδυ, κοιμάσαι κατά τις 4, ξυπνάς στις 6μιση το πρωί με στομαχόπονο.

Και αφού σε ξαναπάρει επιτέλους ο ύπνος, ξανα-ξυπνάς στις 8μιση με το ίδιο σκηνικό.

Καλημέρα, ωραίος καιρός.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=IVloa9gt7ig&feature=related]Explosions In The Sky - Your Hand In Mine - YouTube[/ame]

Περαστικά σου !!

Όλος ο κόσμος γύρω μου αρρωσταίνει. Η οικογένεια πέρασε βαριά γρίπη με πυρετούς...

Εγώ ατσάλι!! Πέρσι είχα αρρωστήσει 5-6 φορές, φέτος ούτε μία. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.