Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ο μπαγλαμάς ο φίλοc πήγε 4 ώρες πριν την ώρα που γράφουμε. Άντε πάω να παίξουμε πινγκ πονγκ μέχρι τις 3... :p

τις τελευταίες μέρες έχω φάει τον αγλέουρα, και έχω χάσει και ~μισό κιλό. γουάτ δε φακ;

καλό σημάδι, αυτό πάντως, εν όψει της αυριανής συνάντησης

τις τελευταίες μέρες έχω φάει τον αγλέουρα, και έχω χάσει και ~μισό κιλό. γουάτ δε φακ;

καλό σημάδι, αυτό πάντως, εν όψει της αυριανής συνάντησης

Θελεις να εισαι fabulous για να σκασουν απο την ζηλια τους οι συμφορουμιτες αυριο ε?:sarcastic:

Για να πεινάνε και οι γάτες, φανταστείτε τι πείνα έχει πέσει στη χώρα... Γιατί πάντα τις ταΐζαμε, αλλά τέτοιο πανηγύρι εγώ δε έχω δει...

attachment.php?attachmentid=48519&stc=1&d=1330683817

προφανώς κι έχει copy/paste :p

post-173-1416075896,941_thumb.jpg

Εμένα κάτι μου λέει ότι η φωτογραφία είναι από τον καιρό του Νώε, για να μην πω πόσο φωτομάγαζο έχει πέσει.

Εμένα κάτι μου λέει ότι η φωτογραφία είναι από τον καιρό του Νώε

και εκεί είναι το όρος Αραράτ, εκεί που προσάραξε η κιβωτός:hehe:

Για να πεινάνε και οι γάτες, φανταστείτε τι πείνα έχει πέσει στη χώρα... Γιατί πάντα τις ταΐζαμε, αλλά τέτοιο πανηγύρι εγώ δε έχω δει...

attachment.php?attachmentid=48519&stc=1&d=1330683817

προφανώς κι έχει copy/paste :p

6 είναι οι γάτες, οι υπόλοιπες είναι photoshop copypasta. :upside:

Χρηστες του ΦΒ, brace yourselves, καλοκαιρινα σχολια incoming!

Edit

Ενω χθες ομιλουσαμε με ποιον θα κοιμηθει ο πεππας και αν τελικα νυσταζει ο γκομαρ ακουγα κατι θορυβους αποξω στη γειτονια και εβγαινα καθε 3 και λιγο

να τσεκαρω, οταν εβγαινα δεν ακουγα κατι. Στεκομουν λιγο και μετα ξανα μπαινα μεσα.....ειδα κανα 2 ατομα να περπατουν 100 μετρα απο δω δεν εδινα σημασια.

Τελικα σημερα μαθαμε οτι σηκωσανε ολοκληρα μηχανηματα σιδηρουργειου παραδιπλα.

bad bad pokerfaceee...

Το έχεις ψάξει για security guard ? :p

Αν δεν ξέρετε αν είστε gay και έχετε αμφιβολίες, δείτε το παρακάτω βίντεο :T:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=iwM4fborwJk&feature=related]Kate Upton - Sobe Staring Contest - YouTube[/ame]

Το έχεις ψάξει για security guard ? :p

Κιομως αποτι ακουστηκε-μαθευτηκε ειναι...εκ των εσω η δουλεια. Αν με πιανεις...

οποτε γιαυτο μαλλον δε παρατηρησα κατι περιεργο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.