Jump to content

DJD

Recommended Posts

Καλημέρα.

Είδα στο όνειρό μου ότι με κάλεσαν σε ένα φεστιβάλ για χελώνες, με διάφορα είδη χελωνών.

Dafuq;

εγω το αντιστοιχο αλλα με μπιτσιζ.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Καλημέρα.

Είδα στο όνειρό μου ότι με κάλεσαν σε ένα φεστιβάλ για μπιτσιζ, με διάφορα είδη μπιτσιζ.

Dafuq;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Mzclq6W2-Vc]Ψηλές κοντες Κωστας Χαριτοδιπλωμένος Psiles kontes - YouTube[/ame]

+_2acc5a8841f8752904d37f90a8014829.png&sa=X&ei=bkBPT5rFBqjd4QSksNm5DQ&ved=0CAwQ8wc&usg=AFQjCNEjarRldnVeuga8sWyK1IFl6JRA4g

Αυτός ο τυπάκος κάποιον μου θυμίζει και δεν μπορώ να το βρω.

Από ταινία νομίζω...

(φαίρνει λίγο σε Nicolas Cage, αλλά άλλον προσπαθώ να θυμηθώ)

ααα κοιτα να δεις??Και αυτος φερνει λιγο απο nicolas cage???:p

Ον a sidenote.....οι πιθανοτητες να γινει φασαρια σε εξωση ποσες ειναι?

Ον a sidenote.....οι πιθανοτητες να γινει φασαρια σε εξωση ποσες ειναι?

Πολλες !!! Εχεις βγαλει διαταγη εξωσης ? Πρεπει να ειναι και μπατσοι, αλλα και δικαστικος επιμελητης εκει για καταγραφη των πραγματων μεσα στο μισθιο !

Πολλες !!! Εχεις βγαλει διαταγη εξωσης ? Πρεπει να ειναι και μπατσοι, αλλα και δικαστικος επιμελητης εκει για καταγραφη των πραγματων μεσα στο μισθιο !

κλητηρας με τη διαταγη ναι (αυτον περιμενω)....αστυνομια δε ξερω..μακαρι παντως γιατι ο νοικαρης δεν ειναι και αυτο που λεμε "μπουμπουκι".

Έτσι, έτσι...δείχνουμε καλό χαραχτήρα τώρα που πλησιάζει το Σάββατο, ε?:p
κρύβε λόγια και μου τα χουν φυλαγμένα :hehe:

___________1.jpg

Χθες το απογευμα (κατα τις 6.30) απο τον πειραια μεχρι τη ν. σμυρνη γινοταν ο κακος χαμος απο τη αστυνομια.

Πρεπει να μετρησα τουλαχιστον 8 διαφορετικες ομαδες ΔΙ.ΑΣ και αρκετα περιπολικα με φαρους κλπ.

Στη αρχη σκεφτηκα οτι κλασσικα θα κανουν ελεγχους λογο πορειας στο κεντρο.

Αλλα φορουσα fullface μαυρο αντιανεμικο μαυρο κρανος και τσαντα στη πλατη και δεν μπηκαν στον κοπο να με σταματησουν.

Εψαξα και στο νετ αν εγινε τπτ χθες και δεν βρηκα κατι σχετικο.

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε :T:

Αλλα φορουσα fullface μαυρο αντιανεμικο μαυρο κρανος και τσαντα στη πλατη και δεν μπηκαν στον κοπο να με σταματησουν.

Και ειπαν "ε αστον, ειναι ο λιγοτερο υποπτος"? :hehe:

Εγώ είχα δει ότι συμπίεζα πτώματα και τα έκανα κυβάκια 1cm x 1cm για χωματερή.

:hmm: δεν είναι και άσχημη ιδέα.

Και ειπαν "ε αστον, ειναι ο λιγοτερο υποπτος"? :hehe:

"Άσε τον συνάδελφο, πάει να πιάσει δουλειά"

Παίρνεις ταξί στις 23.45, και φτάνεις στον προορισμό σου στις 00.20. Πληρώνεις απλό ή νυχτερινό τιμολόγιο;

23:45 - 23:59 κανονικο

00:00 - 00:020 νυχτερινο

Τα καινουργια ταξι, αυτοματα αλλαζουν χρεωση στην αλλαγη της ωρας.

ΕΝΤΙΤ: Αυτα στην Αθηνα...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.