Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Βασικά δε παίζει πόσα misses έχεις, αλλά πού τα έχεις.

Το να περάσεις μια lady για man δεν είναι κακό. Το αντίθετο όμως είναι επικίνδυνο :p

Απλα ηθελες να πεις οτι ειχες καποτε μια εμπειρια με fake boobs.Good for you my boy.

Βιαστικό συμπέρασμα και λάθος... :)

Ρε Φίλιπ ([MENTION=14120]narta[/MENTION]), τι avatar είναι αυτό;;!! Ζαλίζομαι που το βλέπω :p

Για το quiz, μία έχασα, αυτή με το μπλέ μαγιώ, επειδή είναι σκυλομούρα... Τουλάχιστον όπως είπε ο [MENTION=9381]papajim[/MENTION], πέτυχα όλους τους shemale...

Αttenzione-attenzione!:)

Το βάζω εδώ γιατί αρκετοί που συχνάζουν στο κακόφημο ΠΟΘ θα έρθουν στο ''Κοπή τη πίτα''.

Όποιος έχει κάποιον χαλασμένο/βαρεμένο/χτυπημένο sata δίσκο, ας μου τον χαρίσει γιατί

τον χρειάζομαι για το project. (να πάρω μέτρα)

Ευχαριστώ.

Μισά στα μισά, μικρό το κακό, ότι κάτσει μου κάνει εμένα :hehe:

13/16

Δίκοπο μαχαίρι όμως η επιτυχία. Από τη μία εγείρονται ερωτήματα, από πού και ως πού το κατέχεις στο να τις ξεχωρίζεις, αλλά από την άλλο καλό είναι να ξεχωρίζεις για να προφυλάσσεσαι. :p

γιατί έχουν τίποτα; :p

είχα γνωρίσει μια παλιά, ελπίζω να μην αυτοκτόνησε :innocent:

Αχ τι ωραία που είναι να έρχονται "γκόμενες" για προπόνηση με μπλουζάκι με τιράντες και να τις βάζεις να κάνεις εναέριες ασκήσεις :p

Αχ τι ωραία που είναι να έρχονται "γκόμενες" για προπόνηση με μπλουζάκι με τιράντες και να τις βάζεις να κάνεις εναέριες ασκήσεις :p

Pics%2BOr%2BIt%2BDidn%2527t%2BHappen.jpeg

στις πολεμικές τέχνες ένα μπουρνούζι :p δεν φοράνε όλοι? τι μπλουζάκια με τιράντες και πράσινα άλογα?

Σε προσκαλώ να τα δεις να πηγαίνουν πάνω κάτω :p

If%20you%20know%20what%20I%20mean..png

στις πολεμικές τέχνες ένα μπουρνούζι :p δεν φοράνε όλοι? τι μπλουζάκια με τιράντες και πράσινα άλογα?

Αυτές είναι καινούριες ;)

PS. Α και πριν ξεχάσω διατάσεις πάντα με κάμψη του κορμού :hehe:

Όποιος γνωρίζει καλό ξενοδοχείο κοντά στο σταθμό του τραίνου στη Θεσσαλονικη και σε (προσιτές τιμές) ας μου πει. Eυχαριστώ!!

Θεσσαλονικιεις λίγη βοήθεια :T:

Σαν να πεινουσα λιγο μαλλον.

Προ ολιγου κατεφθασαν κατι σουβλακια.

Καλαμακια με ολιγον απο πατατες και καμποσες φετες ψωμι ζεσταμενες και λαδωμενες απο τα σουβλακια και τις πατατες καθοτι μοιραζονταν τον ιδιο χωρο μεσα στο αλουμινοχαρτο.

Ποτε πηγα ...ποτε ηρθα...ποτε τα εφαγα δεν καταλαβα .Ουτε καν υπολειματα αναμεσα στα δοντια δεν εχω.:p

Δεν προεβαλαν την παραμικρη αντισταση.Κριμα...και ειχα ελπιδες οτι θα χορταινα.

Θεσσαλονικιεις λίγη βοήθεια :T:

ANATOLIA HOTEL THESSALONIKI ANATOLIA HOTEL KOMOTINI HOTELS THESSALONIKI KOMOTINI

Anatolia

Σχετικά κοντά, θα έλεγα 10 λεπτά με τα πόδια.

Η περιοχή του σταθμού δεν είναι και η πιο καλόφημη, όχι ότι υπάρχει πρόβλημα να κυκλοφορήσεις, αλλά βράδυ ας πούμε αργά, θα πρότεινα με προσοχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.