Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

κύριοι οι επιδόσεις σας ήρθαν μετά από αρκετή ώρα.....10-15λεπτά το πολύ είναι αρκετός χρόνος για να βγάλει συμπέρασμα το έμπειρο μάτι.....

στο 30λεπτο να σας βάλουμε και gps :p

Tόσους μαζεμένους βυζοκράτορες δεν είχε ούτε όταν έβγαζε λόγο η Λολο Φερράρι στην βουλή!!

You got 0 right and 20 wrong.

sorry, το ήξερα εξ' αρχής ότι δεν το κατέχω με αυτό το θέμα :p

αλλά πιστεύω ότι έχω ηγετική θέση αλλού :dance3:

Είναι απαράδεκτο αυτό. Και δεν το λέω για την πάρτη μου, έχω φάει τα νιάτα μου ήδη στους δρόμους για πράγματα που δε θα 'λεγα ότι είναι και της αρέσκειάς μου. Είναι δυνατόν να κλείνουν τους σταθμούς για να μην κατεβαίνει ο κόσμος;

ετσι να μαθεις για να δεις τι ζουσαμε χωρις μετρο.

[MENTION=10676]Hydra[/MENTION] πάρε ένα παπάκι να βρεις την υγειά σου.

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι 2 μήνες τώρα. Να δώσω δίπλωμα για μηχανή που κοστίζει λιγότερο, να μου μείνει και προσφορά στον ίδιο μετά αν θέλω να δώσω στο μέλλον για αμάξι, να μου κοστίσει συνολικά λιγότερο.

Πολλά στρουμφάκια σε όλους τους σταθμούς. Θα φοβήθηκαν με τη βομβιστική τις προάλες... δεν εξηγείται αλλιώς!

7ubL2.jpg

και δεν καθησα να το σκεφτω πολυ, μπαμ μπαμ απαντησα

Αυτό λέω, 100% δεν μπορείς να είσαι ποτέ, ακόμα κι αν πιάσεις ;) Ξέρω που σας λέω :)

Καλα αυτο δεν ισχυει και με το ματι μια χαρα καταλαβαινεις.

Απλα ηθελες να πεις οτι ειχες καποτε μια εμπειρια με fake boobs.Good for you my boy.

13/16

Δίκοπο μαχαίρι όμως η επιτυχία. Από τη μία εγείρονται ερωτήματα, από πού και ως πού το κατέχεις στο να τις ξεχωρίζεις, αλλά από την άλλο καλό είναι να ξεχωρίζεις για να προφυλάσσεσαι. :p

15/16.:hang3:

Δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να πηδηξω απο το μπαλκονι.

Καλά είναι...ρίχνεις 15 και τρως έναν, όπως το πάρει κανείς.:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.