Jump to content

DJD

Recommended Posts

η νιβεα για να απενοχοποιησει τις ανδρικες κρεμες εχει βαλει στη διαφημιση τατουαζαρισμενους τυπους που τους κανει μαλλαξεις μια γκομενα.

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Why;

Χιόνι ( όχι πολύ, "γλίτσα" είχε, ξέρεις το μισολιωμμένο ) + ανίκανοι ( ή καλύτερα ανεκπαίδευτοι για τις συνθήκες ) οδηγοί.

7.16km απόσταση, 3 ώρες με το ρολόι.

Ναι, μου λενέ χιονίζει πολύ εκεί πάνω.

Εδώ, στο κέντρο λίγο έριξε - έχει ήλιο τώρα. :p

Υ.Γ. Στα ακουστικά είχε βγεί από τη θέση του ένα καλώδιο, λογικό, 21 χρονών είναι και αυτά (K280 - 90s).

Πάντως αν πάθουν ποτέ κάτι, η αντιπροσωπεία έχει (θεωρητικά) τα πάντα σε ανταλλακτικά.

Καλα τοσο πολυ πεσατε απο τα συννεφα?

Όχι, όπως δεν έπεσα που πήρε το Oscar 2ου "ανδρικού" αυτός που έπαιξε τον π@στη. Είχα βάλει και στοίχημα με φίλους ότι θα το πάρει.

Σταμάτα - Νέα Ερυθραία... 3 ώρες.

Αν είναι δυνατόν.

Έξοδος Αγ.Στέφανου - Άνοιξη 1ώρα

τα νεύρα μου, μου ήρθε να το αφήσω και να το πάρω με τα πόδια

Έξοδος Αγ.Στέφανου - Άνοιξη 1ώρα

τα νεύρα μου, μου ήρθε να το αφήσω και να το πάρω με τα πόδια

Βασικά τόση ώρα με τα πόδια είχες πάει 2 φορές πέρα δώθε, και είχες πάρει και κανά burger να φας :D

έκανα 20φορές κλικ σε όσο μικρότερα διαστήματα του youtube playback bar μπορούσα μπας και βρω στρινγκάκι αλλά δεν.....

Lakisss αγόρι μου....μήπως έχεις πυρετό? :hehe:

άμα θες τόσο πολύ θάλασσες και τοπία και μουσικές.....υπάρχουν κι άλλα βίντεΑ.

π.χ.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1OHkcUHqXFI]Victoria's Secret Swim 2012: Angels, Islands & Oh-So-Sexy Suits - YouTube[/ame]

Phi Phi Islands στην Ταϊλάνδη. Εκεί δίπλα γυρίστηκε και το "The Beach" το οποίο έχει λίγες ομοιότητες με το πως το έχουν κάνει να φαίνεται στην ταινία.

'Επαιξε κανείς Tera αυτό το ΣΚ? Closed Beta event 2

Πως σας φάνηκε? Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που κυλάει η μάχη. Αντι να κλειδώνεις το στόχο και να πατάς 100 κουμπιά, πρέπει να παρακολουθείς τις κινήσεις του mob και να τις αποφέυγεις. Active evasion και combat targeting.

Ακόμα και οι ranged classes πρέπει να κάνουν aim τα spells/arrows τους αλλιώς λος πούλος.

Μόλις το συνηθίσεις είναι μαγεία. Ο warrior ειδικά είναι σαν bladedancer...χορεύει γύρω από τα mob και πετσοκόβει λιγο λίγο. Σχεδόν μηδενικό damage κατά την μάχη το οποίο εξαρτάται από το δικό μας skill και όχι από κάτι passive.

Ερχώμενος από Assasin στο Aion που το evasion είναι για το θεαθήναι, έπαθα πλάκα.

'Επαιξε κανείς Tera αυτό το ΣΚ? Closed Beta event 2

Πως σας φάνηκε? Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που κυλάει η μάχη. Αντι να κλειδώνεις το στόχο και να πατάς 100 κουμπιά, πρέπει να παρακολουθείς τις κινήσεις του mob και να τις αποφέυγεις. Active evasion και combat targeting.

Ακόμα και οι ranged classes πρέπει να κάνουν aim τα spells/arrows τους αλλιώς λος πούλος.

Μόλις το συνηθίσεις είναι μαγεία. Ο warrior ειδικά είναι σαν bladedancer...χορεύει γύρω από τα mob και πετσοκόβει λιγο λίγο. Σχεδόν μηδενικό damage κατά την μάχη το οποίο εξαρτάται από το δικό μας skill και όχι από κάτι passive.

Ερχώμενος από Assasin στο Aion που το evasion είναι για το θεαθήναι, έπαθα πλάκα.

shut up and take my money

1726009-shut_up_and_take_my_money_super.jpg?1317708806

K-TERA 58 Warrior Guide - TERA Fans Online Forums

Δες τα video του μάστορα εδώ. ΒΑΜ είναι τα elite mobs βασικά και παίρνει αρκετή ώρα. Νορμαλ mobs είναι αρκετά ποιο σύντομη η μάχη.

Επίσης αν έχεις παραπάνω από ένα mob μπροστά σου, η μαχαιριά χτυπάει τα πάντα. Σε άλλα παιχνίδια μόνο μερικά classes σε κάποια skill κάνουν αοε ζημιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.