Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply
Ρε θα μου φάνε τον λάμπη τούτοι..

Με πολύ μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω ότι η ομάδα του Thelab απέκτησε και το νεότερο μέλος της, την κορούλα του [MENTION=1347]jpavly[/MENTION] :) Να σας ζήσει :D

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι κι ο [MENTION=33]Voudas[/MENTION] έγινε μπαμπάς.. πάντα χαρές παιδιά :)

Να σας ζήσει Γιάννη:D
να σου ζήσει jpavly
παιδιά να σας ζήσει!!!(both)
Να σας ζησουν παιδια!!!!:)

Sent from my iPad 2 using Tapatalk

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά, κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι posts για εισαγωγές rifles? :hehe:

Πωωω...τοσα μωρα που σκασν μυτη προτεινω δημιουργια υποφορουμ ..

THELAB.JR (επειδη τα μεγαλα παιδια ..απεκτησαν δικα τους).:p

Nα σου ζησει.:magic:

(kαλα κουραγια)

χαλάστηκα άσχημα τώρα :wall:

στα AKG μου (K280), δεν παίζει το δεξί (και είναι δύο ηχεία στο κάθε αυτί), που θα βρώ ανταλλακτικά ; :fist:

Ημουν σχεδον σιγουρος , οτι ειχα 997 ποστ.

Εκανα ενα ποστ σημερα και πηγα 1001 , ενω ηθελα να κανω διαλειμα στα 1000.

What kind of witchcraft was that o_0

Τοσο πολυ μπερδευτικα?...

[MENTION=12866]Narzul[/MENTION] οι Admins έχουν προσφορά σήμερα, με 1 ποστ δώρο τα 3. Οπότε μη παραπονιέσαι :p

Υ.Γ. Στα ακουστικά είχε βγεί από τη θέση του ένα καλώδιο, λογικό, 21 χρονών είναι και αυτά (K280 - 90s).

Enjoy

Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας | Βρες τη φθηνότερη βενζίνη κοντά σου. Στείλε SMS ΔΩΡΕΑΝ στο 54151

(έλα να έρχοντα τα rage comments "δεν έχουμε να φάμε και πετάμε λεφτά για βλακείες" :hehe:)

Oh REALLY!

Αυτό κατά κάποιο τρόπο δε παραβιάζει το δικαίωμα ενός ανθρώπου στην ενημέρωση;

Freakin internet control trials :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.