Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Ρε θα μου φάνε τον λάμπη τούτοι..

Με πολύ μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω ότι η ομάδα του Thelab απέκτησε και το νεότερο μέλος της, την κορούλα του [MENTION=1347]jpavly[/MENTION] :) Να σας ζήσει :D

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι κι ο [MENTION=33]Voudas[/MENTION] έγινε μπαμπάς.. πάντα χαρές παιδιά :)

Ρε θα μου φάνε τον λάμπη τούτοι..

Με πολύ μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω ότι η ομάδα του Thelab απέκτησε και το νεότερο μέλος της, την κορούλα του @jpavly :) Να σας ζήσει :D

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι κι ο @Voudas έγινε μπαμπάς.. πάντα χαρές παιδιά :)

Μου χρωστάς μεγάλη χάρη, που δεν θα κάνω πΟΤΕ απογόνους, και δεν θα σου φάω τη δόξα :p

Υ.Γ. Αν ζούσα στον κόσμο των Pokemon, κάτι θα έκανα :innocent::man_in_love:

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] [MENTION=23]DJD[/MENTION] @οποιοςάλλοςξερει.

Είχα κάνει κάτι ποστ εδώ μέσα κατά το μεσημερι (και το ενα το ειχε quotaρει ο billpeppas). Γιατί εξαφανίστηκαν ; (Απαντησεις δεκτές και σε πμ αν ειναι απαραίτητο) :) )

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] [MENTION=23]DJD[/MENTION] @οποιοςάλλοςξερει.

Είχα κάνει κάτι ποστ εδώ μέσα κατά το μεσημερι (και το ενα το ειχε quotaρει ο billpeppas). Γιατί εξαφανίστηκαν ; (Απαντησεις δεκτές και σε πμ αν ειναι απαραίτητο) :) )

Υπάρχουν και τα πμ αν θες να πεις κάτι σε κάποιον. Δεν λες κάτι δημόσια λέγοντας ότι "θα καταλάβει αυτός στον οποίον απευθύνεται". ffs

Ρε παιδια εκεινο το παιδι που σφυριξε και γκαστρωσε τη κορη του κρητικου τι να απεγινε αραγε? :hehe:

Ρέστα σήμερα. Στο Kontra o Καλογερόπουλος και στο Mega ο Χαρούλης.

Η μόνη μέρα του χρόνου που άνοιξα την τηλεόραση 1 ώρα πριν από χαρά.

:T:

Ο μονος λογος σημερα ηταν ο σεφερλης αλλα νταξ σε καποιους δεν αρεζειιι

Σώζωωων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.