Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Μιας και πιάσατε "γυναικοκουβέντα", πως μπορούνε μερικοί και την πέφτουνε σε αρκετά χοντρές κοπέλες και μπορούνε και τους λένε "ατάκες" τύπου "είσαι η πιο όμορφη κοπέλα που έχω δει" κλπ ?

How ?

How ?

εσένα τι σε νοιάζει αμα σε αυτούς αρέσουν

Αν τους αρέσουν δεν με νοιάζει όπως λες.

Όταν όμως δεν τους αρέσουν ( they don't and I know it :p ) πως μπορούνε και το κάνουνε αυτό ρε ?

μα υποκειμενικο ειναι η ομορφια :p

Για να βοηθήσω για την συγκεκριμένη περίπτωση:

Πολύ χροντρή, πάρα πολύ ( πες 140 κιλά )

ύψος γύρω στο 1.6μ

μαλλί σαν να την κούρεψα... εγω

μάτια καστανά σκούρα

μύτη σαν του Δ. Παπαδόπουλου ( καρφώνεις ξιφία χωρίς να μπείς στο νερό :D )

κάτι πόδια γεμάτα κυτταρίτιδα και μέγεθος του ενός όσο τα 2 τα δικά μου μαζί, και μάλλον θέλει και συμπλήρωμα για να έρθουμε στα ίσα

τρίχα κάργα στο χέρι.

ε αν δεν τους αρέσουν τι πάνε; δεν στέκει. άρα δεν σε ενοχλεί που πάνε σε "χοντρές" αλλά πάνε και την πέφτουν σε κοπέλες που δεν τους ενδιαφέρουν γιατι είναι απελπισμένοι που είναι χωρίς σύντροφο καιρό. και δεν είναι το "σπρώξιμο" το θέμα ,γιατί εδώ που τα λέμε καλύτερα ο Hand Solo και η Palmela Handerson παρά κάποιος που δεν σου αρέσει, αλλά ο εγωισμός τους που δεν τους αρέσει να μείνουν "μπακούρια"

ε αν δεν τους αρέσουν τι πάνε; δεν στέκει. άρα δεν σε ενοχλεί που πάνε σε "χοντρές" αλλά πάνε και την πέφτουν σε κοπέλες που δεν τους ενδιαφέρουν γιατι είναι απελπισμένοι που είναι χωρίς σύντροφο καιρό. και δεν είναι το "σπρώξιμο" το θέμα ,γιατί εδώ που τα λέμε καλύτερα ο Hand Solo και η Palmela Handerson παρά κάποιος που δεν σου αρέσει, αλλά ο εγωισμός τους που δεν τους αρέσει να μείνουν "μπακούρια"

Δεν τους αρέσουνε και πάνε:

1) Διότι π.χ. κολώνουνε να την πέσουνε σε κάποια όμορφη

2) φοβούνται να την πέσουνε σε όμορφη ή normal για αδιευκρίνιστο λόγο

3) Θέλουνε να... σπρώξουνε, τόσο απεγνωσμένα ( και ας χωρίσανε με την δικιά τους 2 εβδομάδες πρίν π.χ., τόσο... emergency είναι το πράγμα ? ) που για "σιγουριά" προτιμάνε να την πέσουνε σε κάποια που όχι απλά δεν τους αρέσει ( γιατί μπορεί μια normal everyday κοπέλα π.χ. εσένα να σου είναι αδιάφορη, και εμένα να μου αρέσει όντως πολύ, κ.ο.κ. ) αλλά θεωρούνε και "εύκολη" όντας αρκετά χοντρή και δίχως κάποιο χαρακτηριστικό που να "ξεχωρίζει/σπάει το μοτίβο" απλά και μόνο για να φλωκιάσουνε...

Ελλειψη πολιτισμου μια και ειναι προσφατο το διπλα θεμα!

Το καλο ειναι να υπαρχουν καποια στανταρ παντως...με μια ανοχη του +-10%

Δεν θα πω πολλά αλλά : Είναι άξιοι της μοίρας τους με αυτά που κάνουν. Δεν γουστάρεις η βαριέσαι; υπάρχουν και οι οίκοι ανοχής, αν και εκεί έχει μπάζα, τα καλά πράματα ξεκινάνε από τα 100Ευρώ η γύρα. (ωχ, πάνε οι μισθοί :p)

Ελλειψη πολιτισμου μια και ειναι προσφατο το διπλα θεμα!

Το καλο ειναι να υπαρχουν καποια στανταρ παντως...με μια ανοχη του +-10%

Ε ναι.

Ούτε για πλάκα ( στοίχημα π.χ. ) δεν μπορώ να πάω να την πέσω σε χοντρή, και γενικότερα σε κοπέλα που δεν μου αρέσει/δεν μου κάνει κλίκ.

οντως. με τι αποδοσεις την πεφτει ο τσακωνας αραγε;

O Τσάκωνας δεν την πέφτει σε χοντρές ρε, στέλνει εξώδικο στα παραπανίσια κιλά και αυτές αμέσως αδυνατίζουνε :p

Mαμημένη apple, 2 μέρες βλέπω στο όνειρο μου πως κάποιος μου χαρίζει/κερδίζω/βρίσκω ένα iphone 4S.. και η συνεχεια του ονείρου είναι πως στεναχωριέμαι πως θα πρέπει να κολλήσω με αυτό το κ@λοκινιτο για 2 χρονια

:wall:

omg και γω μολις ψιλο τρομαξα οτι χαλασε το ποντικι.

οπως προσπαθουσα να το οδηγησω δε κουνιοταν ο κερσορας.

λεω wtf, κατι παιζει το κουνω,τραβαω καλωδιο....κανω κλικ βλεπω οτι κανει, λεω παει ο σενσορας; ή κατι αλλο; Ειχε σκαρφαλωσει ο κωλος του ποντικου ισα ισα πανω στο μανικι της μπλουζας οπως ειχα το χερι αραχτος και δεν εκανε καλη επαφη κατω...gezz

Mαμημένη apple, 2 μέρες βλέπω στο όνειρο μου πως κάποιος μου χαρίζει/κερδίζω/βρίσκω ένα iphone 4S.. και η συνεχεια του ονείρου είναι πως στεναχωριέμαι πως θα πρέπει να κολλήσω με αυτό το κ@λοκινιτο για 2 χρονια

:wall:

C4ATC.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.