Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

πρέπει να ετοιμάσω βαλίτσα, και βαριέμαι ελεεινά. Τουλάχιστον έχω κάνει κετς ιν.

ΥΓ Κι όχι μόνο έχω να ετοιμάσω τα ρούχα, αλλά πρέπει να βρω και κάτι σημειώσεις για να διαβάσω. Αυτό είναι το πιο κουραστικό :p

faq yeah....

Μολις με ενημερωσαν απο το τηλεκοντρολ © οτι ευχαριστως δεχονται να χρησιμοποιησουν αλλα δυο ακομα τζαμπα εργατικα χερια και οτι βεβαιως βεβαιως (τωρα ειναι το καλο) πρεπει 7 η ωρα το πρωι να ειμαστε στο ποδι...

Παλι καλα που το εμαθα 12.30 η ωρα....ποιος στη χαρη μου.

pokerface.jpg

faq yeah....

Μολις με ενημερωσαν απο το τηλεκοντρολ © οτι ευχαριστως δεχονται να χρησιμοποιησουν αλλα δυο ακομα τζαμπα εργατικα χερια και οτι βεβαιως βεβαιως (τωρα ειναι το καλο) πρεπει 7 η ωρα το πρωι να ειμαστε στο ποδι...

Παλι καλα που το εμαθα 12.30 η ωρα....ποιος στη χαρη μου.

pokerface.jpg

τι κακο ειναι αυτο ομως? παιζει πολυ τελευταια.

Συνηθιζεται να προυποθετει οτι θα ολοκληρωσεις την εργασια με το μεγιστο ποσοστο αφοσιωσης κιολας, αλλα αυτο που δεν κατανοω ειναι οταν αφορα crucial εργασια οσο δεν παει.

Απλα το ξεφορτωνεσαι οπως μπορεις και τις εκκρεμοτητες που θα αφησεις, γιατι θα αφησεις τις βαζεις σαν τα σκουπιδια κατω απο το χαλι.

Ωραία μέρα σήμερα, ψήνεται κανείς για μεσημεροαπογευματινό καφέ ?

Το βράδυ είναι standard αλλά άλλο το έξω στον ήλιο τέτοια μέρα.

γμτ αν ήταν οποιαδήποτε καθημερινή και κατάφερνα να κοιμηθώ μεσημέρι, θα ξύπναγα με χίλια ζόρια στις 5 να πάω στο γραφείο...σήμερα όμως...5:15 το μάτι γαρίδα:wall::wall::wall:

ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:drool:

φράγμα, έχεις 4 λεπτά καθυστέρηση, πρέπει να σε δει γιατρός :p

Δεν άργησε 4 λεπτά...

Τελείωσε σε 4 λεπτά =P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.