Jump to content

DJD

Recommended Posts

• Replies 33,3k
  • Created
  • Last Reply

Πάει χάλασε κι ο [MENTION=12156]Lakisss[/MENTION]...

Παλιότερα θα ανέβαζε βίντεο με πάγους+χιόνια κι όποια κοπέλα έβγαινε θα φόραγε το 1/10 των ρούχων της βιολίστριας :p

Καληνύχτες !!!

PS. Για να μη παρεξηγούμαστε δεν επιθυμώ να την δω με το 1/10 των ρούχων της :hehe:

Καλημέρα Λάμπη

σου ζητάει κάρτα?

κάτι τέτοιο. με το που είδα ότι θέλουν λεφτά πήγα στην τηλεόραση να το δω/κοιμηθώ :p

http://benl.primedu.uoa.gr/ptde/database-ptde/pokemon.pdf

Εντάξει... ΈΠΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΜΑ___ΙΑΣ!!

@Pokemon640

fixed :tomato:

Δηλαδή αυτό το άτομο κυκλοφορεί με πτυχίο εκεί έξω?

και εγώ αυτό λεω, δε πα να κοιτάξει και τις τόσες άλλες σειρές που υπήρχαν; (με όπλα, μαγείες κλπ.) αυτά τους χαλάσανε; αν τον είχα μαθητή ένα "Χ" θα έτρωγε, όχι επειδή έγραψε αυτά, αλλά ακόμη και για:

Dora the explorer

batman

spiderman

μικρή λουλού

my little pony

και ΟΤΙ άλλο cartoon/anime να έγραφε ο ίδιος και όποιος άλλος ακόμη, δεν θα τον πέρναγα ούτε με 2. Αν δεν σου αρέσει κάτι το αγνοείς δεν το δημοσιοποιείς για να κάνεις clubάκι στο κέντρο της Αθήνας. Έχουν μεγαλώσει πολλές γενιές από ένα σωρό cartoon/anime (Αμερικάνικα-Ευρωπαϊκά-Ιαπωνέζικα κ.α.), αν ήταν έτσι θα είχε έρθει και το τέλος του κόσμου πρίν την ώρα του :hang3:

http://benl.primedu.uoa.gr/ptde/database-ptde/pokemon.pdf

Εντάξει... ΈΠΟΣ.

[MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION]

Έκανε τέτοια εργασία στην Τζάνη και περιμένει να πάρει καλύτερο βαθμό από -5;; χαχαχα

Είναι και αυτός και εκείνη τρελοί, ίσως δέσει το γλυκό δε ξέρω.

EDIT: OMG γκόμενες είναι. Πόσο καμμένες;

Δηλαδή αυτό το άτομο κυκλοφορεί με πτυχίο εκεί έξω?

Πτυχίο; Διδάσκουν τα παιδιά μας dude!!!

Blogger: User Profile: Κατερίνα Γουρνιεζάκη

Ζω στην Αθήνα και εργάζομαι ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στην Αρτέμιδα.

Και η άλλη δασκάλα σβήνει τα κεράκια της στην ημερήσια εκδρομή στο Λίντο Σοκερ που πραγματοποίησε το 53ο Δημ.Σχολείο Ηρακλείου.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xVovXsU4zZA]γενέθλια Σοφίας Ζωράκη - YouTube[/ame]

Δεν καταλαβαίνω τις παρωπίδες σας καθόλου. Η πτυχιακή εργασία δείχνει κατά πόσο κατέχεις το άθλημα για να υπερασπιστείς μια θέση την οποία αναπτύσσεις. Μαγκιά της και μπράβο της που κατάφερε και έβγαλε τέτοιο θέμα και δεν την έριξαν στα Τάρταρα.

Κάτσε, ποια Τάρταρα;

Ούτε τον βαθμό της εργασίας ξέρουμε, ούτε παίζει ρόλο στο αν πέρασε το μάθημα, αν είχε γράψει πάρα πολύ καλά στις γραπτές εξετάσεις.

Η Τζάνη ειδικά, ξέρω από παλιούς και νέους φοιτητές ότι δεκαετίες ολόκληρες περνάει 1 στους 5 φοιτητές το χρόνο. Δεν νομίζω να ξετρελάθηκε με τα Pokemon. Από περιέργεια θα την διαβάσω μετά.

ρε αστρολάβε, υπέγραψε και το ACTA Να πατσίσουμε! που είδες τις παρωπίδες; όλοι εδώ έχουμε δει στα παιδικά μας χρόνια σειρές στη τηλεόραση, και αυτοί τα γράφουν λες και περίμεναν να δούν στα πόκεμον καμία σαπουνόπερα από τα φιλαράκια που είναι για ενήλικες! κατηγορούν ότι τους συμφαίρει.

από την άλλη μεριά βέβαια, στη πτυχιακή μπορεί ο άλλος να γράφει αν οι κόκορες είναι πράσινοι η αν η Μανωλίδου πέρασε από το βενζινάδικο χθές να πάρει κρουασάν. Εγώ δεν το έχω σε τίποτα να μαζέψω 20 με 80 άτομα να γράψουμε μια full εργασία ως αντιπαράθεση και το τι πρόσφερε τελικά η σειρά και όλο αυτό το παιχνίδι στα παιδιά (και με πραγματικά γεγονότα κιόλας!).

και το τι πρόσφερε τελικά η σειρά και όλο αυτό το παιχνίδι στα παιδιά (και με πραγματικά γεγονότα κιόλας!).

Κρίσεις επιληψίας και πηδήγματα από τα μπαλκόνια. :p

Να σας πω τι μας προσέφεραν εμάς στο δημοτικό; Είχαμε φτάσει στο σημείο να λέμε ο ένας στον άλλον ότι "Τα Πόκεμον υπάρχουν σε μια χώρα Χ" και θυμάμαι ήμασταν τόσο βλαμμένα, που αναρωτιόμασταν πώς θα το μάθουμε στα σίγουρα. :shout:

Εγώ σας λέω, κανένα άρθρο διάβασαν τότε σε κανένα περιοδικό και τους μπήκε η ιδέα να το αναλύσουν. Σιγά μην ήταν nerd-ο-κόριτσα που βλέπανε ένα σωρό κινούμενα και έκριναν ότι στα Πόκεμον έγκειται η κοινωνική παιδαγωγική. :p

Κρίσεις επιληψίας και πηδήγματα από τα μπαλκόνια. :p

Μη ξεχνας ενω φοραγανε στολη ή λεγανε καποια συγκεκριμενα λογια, θα μας παρει

το κοπιραιτ κανας σπαιντερμαν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.