Jump to content

DJD

Recommended Posts

Κάτσε, ποια Τάρταρα;

Ούτε τον βαθμό της εργασίας ξέρουμε, ούτε παίζει ρόλο στο αν πέρασε το μάθημα, αν είχε γράψει πάρα πολύ καλά στις γραπτές εξετάσεις.

Η Τζάνη ειδικά, ξέρω από παλιούς και νέους φοιτητές ότι δεκαετίες ολόκληρες περνάει 1 στους 5 φοιτητές το χρόνο. Δεν νομίζω να ξετρελάθηκε με τα Pokemon. Από περιέργεια θα την διαβάσω μετά.

ρε αστρολάβε, υπέγραψε και το ACTA Να πατσίσουμε! που είδες τις παρωπίδες; όλοι εδώ έχουμε δει στα παιδικά μας χρόνια σειρές στη τηλεόραση, και αυτοί τα γράφουν λες και περίμεναν να δούν στα πόκεμον καμία σαπουνόπερα από τα φιλαράκια που είναι για ενήλικες! κατηγορούν ότι τους συμφαίρει.

από την άλλη μεριά βέβαια, στη πτυχιακή μπορεί ο άλλος να γράφει αν οι κόκορες είναι πράσινοι η αν η Μανωλίδου πέρασε από το βενζινάδικο χθές να πάρει κρουασάν. Εγώ δεν το έχω σε τίποτα να μαζέψω 20 με 80 άτομα να γράψουμε μια full εργασία ως αντιπαράθεση και το τι πρόσφερε τελικά η σειρά και όλο αυτό το παιχνίδι στα παιδιά (και με πραγματικά γεγονότα κιόλας!).

Να σας πω τι μας προσέφεραν εμάς στο δημοτικό; Είχαμε φτάσει στο σημείο να λέμε ο ένας στον άλλον ότι "Τα Πόκεμον υπάρχουν σε μια χώρα Χ" και θυμάμαι ήμασταν τόσο βλαμμένα, που αναρωτιόμασταν πώς θα το μάθουμε στα σίγουρα. :shout:

Εγώ σας λέω, κανένα άρθρο διάβασαν τότε σε κανένα περιοδικό και τους μπήκε η ιδέα να το αναλύσουν. Σιγά μην ήταν nerd-ο-κόριτσα που βλέπανε ένα σωρό κινούμενα και έκριναν ότι στα Πόκεμον έγκειται η κοινωνική παιδαγωγική. :p

Έγινε επεξεργασία από Hydra

πρέπει να ετοιμάσω βαλίτσα, και βαριέμαι ελεεινά. Τουλάχιστον έχω κάνει κετς ιν.

ΥΓ Κι όχι μόνο έχω να ετοιμάσω τα ρούχα, αλλά πρέπει να βρω και κάτι σημειώσεις για να διαβάσω. Αυτό είναι το πιο κουραστικό :p

faq yeah....

Μολις με ενημερωσαν απο το τηλεκοντρολ © οτι ευχαριστως δεχονται να χρησιμοποιησουν αλλα δυο ακομα τζαμπα εργατικα χερια και οτι βεβαιως βεβαιως (τωρα ειναι το καλο) πρεπει 7 η ωρα το πρωι να ειμαστε στο ποδι...

Παλι καλα που το εμαθα 12.30 η ωρα....ποιος στη χαρη μου.

pokerface.jpg

faq yeah....

Μολις με ενημερωσαν απο το τηλεκοντρολ © οτι ευχαριστως δεχονται να χρησιμοποιησουν αλλα δυο ακομα τζαμπα εργατικα χερια και οτι βεβαιως βεβαιως (τωρα ειναι το καλο) πρεπει 7 η ωρα το πρωι να ειμαστε στο ποδι...

Παλι καλα που το εμαθα 12.30 η ωρα....ποιος στη χαρη μου.

pokerface.jpg

τι κακο ειναι αυτο ομως? παιζει πολυ τελευταια.

Συνηθιζεται να προυποθετει οτι θα ολοκληρωσεις την εργασια με το μεγιστο ποσοστο αφοσιωσης κιολας, αλλα αυτο που δεν κατανοω ειναι οταν αφορα crucial εργασια οσο δεν παει.

Απλα το ξεφορτωνεσαι οπως μπορεις και τις εκκρεμοτητες που θα αφησεις, γιατι θα αφησεις τις βαζεις σαν τα σκουπιδια κατω απο το χαλι.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.