Jump to content




DJD

Recommended Posts

...

Όταν έπαθα το ατύχημα με τη μηχανή, με έδιωξαν την επόμενη από το νοσοκομείο δίνοντάς μου μόνο μια αντιβίωση, επειδή μου είχε καρφωθεί ένα κλαδί στον αριστερό μηρό, μήπως πάθω κάποια μόλυνση. Το ότι έσκασα με 120χαω σε πέτρες και έφερα 10 κωλοτούμπες πάνω σε κατσάβραχα μέχρι να σταματήσω, δεν ενόχλησε κανέναν, αφού δεν είχα σπάσει τίποτα.

8 χρόνια αργότερα μετράω:

-μία εισαγωγή λόγω του ότι το πρήξιμο από το χτύπημα στο πόδι μου (σοβαρή θλάση το χαρακτήρισαν) ήταν τόσο μεγάλο που δεν άφηνε το αίμα να περάσει, με αποτέλεσμα να έχουν νεκρώσει τα κάτω σημεία και αν δεν το προλάβαινα να έχανα το πόδι μου

-14 φυσικοθεραπείες για να φύγει το πρήξιμο και να επανέλθει το πόδι

-12 φυσικοθεραπείες για τον αυχένα, αφού το χτύπημα με το κράνος σε συνδυασμό με τη δουλειά στον υπολογιστή, προκάλεσαν αυχενικό

-15 φυσικοθεραπείες, γιατί η αριστερή ωμοπλάτη είχε μετακινηθεί από το χτύπημα (έπεσα αριστερά) και φυσικά δεν το είχε προσέξει κανείς για 5 χρόνια με αποτέλεσμα να μείνει έτσι τόσο καιρό.

[MENTION=173]Wizard![/MENTION] ολοι εχουμε γνωρισει καλους και κακους γιατρους. Και φυσικα συμφωνω να παει σε καποιον που ξερει κατι πανω στο θεμα, οχι σε εναν απλο παθολογο ας πουμε.

Και για να quotάρω τον εαυτό μου, από την Κυριακή είμαι πάλι με πόνους στην ωμοπλάτη. Αυτή τη φορά, δεν υπάρχουν χρήματα για φυσικοθεραπείες, μας τα πήρε ο Γιωργάκης. Χρόνιο πρόβλημα από την παράλειψη μερικών καθικιών που παίρνουν μισθούς και φακελάκια για να δίνουν αντιβιώσεις σε ορθοπεδικά προβλήματα :wall:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.